- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 34
Evet canm bende günde 2 tane kullaniyorum progestan.Göründüm kalbi kesesi herseyi guzeldi ama insan korkuyor ister istemez.Canım Günaydın bende dün ultrason a girdim doktor kesenin üst kısmında kanama gördü progestan verdi onu kullanıyorum kahverengi lekeler olabilir dedi bi kaç güne dün başladım kullanmaya doktora göründun mu bunun için ?
Tanismiyoruz zaten canim, bende rahim agzi yetmezligi şüphesi oldugundan o topici de okuyorum.oradan görünce tanidim. insallah bu sefer Allah tamamına erdirir de saglikla kavuşur anladim kac huz yavrularimiza
ben üç dalika sonra derse girecegim:)Günaydın kızlar Nasılsıniz ? Benim gibi ise giden var mı sabahın köründe hamis hamis
Evet canm bende günde 2 tane kullaniyorum progestan.Göründüm kalbi kesesi herseyi guzeldi ama insan korkuyor ister istemez.
ben üç dalika sonra derse girecegim:)
anladim hamilesin sanirim neckadarlikTanismiyoruz zaten canim, bende rahim agzi yetmezligi şüphesi varda o topici de okuyorum ismini gorunce hatırladım.
gunaydın canım.ben varım.sabah 6 da kalkıyorum 6:30 servise biniyorum ama gözlerim açılmıyorGünaydın kızlar Nasılsıniz ? Benim gibi ise giden var mı sabahın köründe hamis hamis
Aynıyız canım bende hala kalp atışlarını duyamadım tospiklerimin. önumuzdeki çarşamba gidicem bende.inşallah gümbür gümbür gelir o kalplerin sesi :)Seni çok iyi anlıyorum bende korkuyorum daha kalp atışını bile duymadım ben önümüzdeki çarşambaya duyucam inş. Bi sorun olmaz sağ salim alırız kucagimiza
Elim sürçmüş canım :) 11 mm yazacaktım kaza olmuş :)Ahh ne güzel ya maşallah biz kalbini dinlediğimizde 4 mm di benmki de o kadar oldu mu ki acaba tarihlerimiz aynı çok heycanlandım şuan
aynenolsun olur oyle mm kavramina alisik degiliz. :)
aynen cnm :):) ama ultrasona fazla girmek de iyi değil diyorlar..herşey yolunda mı dıye endişelenmekten kendımızı alıkoyamıyoruz. keşke bır ultrason cihazımız olsa şüpelendikce bakarız
Kolay gelsinben üç dalika sonra derse girecegim:)
benGünaydın kızlar Nasılsıniz ? Benim gibi ise giden var mı sabahın köründe hamis hamis
gunaydın canım.ben varım.sabah 6 da kalkıyorum 6:30 servise biniyorum ama gözlerim açılmıyor
ben1 saat 45 dk yol sürüyor...
Aynıyız canım bende hala kalp atışlarını duyamadım tospiklerimin. önumuzdeki çarşamba gidicem bende.inşallah gümbür gümbür gelir o kalplerin sesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?