2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sebnembrn Şebocum yaa ( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.

değerin normal 18*3: 54. 3 katı. yani neden korkuyorsun

Canımmm çok teşekkür ederim içimi rahattın vallahi
Rabbim tez zamanda kucağımmıza almayı nasip etsin... Beklemek çok zor
Nişanliyken asker yolu bekleyip şafak sayardim ama bu bambaska bir bekleyis biran önce insan kucagina almak istiyor.Eşimde cok pimpirikli smdiden stres oldu o beni rahatlatacigna ben onu rahatlatiorum :))

Nişanliyken asker yolu bekleyip şafak sayardim ama bu bambaska bir bekleyis biran önce insan kucagina almak istiyor.Eşimde cok pimpirikli smdiden stres oldu o beni rahatlatacigna ben onu rahatlatiorum :))

Vallahi bambaşka bir duyguymuş bu telaş, endişe şimdi annemi anlıyorum.... Neler çekmişler :) Ben birde panik atak hastasıyım :))) Gözümü açıp kapatsam doğuma gitsem istiyorum :))

cnm 2 gunde 2 katini gecmisse normal seninkide 3 kati tam bence. moralini bozma

ıkıncı daha kolay canım 2 kere ıkındım cıktı :d

Kizlar ya kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapan kimdi ve nasldi o hatirliyormusunuz benim kese ayni fasulye tanesi gibi de merak ettim bu kuz mi demekti yoksa erkek mi

yok canım artısın ıkı gunde 2 katına cıkması lazım 3 gunde 3 katına cıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…