2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bi haftaki istahim yok oldu sanki birsey yiyemiyirum midem bulaniyor istegim de yokk kazik agrim cok ayakta durursam yada arada gidersem sansim oluyor birde sabah yataktan kalmak istemiyorummm var mi boyle olann

Bi haftaki istahim yok oldu sanki birsey yiyemiyirum midem bulaniyor istegim de yokk kazik agrim cok ayakta durursam yada arada gidersem sansim oluyor birde sabah yataktan kalmak istemiyorummm var mi boyle olann
ben sabah deılde bu saatlerde dusuyorum uykuya bı yatıyorum gece 2 gıbı uyanıp bı ıkı saat daha oturup yıne uyuyorum

ben sabah deılde bu saatlerde dusuyorum uykuya bı yatıyorum gece 2 gıbı uyanıp bı ıkı saat daha oturup yıne uyuyorum
Aynen bende öyleyim bırde öğlen oğlanı okula götürüp geliyorum bi yatıyorum almaya gıdene kadar aptal gıbı oluyorum sonrada
Normalde cok uykuyu seven bırı degılımdır ama kafam kalkmıyo benımde

[QUOTE="chnb, post: 40599173, member: 25767im bu 6. gebeligim. 3 kaybim var ve hep leke kanama olurdu bu zamana dek. olmadi şükür. ben de dinliyorum kendimi hep[/QUOTE]
Sizde rahim agzi yetmezligi mi vardi, ordan taniyorum galiba adinizi

Geçmiş olsun canm

BN DE YAYIM AMA NASIP OLURSA ARALIK SONU DOGUM YAY OLMUCAK YANI ERKEN GELMEZSE:)

hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırden bende yayım nasıpse bebegımde yay olcak

Sürekli midem bulanıyor, hep uyumak istiyorum, yataktan kalkamıyorum, ne yemek ne ev işi yapabiliyorum. İşe ben değil ölüm gidiyor çünkü sürekli midem bulanıyor, internete bile giremiyorum, ne süt, ne yumurta ne su boğazımdan geçmiyor. Mutsuzum ve korkuyorum. Aynı durumda olan var mı yoksa bir ben mi böyleyim. Geçsin bu bulantı artık lütfen

benim hcg tahmini şuan 1500 lerde falan dr gitmek için sabırsızlanıyorum vajinal istemiyorum karından görünmesi için de 5000 falan diyorlar ondan merak ettim..
canım ben doktora gıttıgımde degerımı ölçmedıler ama 2ye katladıysa 800 lerde olmalıydı karından ultrasonla kesem göründü

Tanismiyoruz zaten canim, bende rahim agzi yetmezligi şüphesi varda o topici de okuyorum ismini gorunce hatırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…