2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum :KK42:
Gununu bilip geriye saymak cok heyecanli olsa gerek,gecen hastanede sira beklerken muayeneye gelen bir hamileyi o gun sezeryana almalari gerekmis telefonda birilerine haber veriyolardi,cok duygulandim,zor tuttum kendimi aglamamak icin

bı de bebekle yapman cok zor canm ya, ben her hafta yarım gun alıyorum, gunluk 80 TL, sen de ıkı haftada bır yarım gun alsan yıne yeter. Yarım dıyorum, sabah 9 oglen 14.00 Cam sılıyo, yerlerı sılıyo, koltuk ya da halı ya da sandalyelerı sılıyo, tozu alıyo, ütü varsa yapıp gıdıyo. ama bızım akrabamız old ıcın fazla ıs varsa da mesaım bttı deyıp gtmıyo, bana yardım kendıne de maddı destek dıe gelıyo.
sagolsun valla kadıncağız yapıyor burda 120 tl tüm gün 2 kadın gelip yapıyorlar işte doğuma yakın alcam sonrada sıklaşır zaten :) dediğin gibi yapamm çocukla ben perişan olurum 2 çocuk var bende biri eşim biri bebek olucak :) maşallahı var

sagolsun valla kadıncağız yapıyor burda 120 tl tüm gün 2 kadın gelip yapıyorlar işte doğuma yakın alcam sonrada sıklaşır zaten :) dediğin gibi yapamm çocukla ben perişan olurum 2 çocuk var bende biri eşim biri bebek olucak :) maşallahı var

tüm gun alma canım ya gerek yok, ınan yarım gunde de halloluyo evın cok buyuk degılse. benım evım 3+1 95-100 m2 arası, dedıgım gıbı butun ısler bıtıyor.

Ayy süperrr haftada 1 olsunnn evet evett :anneadayı: çok az kaldı şaka maka 32 haftadan sonra 2 . Çalıştığım haftada bitiyor sona kdr dayanırsam kaldı 3 hafta ama benim planım 2 hafta daha çalışmak. Sen de ctesi gidicen di mi cnmm ctesiii baya arkdşmz kontrole gidicek inş güzel haberlerle geliriz hepimiz:nazar:
evet canım ya cumartesi gidicem bende az kaldı özledim kızımı :KK68:artık dayanamıyorum acaba nasıl iyimi diye düşünmekten de alamıyorum kendimi :KK48:

Selam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum :KK42:
ayyy bizimkide 2 hafta onden gidiyo kafası koca kafa diye seviyo hatta doktorumuz :D ama sezeryanı sordum yok daha neler dedi aşırı kilolu ve kafası büyük olsa neyse cocugun kilosu iyi dedi simdilik normal gözüküyo dedi. ins senin de olmaz canım. aramızda az var simdi sen yazınca bende heyecan yaptım :) allah yardımcımız olsun

biz ayrılmayı düşünmedik cnm 32 hafta rapor aldık çalışabilir şuan devam ediyoruz 37 ye kadar yola devam bi aksilk olmazsa
ben mecbur alıyorum cünkü işyerim bu ay sonunda bayagı uzağa taşınıyor. doğum iznimin baslamasıyla işyerimin taşınması aynı güne denk geliyor :)

tüm gun alma canım ya gerek yok, ınan yarım gunde de halloluyo evın cok buyuk degılse. benım evım 3+1 95-100 m2 arası, dedıgım gıbı butun ısler bıtıyor.
ozaman ablaya derim sunlar sunlar yapılcak yarım gün gel tek gelir 60 tl veririm öyle olur sanırsam cnm bnmde 100 110 m2 çokta büyük değil normal

Back
X