inş..bebeklerımız daha yenı tutunma alışma aşamasındalar dıkkatlı olmamız lazım şu 3 ayı atlatsaydık hayırlısıyla
yok canım korkma dun ben kontroldeyken bı kadın vardı 24 haftalıkmı ne ondada kıst vardı doktor bebege zarar vermez dedı kıstı olup saglıklı dogum yapan cok kısı var
korkma canım Allahın ıznıyle bıse olmaz kıst buyumedıkce sorun yok doktorunda mudahele eder ona zaten buyume yaparsaSağol canım ya inşallah benim de öyle olur
Kizlar ben zaten aranizdan ayrilmistim.ama bir sey sormak istiyorum. Simdi doktordan geldik.kese falan kalmamis ortada. Yavas yavas gitmis o. Doktor kimyasal gebelik dedi ama bunu yasayan var mi aranizda. Sonrasi hamile kalan falan.
korkma canım Allahın ıznıyle bıse olmaz kıst buyumedıkce sorun yok doktorunda mudahele eder ona zaten buyume yaparsa
canım bu arada ınceledımde fotografı .fotonun altında gs (gebelık kesesı)+ ys (yolk kesesı )+ yazıyormus.evet canım o nokta gıbı gordugun tam bır halka seklınde cekım pozısyonuyla alakalı tek bır halka o
birbirlerimize güzel haber veririz inş ya :=) bn de aynı gun haber veririm inş cnm sana
canım hıc duymadım ama yazını gorunce netten bıraz arastırdım cogunlukla duzenlı yemek yemeyen ve su ıcmeyen anne adaylarında gorunurmus doktorunun verdıgı serum sıvı destegı muhtemelen bunu oku ıstersenKızlar canım cok sıkkın idrar tahlilinden keton çıktı serum taktılar
Bilen yasayan vvarmı tehlikeli birşey mi bebegime sorun olurmuş
Bugün 6 serum alican dr. P.tesi tekrar tahlil istedi benim sormamla çok moralin bozuk
herhangi bi şikayetin var mıydı benimde idrarımı yaparken vajinam çok yanıyo 2 gündür dr a söyledim idrar tahlili istedi ama özel çok pahalı olduğu için devlet has yaptırcam cuma günü inş kötü birşey değildir.Kızlar canım cok sıkkın idrar tahlilinden keton çıktı serum taktılar
Bilen yasayan vvarmı tehlikeli birşey mi bebegime sorun olurmuş
Bugün 6 serum alican dr. P.tesi tekrar tahlil istedi benim sormamla çok moralin bozuk
kızz o bendede var ıdrarımı yaparken aşırı baskı hıssedıyorum ıdrarımı yaptıktan sonra bı sure agrım oluyo :Sherhangi bi şikayetin var mıydı benimde idrarımı yaparken vajinam çok yanıyo 2 gündür dr a söyledim idrar tahlili istedi ama özel çok pahalı olduğu için devlet has yaptırcam cuma günü inş kötü birşey değildir.
Canım sıvı alamadım açıkçası hamilelikte çok ki 3/lt icerdim normalde saolasin ya inş önemli biseh değildir gecercanım hıc duymadım ama yazını gorunce netten bıraz arastırdım cogunlukla duzenlı yemek yemeyen ve su ıcmeyen anne adaylarında gorunurmus doktorunun verdıgı serum sıvı destegı muhtemelen bunu oku ıstersen
Ketonlar olarak adlandırılan bazı asitler ise anne adayının yeterli şekilde beslenip beslenmediğini anlamak açısından yol gösterici olabilir. Açlık ile birlikte idrarda keton (aseton) görülmeye başlar. Açlığın süresi uzadıkça idrardaki keton miktarı da artar. Bu nedenle gebeliğe bağlı bulantı ve kusmanın izlenmesinde idrar keton düzeyi önemlidir
Valla hafif yanma vardi idrar yaparken onun dışında mide bulantısı ama hamilelikte olur diye onemsemedjm başka şikayetim yoktu yada klasik yorgunluk halsizlik ama hamilelikten dedim hepcakil45 .!.:herhangi bi şikayetin var mıydı benimde idrarımı yaparken vajinam çok yanıyo 2 gündür dr a söyledim idrar tahlili istedi ama özel çok pahalı olduğu için devlet has yaptırcam cuma günü inş kötü birşey değildir.
ınsallah canım cok kusan kısılerde gorulurmus bu kusman varmı senınCanım sıvı alamadım açıkçası hamilelikte çok ki 3/lt icerdim normalde saolasin ya inş önemli biseh değildir gecer
kızz o bendede var ıdrarımı yaparken aşırı baskı hıssedıyorum ıdrarımı yaptıktan sonra bı sure agrım oluyo :S
Valla hafif yanma vardi idrar yaparken onun dışında mide bulantısı ama hamilelikte olur diye onemsemedjm başka şikayetim yoktu yada klasik yorgunluk halsizlik ama hamilelikten dedim hep
İhmal etme canım hemen hit çıkmaz birşey inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?