- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Söylediğin iyi oldu hic görmemiştim olabilir vallaankaradaki arkadaşlar kadınlarkulübünde 2015 ankara anneleri diye bi sayfa var orada da toplaşabilirz.
doktoruna sormalısın cnmhmm anladım canım.bize yasak diyen olmadı ama biz kendi kendimize yasak koyduk.tutunma ne zaman gerçekleşiyor acaba ben kalp atışlarını da gördüm bi sıkıntı olur mu ki bilemedim.
bak canimm doktorunu dinlee sonrada pusman olacagin seyler yapma yazikklekelenme gecırene yada daha once dusuk felan gecırmıs olana dırek yasaklıyolar canım banada yasak demıstı ama pek dınldıgım soylenemez
hrs nin muayene ücreti 200 tl-280 tlHRS nin ucreti ne kadar bende koru hastanesine meltem aksu ya gidiyordum cok memnunum aslinda ama 92 lira ucreti cok fazla
doktoruna sormalısın cnm
acil için zekai tahir e gitmiştim ama sadece kaydım orda olsun yeter bir daha muayeneye gitmek istemiyoruuuummbende ankaradayım.şimdilik etlik doğum evine gidiyorum.ben de arayış içindeyim.birbirimize destek olalım ankaralı hamişler :) zira burada hastane işleri bana çok bunaltıcı geliyor.adam gibi bir hastane fiyatı da makul bir yer bulmak çok zor
haklısın canım da onlarda seninle aynı durumda en azından sor bişiiicik olmaz :)ben şimdi doğumm evine gidiyorum 4-5 kişi bir geçiyoruz içeriye.bir tansiyon ölçtürüyor öbürü tartılıyor falan şeklinde.o ortamda soramadım.özele gidersem artık orada sorarım.
lekele olana kadardı canm leke gecırdıgımden berı yanasmambak canimm doktorunu dinlee sonrada pusman olacagin seyler yapma yazikk
Ooo! 92 lira cok azmis deyip doktoruma sarilasim var suan :) Meltem Aksu yu oneririm o zaman cok ilgili guler yuzlu bi doktorhrs nin muayene ücreti 200 tl-280 tl
doğumu söylemiyorum bile..
meltem aksu beni de çekiyor ama dur bakalım
haklısın canım da onlarda seninle aynı durumda en azından sor bişiiicik olmaz :)
Ooo! 92 lira cok azmis deyip doktoruma sarilasim var suan :) Meltem Aksu yu oneririm o zaman cok ilgili guler yuzlu bi doktor
arkadaşım ona gitti benim.. o da çok memnun kaldı bide eryaman da oturuyorum mesafede yakınOoo! 92 lira cok azmis deyip doktoruma sarilasim var suan :) Meltem Aksu yu oneririm o zaman cok ilgili guler yuzlu bi doktor
kız öyle saçma bir şekilde gittik ki oraya Maltepe de çalışıyorum kanamam oldu annemle eşime haber verdim saat 18.45 te falan.. kudret hast. gittik acilde kadın doğum yok başkent hast. gittik yok gazi hast. gittik kaydınız yoksa muayene olamazsınız etliğe gidelim derken trafiği görüp sıhhiyeye döndürünce boncuğu aklıma geldi zekai tahir doğduğum hastane hadi gidelim diye.. gayri ihtiyari gidildi işte.. kısmet..ya işte doğru sonuçta onlarda orada olduklarına göre yapıpta gelmişler :) ne biliym soramadım :) zekai tahirde kayıt olması iyiymiş diye duydum bi sıkıntı olursa orası en iyi hastane.bende istedim de bi türlü gidemedim.
Bende eryamanda oturuyorum :) Eryaman hastanesi hakkinda bilgin var mi oranin ucretleri nasil acabaarkadaşım ona gitti benim.. o da çok memnun kaldı bide eryaman da oturuyorum mesafede yakınsanırım ona gidiiiciiimm doktordaş olacağız
komşucuummBende eryamanda oturuyorum :) Eryaman hastanesi hakkinda bilgin var mi oranin ucretleri nasil acaba
Tamam o zaman anlastik komsucum :)komşucuumm
annemde orayı araştıralım diyor bilgi alan diğerine yazsın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?