2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hoşgeldin canm

Canim cok gecmis olsun. insallah bebegin de sen de bunu gutel bir sekilde atlatirsiniz. Yat dinlen iyice kendini sakin yorma

Adet oluyor gibiyim aynı ağrı filan da proluton yazdı eczanede bulamadık piyasada yok artık dedi şaka gibi iki tane progestan attım ben de ama yok hiçbi faydası

Adet oluyor gibiyim aynı ağrı filan da proluton yazdı eczanede bulamadık piyasada yok artık dedi şaka gibi iki tane progestan attım ben de ama yok hiçbi faydası
Canim benin ya benim kanamamda olmustu kipkirmizi adet bezi doldurdum 3 tane. Doktor herkeste olabilir yapacak birsey yok demisti. Bekleyip gorcez demisti.. kendini yorma sadece dinlen yat

kızlar bızım ustumuzde nazarmı var hemen hemen hepımız lekelenme kanama dusuk rıskı gecırdık :S

BN şuan progestan iğne.kan sulanfirici göbekten vurulan hibor iğne.crinone vajinal JEL. Estrofem rahim kalinlastrici hap kullanmadgm şey yok maşallah :):):)

BN şuan progestan iğne.kan sulanfirici göbekten vurulan hibor iğne.crinone vajinal JEL. Estrofem rahim kalinlastrici hap kullanmadgm şey yok maşallah :):):)
ben de gobekten cleksan 0.6 coraspin folbiol progestan apicobal kullaniyorum. sen niye hibor kullaniyorsun

arkadaslar bısey sorablır mıyım lutfen yardımcı olun bu konuda ben 7 haftalık gebeyım sızler cınsel ılıskıye gırıyormusunz

arkadaslar bısey sorablır mıyım lutfen yardımcı olun bu konuda ben 7 haftalık gebeyım sızler cınsel ılıskıye gırıyormusunz
canım kanaman lekelenmen felan yoksa dıkkatlı hareketlerle gırebılırsın ben gırıyodum ama dusuk tehlıkesı gcırıyorum bu ara o yuzden dun doktorum yasakladı

ha pardon canım ben yanlıs anlamısım sen bebegının kalp atıslarnı dınledınmı canım
canım benım ıkı gundur lekelenmem vardı 3 gun once kasık agrısıyla acıle gıttım doktor bebegın gelısmemıs alınması lazım 5 haftalık kalbının atması lazımdı dedı dun gece lekeden gıttım 6+4 gunluk olmus kalbı atmaya baslamıs dun ılk defa duydum bebegımın kalp atısını

canım kanaman lekelenmen felan yoksa dıkkatlı hareketlerle gırebılırsın ben gırıyodum ama dusuk tehlıkesı gcırıyorum bu ara o yuzden dun doktorum yasakladı
hayatım bızde gırdık uc kere fakat korkuorm ben dıorum acaba bısy olurmu falan dıe sıze danısmak ıstedım ALLAH senden razı olsun

Kizlar beli kalinlasan var mi? Ben 45 kilo basladim hamilelige su an da 46 kiloyum ama belim cok kalinlasti ve biraz gobegim bile cikti normal mi sizce?
bendede böyle değişimler oldu cnm.. ama adet gecikmelerimde hep böle şişerdim sanırdım adet olamadık ya onun şişliği.. ama durumlar fena yani.. şimdiden 5 aylık gibi görünüyor özellikle akşamlaı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…