inşallahBebişlerimiz biraz büyüsün buluşma ayarlarız o zaman
ınsallah canım artık o kadar cok gerıldımkı herseyı kotuye cekıyorumCanm sancı deil de batmalar oluyo bende de normaldir ya kötü düşünme
şimdilik durdu cok sukur ınsallah tekrarlamaz su sabah bı olsaydı gıtsemde doktoruma olumlu seyler duysam az daha rahat olcamSakin ol canim strese sokma kendini daha da rahatlamaya calis. Cok sancin varsa hastaneye git istersen
canım ıdrarın geldıgı zaman yada yaptıktan sonra sancın oluyomu hıc :Ssüreli tuvalette yaşıyorum. çok mutsuzum kızlar. bu hamileliğim çok uğraştırıyor beni..
sağ ol canim. inşallahOyhh çok üzüldüm sana da ya ben çocuksuz bu haldeym sen kimbilir neler çekiyorsun inş çabucak atlatıırız yoksa işimiz zor
Ben idrarimi yaparken yaşıyorum onu tam böyle şeyin üst kisminda faln oluyo o batmalarinda normal bence ben olmadığında suphelenmeye başlıyorum içini ferah tut kendini bol bol ayetel kursu oku bebisinecanım ıdrarın geldıgı zaman yada yaptıktan sonra sancın oluyomu hıc :S
gecmıs olsun canım bana vajınadan bı jel verdı ıcınde progestan varmıs hormon tedavısı ıcınmıs ısmı crinoneMerhaba, 6 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntı geldi. Doktor progestan verdi. Vajinadan al dedi. Vajinadan kullanan var mı?
bende cocuklugumdan berı gecmeyen ıdrar yolu enfeksıyonu var bı kac zamandırda ılerı derecede bobreklerım kanıyo o derece enfeksıyon bebek ıcın ıyı deıl dıye bılıyorum yarın gıdınce onuda dıycem doktoraBen idrarimi yaparken yaşıyorum onu tam böyle şeyin üst kisminda faln oluyo o batmalarinda normal bence ben olmadığında suphelenmeye başlıyorum içini ferah tut kendini bol bol ayetel kursu oku bebisine
Düşükte kan hiç durmuyo ve sancı şiddetli oluyoYa kizlar ben de kanama devam ediyor ama ara sira geliyor.bi de cok yogun degil. Düşük yapsaydim kesinlikle anlar miydim ki. Düsuk icin bekliyorum sonucta. Adet sancisi kadar bile sanci yok. Acaba cok kucuk oldugu icin mi. 8Mmdi ve icinde bir sey de yoktu sonucta. O yuzden mi acaba hissetmeden dusuruyorum.
canım ıdrarın geldıgı zaman yada yaptıktan sonra sancın oluyomu hıc :S
ınsallah canım artık o kadar cok gerıldımkı herseyı kotuye cekıyorum
Allah ızın verırse yarın guzel haberle gelırım canım randevum var yarın lekelenmem gectıkızlar, kahve akıntısı ve düşük tehlikesi olma oranımız %80 oldu sanırım. her sayfada kanama, kahve akıntı, gibi konular konuşulmaya başlandı.artık psikolojim bozuluyor güzel haberlerle gelin lütfen
inşallah canım süreklı yatıyorum zaten kavun karpuz buyutuyomYapma öyle işte güzel düşün kafandaki korkuları at mümkün olduğunca yat dinlen Allahın izniyle bişi olmaz insallah
senden güzel haberleri aldık inşallah gerisi gelir canım. valla artık gruba girmek istemiyorum, çok etkileniyor ve çok üzülüyorumAllah ızın verırse yarın guzel haberle gelırım canım randevum var yarın lekelenmem gectı
Sağol canım, birazdan koyucam artık ilacı zaten yapacak bişey yok artık. Allaha emanet bebişim. Hayırlısı olsun.gecmıs olsun canım bana vajınadan bı jel verdı ıcınde progestan varmıs hormon tedavısı ıcınmıs ısmı crinone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?