- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Eee dürtcezzz tabiiieşim beni tanıdığı için şimdiden bana program hazırlıyo oyalanmam için ben evde sıkılan bi tipim çünkü
Yine de kaçışı yok sarcamm
![]()
ne gıbı programlar hazırlıyo :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee dürtcezzz tabiiieşim beni tanıdığı için şimdiden bana program hazırlıyo oyalanmam için ben evde sıkılan bi tipim çünkü
Yine de kaçışı yok sarcamm
![]()
Gununu bilip geriye saymak cok heyecanli olsa gerek,gecen hastanede sira beklerken muayeneye gelen bir hamileyi o gun sezeryana almalari gerekmis telefonda birilerine haber veriyolardi,cok duygulandim,zor tuttum kendimi aglamamak icinSelam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum![]()
Bende gel ağrısı çok oluyor bebekler büyüdükçe artıyor sanirimkızlar karnım ve belim çok ağrıyor yaaasizdede varmı
sagolsun valla kadıncağız yapıyor burda 120 tl tüm gün 2 kadın gelip yapıyorlar işte doğuma yakın alcam sonrada sıklaşır zaten :) dediğin gibi yapamm çocukla ben perişan olurum 2 çocuk var bende biri eşim biri bebek olucak :) maşallahı varbı de bebekle yapman cok zor canm ya, ben her hafta yarım gun alıyorum, gunluk 80 TL, sen de ıkı haftada bır yarım gun alsan yıne yeter. Yarım dıyorum, sabah 9 oglen 14.00 Cam sılıyo, yerlerı sılıyo, koltuk ya da halı ya da sandalyelerı sılıyo, tozu alıyo, ütü varsa yapıp gıdıyo. ama bızım akrabamız old ıcın fazla ıs varsa da mesaım bttı deyıp gtmıyo, bana yardım kendıne de maddı destek dıe gelıyo.
sagolsun valla kadıncağız yapıyor burda 120 tl tüm gün 2 kadın gelip yapıyorlar işte doğuma yakın alcam sonrada sıklaşır zaten :) dediğin gibi yapamm çocukla ben perişan olurum 2 çocuk var bende biri eşim biri bebek olucak :) maşallahı var
evet canım ya cumartesi gidicem bende az kaldı özledim kızımıAyy süperrr haftada 1 olsunnn evet evettçok az kaldı şaka maka 32 haftadan sonra 2 . Çalıştığım haftada bitiyor sona kdr dayanırsam kaldı 3 hafta ama benim planım 2 hafta daha çalışmak. Sen de ctesi gidicen di mi cnmm ctesiii baya arkdşmz kontrole gidicek inş güzel haberlerle geliriz hepimiz
![]()
ayyy bizimkide 2 hafta onden gidiyo kafası koca kafa diye seviyo hatta doktorumuzSelam kızlar kontrolden yeni geldm benm kizin baş ölçüsü 2.5 hafta önden gdiyor kiloyla boya baktramadim cihaz bozuktu.Docent kadin sorun etme benm kizda oyle cikiodu smdi kucuk yuzlu dedi sezaryen gbi gorunuyor bas buyuk oldugu icin 15-22 kasim arasinda hazirlikli ol dogum icin dedi beni heycan basti ya aglayasim gelio bi tuaf oldum![]()
amin meltemcim hepimizin eş ve çocuklarıyla inşallahTebrıkler leyloş. Allahım agız tadıyla, huzurla saglıkla beraberce yıllarınızı eskıtmeyı nasıp etsın :)
ben mecbur alıyorum cünkü işyerim bu ay sonunda bayagı uzağa taşınıyor. doğum iznimin baslamasıyla işyerimin taşınması aynı güne denk geliyor :)biz ayrılmayı düşünmedik cnm 32 hafta rapor aldık çalışabilir şuan devam ediyoruz 37 ye kadar yola devam bi aksilk olmazsa
Benimde arada oluyo cnm biraz ayakta duruyum is yapiyim felaket oluyorumkızlar karnım ve belim çok ağrıyor yaaasizdede varmı
Güzel geçiyor canım. Bütün agrılarım gitti. Sankş yeni hamile gibiyimiyilik sağlık, zeynep hanım ızınlı olmak nasıl bı duygu, nasıl gecıyor zaman :))
ozaman ablaya derim sunlar sunlar yapılcak yarım gün gel tek gelir 60 tl veririm öyle olur sanırsam cnm bnmde 100 110 m2 çokta büyük değil normaltüm gun alma canım ya gerek yok, ınan yarım gunde de halloluyo evın cok buyuk degılse. benım evım 3+1 95-100 m2 arası, dedıgım gıbı butun ısler bıtıyor.
ayakta değilimde işyernde oturuyomBenimde arada oluyo cnm biraz ayakta duruyum is yapiyim felaket oluyorum
anammm oda kötü olmuş hayırlısı cnm hakkında :) yapack bişi yokben mecbur alıyorum cünkü işyerim bu ay sonunda bayagı uzağa taşınıyor. doğum iznimin baslamasıyla işyerimin taşınması aynı güne denk geliyor :)
Hmm biraz masaj mi yapsan acaba ovalasan karnini belki iyi gelirayakta değilimde işyernde oturuyomama çok karnım ağrıyo yaa
Güzel geçiyor canım. Bütün agrılarım gitti. Sankş yeni hamile gibiyim
ozaman ablaya derim sunlar sunlar yapılcak yarım gün gel tek gelir 60 tl veririm öyle olur sanırsam cnm bnmde 100 110 m2 çokta büyük değil normal
Öyle mi çok mutlu oldum mesajına.Peki kaşık ağrıların oluyormuydu canım beni o korkutuyorRiskli değil canım :S Benim 24. haftada 4 cm di. doktor dediki 2.0 nin altına düşünce riskli sayıyoruz dedi.
Doktor bana kısalmış deyince çok korktum sağol canım çok kısa sandimZaten normali 40 mm,burda bir arkadasin 25 e dusmus acilmasi da vardi,doktor daha iyi bilir tabi ama bu kadar canini sıkacak kadar kisa degil.baska bir doktorada git istersen