Allah anlımıza ne yazdıysa yaşıycaz canım ıyıde olsa kotude rabbım ıyı yonden gostersın herseyı ınsallahsenden güzel haberleri aldık inşallah gerisi gelir canım. valla artık gruba girmek istemiyorum, çok etkileniyor ve çok üzülüyorum
inşallah canım süreklı yatıyorum zaten kavun karpuz buyutuyom
hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırdenMerhabalar yeni katildim. Bir mol gebelikten sonra yine hamile oldum ve insallah araligin 7 sindedoguracagim benim de dogum gunun 6 aralik esiminki de 8 aralik insallah hepimiz sorunsuz ve saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Bende coraspin ve progestan kullanuyorum onlem olarak
bende kalbı atmaya basladıgından berı var canım ne guzel hafıf hafıf ben burdayım dıyodu bugun cok fena yedıklerım acı acı gerı gelıyo ama razıyım yeterkı ıyı olsun bebişimBende öyle valla fena gobek yaptım mide bulantim var o çok rahatsız edio beni sende bulantı varmi
İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, hayırlısı olsun canım. Benim de 6 ay önce boş gebeliğim olduMerhabalar yeni katildim. Bir mol gebelikten sonra yine hamile oldum ve insallah araligin 7 sindedoguracagim benim de dogum gunun 6 aralik esiminki de 8 aralik insallah hepimiz sorunsuz ve saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Bende coraspin ve progestan kullanuyorum onlem olarak
bende kalbı atmaya basladıgından berı var canım ne guzel hafıf hafıf ben burdayım dıyodu bugun cok fena yedıklerım acı acı gerı gelıyo ama razıyım yeterkı ıyı olsun bebişim
evet zaten gecıcı sure yaklasık 6 hafta sonra felan hemen hemen hepımız kurtulcaz bulantılardanEvett onlar için değer dimi bu acılar :)
evet zaten gecıcı sure yaklasık 6 hafta sonra felan hemen hemen hepımız kurtulcaz bulantılardan
ınsallah canım buyuk ıhtımal duyarsın ama 7 haftaya gırmıs oluyosun sanırımHadi inşallah cuma günü kalp atışları icin gidicem bende inşallah duyarim
hayirlisi olsun:)) saglikla gelir insallah bebeğimMerhabalar yeni katildim. Bir mol gebelikten sonra yine hamile oldum ve insallah araligin 7 sindedoguracagim benim de dogum gunun 6 aralik esiminki de 8 aralik insallah hepimiz sorunsuz ve saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Bende coraspin ve progestan kullanuyorum onlem olarak
benim bu 6. gebeligim. 3 kaybim var ve hep leke kanama olurdu bu zamana dek. olmadi şükür. ben de dinliyorum kendimi hepkızlar, kahve akıntısı ve düşük tehlikesi olma oranımız %80 oldu sanırım. her sayfada kanama, kahve akıntı, gibi konular konuşulmaya başlandı.artık psikolojim bozuluyor güzel haberlerle gelin lütfen
Evet cnm suan 6+3deyizınsallah canım buyuk ıhtımal duyarsın ama 7 haftaya gırmıs oluyosun sanırım
Evet canim bugun kan tahlili yapturdim 2720 cikti bhcg sonra ultrasonla baktik minicik ama keseyi gorebiliyoruz dedi . bende gordum . Neden sordun ki anormal mi[/QU
benim hcg tahmini şuan 1500 lerde falan dr gitmek için sabırsızlanıyorum vajinal istemiyorum karından görünmesi için de 5000 falan diyorlar ondan merak ettim..
oo o zaman kesın duyarsınEvet cnm suan 6+3deyiz
benim hcg tahmini şuan 1500 lerde falan dr gitmek için sabırsızlanıyorum vajinal istemiyorum karından görünmesi için de 5000 falan diyorlar ondan merak ettim..Evet canim bugun kan tahlili yapturdim 2720 cikti bhcg sonra ultrasonla baktik minicik ama keseyi gorebiliyoruz dedi . bende gordum . Neden sordun ki anormal mi
Bende ilk gebeliğimde kullanmıştım sıkıntı yapma kendıneMerhaba, 6 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntı geldi. Doktor progestan verdi. Vajinadan al dedi. Vajinadan kullanan var mı?
İnşallah cnm :)oo o zaman kesın duyarsın
Ben elimden geldikce ayetel kursi okuyoruum artik hepimiz icin okumaya calisirimya kızlar nazar duası bılen varsa hepımız ıcın okusun Allah askına ne kadar cok kayıp kanama lekelenme sorun yasayanımız oldu
ben de kullanıyorum 200 lükBende ilk gebeliğimde kullanmıştım sıkıntı yapma kendıne
Onu kullanıncada beyaz akıntı geliyo endişelenme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?