- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
Hoşgeldin canmMerhaba. Ben de araniza yeni katilmak istiyorum. Kismetse inshallah aralikta dogucak bebegim. Sat 10 mart. Shu an 6 haftalik hamileyim sat a gore, beta ya gore 4 haftalik. Gec dollenme olmush qaliba. yazdiklarinizi takip edip sizlerden cok shey ogrenecegimi saniyorum. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun! Amin!
Canim cok gecmis olsun. insallah bebegin de sen de bunu gutel bir sekilde atlatirsiniz. Yat dinlen iyice kendini sakin yorma
Çok şükür kalbi atıyor benim okuduğum kadarıyla kalbi atan bebeklerin düşme riski çok düşük ..iğne vermeleri gerekirdi ..başka bir kadın doğumcuyla görüşebilsen genelde proluton öneriyorlar
Canim benin ya benim kanamamda olmustu kipkirmizi adet bezi doldurdum 3 tane. Doktor herkeste olabilir yapacak birsey yok demisti. Bekleyip gorcez demisti.. kendini yorma sadece dinlen yatAdet oluyor gibiyim aynı ağrı filan daproluton yazdı eczanede bulamadık piyasada yok artık dedi şaka gibi iki tane progestan attım ben de ama yok hiçbi faydası
canım onu bulamadıysan progestan ıgne var onu al aynı işlevı goruyoAdet oluyor gibiyim aynı ağrı filan daproluton yazdı eczanede bulamadık piyasada yok artık dedi şaka gibi iki tane progestan attım ben de ama yok hiçbi faydası
Allah yardımcı olsun canım şu günleri sağ salim atlatırız inşallah.Adet oluyor gibiyim aynı ağrı filan daproluton yazdı eczanede bulamadık piyasada yok artık dedi şaka gibi iki tane progestan attım ben de ama yok hiçbi faydası
ben de gobekten cleksan 0.6 coraspin folbiol progestan apicobal kullaniyorum. sen niye hibor kullaniyorsunBN şuan progestan iğne.kan sulanfirici göbekten vurulan hibor iğne.crinone vajinal JEL. Estrofem rahim kalinlastrici hap kullanmadgm şey yok maşallah :):):)
Çok ağrım var kıvranıyorumAllah yardımcı olsun canım şu günleri sağ salim atlatırız inşallah.
Canim gecmis olsun insallah bebegin iyidir. Bayadir giremiyorum cok midem bulanmaya basladi cunku insallah uzun surmez bu durum.Çok ağrım var kıvranıyorum
elifeve sende ıkız gebelıkmı olustu:)vuhuu maşşallah Allahın mucızesı işte cıft rahım harıka bıse ya
yok canım ben hep tekıl gebelık yasadımelifeve sende ıkız gebelıkmı olustu:)
canım kanaman lekelenmen felan yoksa dıkkatlı hareketlerle gırebılırsın ben gırıyodum ama dusuk tehlıkesı gcırıyorum bu ara o yuzden dun doktorum yasakladıarkadaslar bısey sorablır mıyım lutfen yardımcı olun bu konuda ben 7 haftalık gebeyım sızler cınsel ılıskıye gırıyormusunz
ha pardon canım ben yanlıs anlamısım sen bebegının kalp atıslarnı dınledınmı canımyok canım ben hep tekıl gebelık yasadım
canım benım ıkı gundur lekelenmem vardı 3 gun once kasık agrısıyla acıle gıttım doktor bebegın gelısmemıs alınması lazım 5 haftalık kalbının atması lazımdı dedı dun gece lekeden gıttım 6+4 gunluk olmus kalbı atmaya baslamıs dun ılk defa duydum bebegımın kalp atısınıha pardon canım ben yanlıs anlamısım sen bebegının kalp atıslarnı dınledınmı canım
hayatım bızde gırdık uc kere fakat korkuorm ben dıorum acaba bısy olurmu falan dıe sıze danısmak ıstedım ALLAH senden razı olsuncanım kanaman lekelenmen felan yoksa dıkkatlı hareketlerle gırebılırsın ben gırıyodum ama dusuk tehlıkesı gcırıyorum bu ara o yuzden dun doktorum yasakladı
amin cumlemızden canım leken felan yoksa korkmahayatım bızde gırdık uc kere fakat korkuorm ben dıorum acaba bısy olurmu falan dıe sıze danısmak ıstedım ALLAH senden razı olsun
bendede böyle değişimler oldu cnm.. ama adet gecikmelerimde hep böle şişerdimKizlar beli kalinlasan var mi? Ben 45 kilo basladim hamilelige su an da 46 kiloyum ama belim cok kalinlasti ve biraz gobegim bile cikti normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?