oyle seymı olur kızKizlar ya kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapan kimdi ve nasldi o hatirliyormusunuz benim kese ayni fasulye tanesi gibi de merak ettim bu kuz mi demekti yoksa erkek mi
çok üzüldüm, Allah acını hafifletecek, unutturacak bir mucize daha nasip eder inşallah kısa zamanda sanaKizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
aa, ne güzeel :) senin nasıl duyuldu dıştan mı?Dün 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına
hiç kafana takma bende adetim 2 gün geçtiğinde kanda baktırdım 13 çıktı. şimdi çok şükür herşey yolunda ksemi bile gördüm dün.. geç döllenme olmuştur sende de. inan hiç önemli değil sadece forumda herşey 5 hafta bitince kese görürken ben 6 danda sonra gördüm olay bu..Iyi akşamlar kızlar
Benimde adetim gecikince öncelikle evde idrar testi yaptım 3 gün arka arkaya hep pozitif çıktı.
Normalde 30-32 gün arasında hastalanırım gelmeyince 35.gün yani pazartesi günü kan testi yaptırdım ve beta hcg 14.5 çıktı. sonucu veren kişi pozitif dedi 3-4 haftalik hamilesiniz dedi ama değer sonucu bana çok düşük geldi.... sevinsem mi bilemedim....
Hafta sonu doktora gidecem o zaman gerçi belli olcak hayırlısı artik
maşşallahh darıs başıma ben de bi göreydimCanim bugun gorduk keseyi cok sukur haftaya persembeye tekrar kontrole cagirdi 4 haftalik dedi dr simdi sizde guzel haberler bakalim
Grcmis.olsun kuzummmm birdaha allahim yasatmasin2 cocugum var canım normal dogum ogullarım aralıkta sonlandırılan gebelıgımde normal dogum dıgerlerı dusuk zaten
bak buna çok sevindim inşallah benimde öyle olur ☺hiç kafana takma bende adetim 2 gün geçtiğinde kanda baktırdım 13 çıktı. şimdi çok şükür herşey yolunda ksemi bile gördüm dün.. geç döllenme olmuştur sende de. inan hiç önemli değil sadece forumda herşey 5 hafta bitince kese görürken ben 6 danda sonra gördüm olay bu..rabbim hayırlısını eylesin
amin canım rabbım kımseyı evladıyla sınamasın ınsallahGrcmis.olsun kuzummmm birdaha allahim yasatmasin
turkıyede cok eskıden varmıs ama bazı dogu bolgelerınde cocuk kızsa aldırılıyo dıye yasaklanmıs aslında olsa super olurduAyy kızlar çok duygusallaştım ben anlatamam size
Miniklerimiz kız mı erkek mi acaba :) Alışveriş manyağı olarak kuduruyorum almamak için.
Yurt dışında gender testleri var :) Cinsiyetini hcg testi gibi öğrenebiliyoruz keşke tr de de olsa
cnm bn ordum o testleri ama cok erken daha onun icin bile hem yorumlarda da cok ii yazmamislar ben denememistim oglumda o yuzdenAyy kızlar çok duygusallaştım ben anlatamam size
Miniklerimiz kız mı erkek mi acaba :) Alışveriş manyağı olarak kuduruyorum almamak için.
Yurt dışında gender testleri var :) Cinsiyetini hcg testi gibi öğrenebiliyoruz keşke tr de de olsa
yok canım artısın ıkı gunde 2 katına cıkması lazım 3 gunde 3 katına cıkmıs
turkıyede cok eskıden varmıs ama bazı dogu bolgelerınde cocuk kızsa aldırılıyo dıye yasaklanmıs aslında olsa super olurdu
şükür darısı başıma ağlama krizi yaşıyorum nöbet şeklinde bi anda gelip gidiyo, kesesini bile görmedim dha ve hiçbir belirtim yokcnm demştim ya bnm de hiç belirtim yok diye. 15 gün önce kese görmesem hamile dielim derdim. umutsuzdm ama bgn güzel haberlerle geldim. minigim 7+1 miş. 10mm kalp atışı da varmış şükür :)
ne güzel yaaaBebisimin kalp atışını duydum şükürler olsun
aşırı ve sürekli olmamak şartıyla bir zararı yok hattâ yararı var maden suyunun. ve sade olmalı.Kizlar maden suyu icmemizde bi sikinti yok dimi
artış normal görünüyor, inşallah bu şekilde devam eder.@sebnembrn Şebocum yaa( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.
artış normal görünüyor, inşallah bu şekilde devam eder.
hoşgeldin pnrmerhaba arkadaşlar. ben de katıldım aranıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?