ahhh canım benım yaaa kıyamam ona:) dua et kendıne hep lutfen:) ben daha gıtmedım canım eltım basıma bela olmus mısafrlıge gelmıs kac haftadr burda cıkamadm bı yere:)canım benım ıkı gundur lekelenmem vardı 3 gun once kasık agrısıyla acıle gıttım doktor bebegın gelısmemıs alınması lazım 5 haftalık kalbının atması lazımdı dedı dun gece lekeden gıttım 6+4 gunluk olmus kalbı atmaya baslamıs dun ılk defa duydum bebegımın kalp atısını
biz sormadik ama riskli gebe oldugum icin oncekilerdeki yasağı devam etiriyoruz:)arkadaslar bısey sorablır mıyım lutfen yardımcı olun bu konuda ben 7 haftalık gebeyım sızler cınsel ılıskıye gırıyormusunz
canım gıtsene sen kontrolune aksatma onu bırak otursun eltın evdeahhh canım benım yaaa kıyamam ona:) dua et kendıne hep lutfen:) ben daha gıtmedım canım eltım basıma bela olmus mısafrlıge gelmıs kac haftadr burda cıkamadm bı yere:)
bu rısk ne zamana kadar gecer acababiz sormadik ama riskli gebe oldugum icin oncekilerdeki yasağı devam etiriyoruz:)
sorma canım ya kendısı yetmıor 3 yasındakı oglunuda getrıp basıma bela edıor cok anlayıssız cok ama bu hafta ıcınde mutlaka gıdecem ınsallahcanım gıtsene sen kontrolune aksatma onu bırak otursun eltın evde
Uyumaya çalis canim ya bendede acayip bel agrisi var benim annemden de zamaninda parca parca pihtilar dokulmus rabbim koruyor.Hepimizde ayni durum var olumlu dusunelim Insallah atlatiriz.Çok ağrım var kıvranıyorum
Canm miden bos oldugundan daha cok zorlanirsin su ic en azindan cikqrirken rahat edersn bos ogurmek daha zor.ben oyle yapiyorum Allah yardimcimiz olsnarkadaslar bugün ilk kez kustumsabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten
benım cıldımde bı sorun yok cok sukur de tuglerım cok cabuk uzuyor yaaa anlamadm ne ısbende de burnumda leke çıktı simdiden. baska lekelenen var mi takvimde de cilt değişir yazmiz bugun?
cok gecmis olsunYarın gidicem tekrar ultrasona gire çıka bi hal oldum zaten olabilir diyo bişey de demiyo deli etti beni
cok gecmis olsunKanama dusuk belirtisiymis canim tedbirli olmamiz gerek.Az once peceye sildgmde kahve leke vardi yine hakkimizda hayirlisi insallah atlatiriz bu gunleri.Bol bol dinlenmek şart.
benim de öyle. sadece tost yiyorum Kaşarlı
canım senın son adet tarıhın ne zamandıbiz sormadik ama riskli gebe oldugum icin oncekilerdeki yasağı devam etiriyoruz:)
benım cıldımde bı sorun yok cok sukur de tuglerım cok cabuk uzuyor yaaa anlamadm ne ıs
canım ilk cocuklar ayni donemde ikincilerimizdemi ayni donemde hamile kaldik kiiiiizzz.yirim seni.arkadasimi yanlız koymayimmi didin
yaa babaannem soyledı tuylerı cok cabuk uzayanın erkek cocugu olurmus oyle bısey varmı:)o bende de varya hizina yetisemiyom tuylerimin.progestan kullandığım icinmi acabaya
valla canım senın bıan once gıtmen lazım anlat durumunu sen bak bebegıne Allah yardımcın olsun valla oyle haldeyımkı ben ne mısafır ıstıyorum ne bıse uykum gelıyo sureklı yatıp dınlenıyorum bıde işim yok mısafıre hızmet etcemsorma canım ya kendısı yetmıor 3 yasındakı oglunuda getrıp basıma bela edıor cok anlayıssız cok ama bu hafta ıcınde mutlaka gıdecem ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?