Ayyy canm bnm çok üzüldüm yaa bnmde tüp bebek kalp atışını duymak için sabirsizlaniom allahım sabır versinKizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
Kusma yoktu cnm yaınsallah canım cok kusan kısılerde gorulurmus bu kusman varmı senın
kızlar cinsel yasaklı olan var mı :) bizim bir ay kadar yasak yine :)
Allah korusun canım kaşıntı yoksa mantar deıldır o ıdrar yoluyla alakalı bısey bı baktırmak lazımaynen benimde böyle bi süre de yanma hissi devam ediyo mantar olabilir dedi dr bide bu dönemde tahlikeliymiş eğer varsa tedavi etmek gerek dedi düşük veya erken doğuma neden olabilirmiş allah korusun
İns cnm ya minigim iyi olur insinşallah canım sende iyileşirsin inş hemen
o zaman duzenlı yemek yemeye bol su ıcmeye calıs canım ınsallah atlatırsın en kısa zamanda cok gecmıs olsunKusma yoktu cnm ya
1 ayda bize yasak :) 24 marttan bu yana tık yokkızlar cinsel yasaklı olan var mı :) bizim bir ay kadar yasak yine :)
kanamam oldu benim hastaneye yattık.. sonrasında doktor civanım ilişkiye 1 ay kadar ara verin dedikızlar cinsel ilişkiyi doktor sizlere niye yasakladı?bana hiçbir şey demedi.
ben ankaradaym ama hala doktor bulabılmiş değilim doktorum HRS ye geçti çok pahalı orada.. gücüm yetmezMerhaba arkadaslar. Allah kismet ederse bende aralik annesi olacagim. Size bi sorum olacak Ankarada olan var mi hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
lekelenme gecırene yada daha once dusuk felan gecırmıs olana dırek yasaklıyolar canım banada yasak demıstı ama pek dınldıgım soylenemezkızlar cinsel ilişkiyi doktor sizlere niye yasakladı?bana hiçbir şey demedi.
kanamam oldu benim hastaneye yattık.. sonrasında doktor civanım ilişkiye 1 ay kadar ara verin dedi
zira bebişin tutunma evresinde ilişkiyi önermiyorlar..
lekelenme gecırene yada daha once dusuk felan gecırmıs olana dırek yasaklıyolar canım banada yasak demıstı ama pek dınldıgım soylenemez
HRS nin ucreti ne kadar bende koru hastanesine meltem aksu ya gidiyordum cok memnunum aslinda ama 92 lira ucreti cok fazlaben ankaradaym ama hala doktor bulabılmiş değilim doktorum HRS ye geçti çok pahalı orada.. gücüm yetmezarayıştayım bende..
ben ankaradaym ama hala doktor bulabılmiş değilim doktorum HRS ye geçti çok pahalı orada.. gücüm yetmezarayıştayım bende..
Bende ankaradayim destekleri beklerim :)bende ankaradayım.şimdilik etlik doğum evine gidiyorum.ben de arayış içindeyim.birbirimize destek olalım ankaralı hamişler :) zira burada hastane işleri bana çok bunaltıcı geliyor.adam gibi bir hastane fiyatı da makul bir şey bulmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?