Çok geçmiş olsunCanim cok gecmis olsun. insallah bebegin de sen de bunu gutel bir sekilde atlatirsiniz. Yat dinlen iyice kendini sakin yorma
amin canım ınsallah Allah kımseyı evladıyla sınamasın. cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne hamıleyken hasta olmakta zorCanimmmm cook sevindimm allah herseye kadirdir iste allah size bagislasin bebisini annesi vazgecme ondan bak o simsiki tutunuyo sana ben hala bogaz ve kulak agrisiyla yatiyorum arada giriyorum bu mutlu haber ilac gibi geldi valla cok umutsuzdun çünkü darisi sikinti yasayan diger annislere inss
yok canım agır kaldırma cok sıcak olmasın suyun bısey olmaz uzun sure kalmaAllahım bebeklermizi bize bağışlasın.benim kanamamda kahverengi akıntıya döndü inşallah bebeğim tutunmayı başarmıştır inşallah kalp atışlarınıda duyarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.sizleri okudukça umudum artıyor. Bişey soracam duş almaya korkuyorum .alsam bişey olur mu sizce
saolasın canım crinone dıye bı fıtılÇok sevindim hayırlı olsun fitilin adı ne
Çok şükür kalbi atıyor benim okuduğum kadarıyla kalbi atan bebeklerin düşme riski çok düşük ..iğne vermeleri gerekirdi ..başka bir kadın doğumcuyla görüşebilsen genelde proluton öneriyorlarHastanedeyim şansıma en mal doktora denk geldim bebeği bulana kadar anamı ağlattı kalbi atıyodu ama nedense ben yine rahatlamadım kaç mm diyorum mmsi önemli değil kalbi atıyo diyo bunun gibi abuk sabuk bi konuşma geçti aramızda
keseye cok aldanma canım benımkınınde şeklı bı tuhaf ama doktor bişey demedı hatta dur resmını atım sanaHayirlisi diyorum artik o zamanbi de benim kesnin sekli bozulmustu. Gayet guzel yuvarlakti. Ucgen gibi olmustu.
kızın olcak senın canımKizlar tatlıdan çok midem bulanıyor sizde de oluyormu
Valla canım herkes öyle diyor ama bilmiyorum ona bağlı mikızın olcak senın canım
Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
inşallah atlatırsın canım bence ılık suyla al sıcak su iyi degil diye duydum ben tabi yanlış yönlendirmek istememAllahım bebeklermizi bize bağışlasın.benim kanamamda kahverengi akıntıya döndü inşallah bebeğim tutunmayı başarmıştır inşallah kalp atışlarınıda duyarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.sizleri okudukça umudum artıyor. Bişey soracam duş almaya korkuyorum .alsam bişey olur mu sizce
benim de öyle. sadece tost yiyorum KaşarlıKizlar tatlıdan çok midem bulanıyor sizde de oluyormu
ben fıstıklı cıkolatayı cok sevıyodum kızımdayken paketını gorsem mıdem bulanıyoduValla canım herkes öyle diyor ama bilmiyorum ona bağlı mi
B3nim de. Dun halsiz kaldim yememekten. 2 cikolata yedim ama zorla. Sirf eb3rji olsun diyeydi zatenKizlar tatlıdan çok midem bulanıyor sizde de oluyormu
hoş geldiniz.amin. Sağlıkla alırız inşallah kucagimizaMerhaba. Ben de araniza yeni katilmak istiyorum. Kismetse inshallah aralikta dogucak bebegim. Sat 10 mart. Shu an 6 haftalik hamileyim sat a gore, beta ya gore 4 haftalik. Gec dollenme olmush qaliba. yazdiklarinizi takip edip sizlerden cok shey ogrenecegimi saniyorum. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun! Amin!
tostu icat edeni seveyimbenim de öyle. sadece tost yiyorum Kaşarlı
amin canım cumlemız ınsallahGözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?