2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allahım bebeklermizi bize bağışlasın.benim kanamamda kahverengi akıntıya döndü inşallah bebeğim tutunmayı başarmıştır inşallah kalp atışlarınıda duyarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.sizleri okudukça umudum artıyor. Bişey soracam duş almaya korkuyorum .alsam bişey olur mu sizce

amin canım ınsallah Allah kımseyı evladıyla sınamasın. cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne hamıleyken hasta olmakta zor

yok canım agır kaldırma cok sıcak olmasın suyun bısey olmaz uzun sure kalma

Çok şükür kalbi atıyor benim okuduğum kadarıyla kalbi atan bebeklerin düşme riski çok düşük ..iğne vermeleri gerekirdi ..başka bir kadın doğumcuyla görüşebilsen genelde proluton öneriyorlar

Hayirlisi diyorum artik o zaman bi de benim kesnin sekli bozulmustu. Gayet guzel yuvarlakti. Ucgen gibi olmustu.
keseye cok aldanma canım benımkınınde şeklı bı tuhaf ama doktor bişey demedı hatta dur resmını atım sana

Eklentiler

• DSC_0066.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba. Ben de araniza yeni katilmak istiyorum. Kismetse inshallah aralikta dogucak bebegim. Sat 10 mart. Shu an 6 haftalik hamileyim sat a gore, beta ya gore 4 haftalik. Gec dollenme olmush qaliba. yazdiklarinizi takip edip sizlerden cok shey ogrenecegimi saniyorum. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun! Amin!

Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah atlatırsın canım bence ılık suyla al sıcak su iyi degil diye duydum ben tabi yanlış yönlendirmek istemem

hoş geldiniz.amin. Sağlıkla alırız inşallah kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…