2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ahhh canım benım yaaa kıyamam ona:) dua et kendıne hep lutfen:) ben daha gıtmedım canım eltım basıma bela olmus mısafrlıge gelmıs kac haftadr burda cıkamadm bı yere:)

arkadaslar bısey sorablır mıyım lutfen yardımcı olun bu konuda ben 7 haftalık gebeyım sızler cınsel ılıskıye gırıyormusunz
biz sormadik ama riskli gebe oldugum icin oncekilerdeki yasağı devam etiriyoruz:)

ahhh canım benım yaaa kıyamam ona:) dua et kendıne hep lutfen:) ben daha gıtmedım canım eltım basıma bela olmus mısafrlıge gelmıs kac haftadr burda cıkamadm bı yere:)
canım gıtsene sen kontrolune aksatma onu bırak otursun eltın evde

bende de burnumda leke çıktı simdiden. baska lekelenen var mi takvimde de cilt değişir yazmiz bugun?

arkadaslar bugün ilk kez kustum sabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten
Canm miden bos oldugundan daha cok zorlanirsin su ic en azindan cikqrirken rahat edersn bos ogurmek daha zor.ben oyle yapiyorum Allah yardimcimiz olsn

canım ilk cocuklar ayni donemde ikincilerimizdemi ayni donemde hamile kaldik kiiiiizzz.yirim seni.arkadasimi yanlız koymayimmi didin

o bende de varya hizina yetisemiyom tuylerimin.progestan kullandığım icinmi acabaya

sorma canım ya kendısı yetmıor 3 yasındakı oglunuda getrıp basıma bela edıor cok anlayıssız cok ama bu hafta ıcınde mutlaka gıdecem ınsallah
valla canım senın bıan once gıtmen lazım anlat durumunu sen bak bebegıne Allah yardımcın olsun valla oyle haldeyımkı ben ne mısafır ıstıyorum ne bıse uykum gelıyo sureklı yatıp dınlenıyorum bıde işim yok mısafıre hızmet etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…