Icilmiyo canim adacayi gargara yapiliyor sadeece yutmuyorsunAdaçayının düşük tehlikesi var diye duymuştum ben doktorum bana kesinle bitki çaylarını içme demişti... Ben limon bal ve sıcak su içiyorum o biraz rahatlatıyor aslında...
KESE ICINDEKI BEYAZ NOKTALARIMI DIYOSUN .BI DE FARKETTIYSEN IKI TANE BEYAZLIK VARRRo boslugun ıcınde yuvarlak halka gıbı bısey varya o yolk kesesı canım once o olusur bebegınde onun yanında bı yerdedır ama daha cok mınık olduugu ıcın gorunmuyo
evet canım o nokta gıbı gordugun tam bır halka seklınde cekım pozısyonuyla alakalı tek bır halka oKESE ICINDEKI BEYAZ NOKTALARIMI DIYOSUN .BI DE FARKETTIYSEN IKI TANE BEYAZLIK VARRR
bak benım gebelık takvımınde bebek resmının yanında yuvarlak bısey var ya o işte yolk kesesı bebek buyudukce o yok olcakKESE ICINDEKI BEYAZ NOKTALARIMI DIYOSUN .BI DE FARKETTIYSEN IKI TANE BEYAZLIK VARRR
saglikli olsunlarda ilk bebis gerci ben kiz istiyordum esim oglan hayirsi olsunntahmınımce ogullarımız olcak kaburga agrısı cekenlerde kucuk oglumda hatırladım hamıle oldugumu anlamadan sag tarafımda agrı vardı
benım ıcıme basından berı erkek doguyo bı evde 4 erkkek aboo :dsaglikli olsunlarda ilk bebis gerci ben kiz istiyordum esim oglan hayirsi olsunn
cok tesekkur ederım cok sagoll hayırlısıyla su kalbını bır duysammmm.ıste ozman hamıleyım dıcem ve aıleme soylıcem artık daha esımden baska kımse bılmıyorevet canım o nokta gıbı gordugun tam bır halka seklınde cekım pozısyonuyla alakalı tek bır halka o
yok canım korkma dun ben kontroldeyken bı kadın vardı 24 haftalıkmı ne ondada kıst vardı doktor bebege zarar vermez dedı kıstı olup saglıklı dogum yapan cok kısı varKızlar Merhaba bugün Dr kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda ancak kesenin hemen altında 4 cm kist oluşmuş Dr çok önemli değil ama takip edicez dedi umarım sorun olmaz ilerde
benım gectı cok sukur canım ama bıraz yuruyunce felan hafıften gelıyoHanimlar lekelenmeleri hala fevam eden var mı benim 6.haftadan beri ayni :-(
duyarsın Allahın ıznıyle canımcok tesekkur ederım cok sagoll hayırlısıyla su kalbını bır duysammmm.ıste ozman hamıleyım dıcem ve aıleme soylıcem artık daha esımden baska kımse bılmıyor
hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallahKızlar hcg artışını takip etmek için şimdi doktora gidiyoruym dualarınızı eksik etmeyin benden....
INŞŞ.DEDIGIN GIBI BOS GEBELIK YOKTUR OKADAR COK SEY OKUYORUZKI INSAN SEVINEMIYOR.bak benım gebelık takvımınde bebek resmının yanında yuvarlak bısey var ya o işte yolk kesesı bebek buyudukce o yok olcak
yok canım bos gebelık olsa ıcındekı o yapıda olmazdı yolk kesesı varsa bos gebelık olamazINŞŞ.DEDIGIN GIBI BOS GEBELIK YOKTUR OKADAR COK SEY OKUYORUZKI INSAN SEVINEMIYOR.
evet bende kendımı yorup cok yurudugumde akımtım hemen kahverengi olıyorbenım gectı cok sukur canım ama bıraz yuruyunce felan hafıften gelıyo
inş.. :) cuma gunu 5 haftalık dedı daha tahlıl sonuclarını almadım bır hafta sonrada muayeneye gel dedı.zaten calıısıyorum dedım ıkısıne bırden gıderım aslında nekadar gec gıtsem okadar ıyı kalp atısı ıcın ama ınsan dayanamıyor..yarın tatıl doktor yoktur hastanede anca pazartesıye gıdebılırım ısten ızın alıpyok canım bos gebelık olsa ıcındekı o yapıda olmazdı yolk kesesı varsa bos gebelık olamaz
bebeklerımız daha yenı tutunma alışma aşamasındalar dıkkatlı olmamız lazım şu 3 ayı atlatsaydık hayırlısıylaevet bende kendımı yorup cok yurudugumde akımtım hemen kahverengi olıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?