2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet bende de oluyo aynen canim o yuzden icmek istiyorum esim de evhamlaniyo zararliysa falan die de ondan merak ettim
sanırım sodadan bahsedıyosun canım ondan korkma mıneral yonunden zengın o gunde 1 tane ıcersen sorun olmaz ben hep ıcıyorum sade sevmedıgım ıcın meyvelı

kizlar kan sonucumu daha yeni aldim adet gununden iki gun sonra 66o civari bisey yani yumurtlamanin 15. gunu. normalden fazla mi sizce?

cnm demştim ya bnm de hiç belirtim yok diye. 15 gün önce kese görmesem hamile dielim derdim. umutsuzdm ama bgn güzel haberlerle geldim. minigim 7+1 miş. 10mm kalp atışı da varmış şükür :)
Canım bende dün doktora gııttım 7+1mişim bnmde 10 mm..:)aynı masallah

Canim bana 1000 lik agumentin ve parol vermisti sonra gidip kadin dogumcuya sordum bide parolu atesin cok olmazsa kullanma dedi agumentini kullandim sadece ama bittiginin 2. Guhu yine tekrarladi feci bi bogaz ve kulak agrisi oldu ama ilki gibi ates olmadi oyle olunca bi haftada bitkisel ilaclarla gecistirdim simdi iyiyim dunden beri ama odum kopuyo bide soguk raporum bitiyo cuma ise gidince tekrarlamaz ins

sanırım sodadan bahsedıyosun canım ondan korkma mıneral yonunden zengın o gunde 1 tane ıcersen sorun olmaz ben hep ıcıyorum sade sevmedıgım ıcın meyvelı
evet canim bende sade icemiyorum meyveli yi seviyorum sorun olmadigina sevindim ya ben cok seviyorumda soda yi

eşimde aynı şeyleri düşünüyor. olumsuz etkilendiğimi vs.. birde çok evhamlı anne var grupta onlarıda anlıyorum asla kızmıyorum. ama kendimi dinler oldum artık ya. yemin ederim ilk hamileliğim daha sakin ve düşünmeden geçti. 9 ay nasıl geçti oğlum ne zaman 4 yaşında oldu bilmiyorum. umarım buda öyle olur. senin doktorun epey ilgiliymiş. benim ki keseyi alelacele gösterdi kalp için haftaya pazartesi dedi o kadar. ne tahlil ne vitamin yazdı. haftaya 7+2 de gideceğim. inşallah herşey yolundadır..
2 cocugum var canım normal dogum ogullarım aralıkta sonlandırılan gebelıgımde normal dogum dıgerlerı dusuk zaten
canım 2. doğumun rahat oldu mu? benimde normal doğum oğlum. 20 dk da doğurdum. 4 saat sancı bekledim. ama öyle çok şiddetli değildi iyiydi. 2.lerde öyle mi?
kizlar kan sonucumu daha yeni aldim adet gununden iki gun sonra 66o civari bisey yani yumurtlamanin 15. gunu. normalden fazla mi sizce?
gayet normal oğlumda adetten 3 gün sonra 876 idi.
kızlar benim de acayip midem bulanıyor yaa hem de sürekli kusmadım hiç ama hep midem boş gibi ve bi garip
aynen. kusmuyorum yani kusma oluyorda çok nadir. ama genel anlamda yesemde mide boş gibi ve bulantılı. sabah öğle akşam tost salata zeytin yiyorum

Normalde suyu aramam bile hamilelikte habire icesim geliyor sanirim fazla biseyler yiyemedigimden.Yinede sorarim doktora canm.
hamielikte şeker olabiliyor. yine de önlem olsun. bu kadar içmen normal değil hele ki bulantın varsa su daha da bulandırır. su içmek çok faydalı ama fazlası vücuttaki mineralleri atar canım dikkat et.

Normalde suyu aramam bile hamilelikte habire icesim geliyor sanirim fazla biseyler yiyemedigimden.Yinede sorarim doktora canm.
canım hayırlı olsun öncelikle ama aynı durum bende de var normalde günde bir bardak bile aklıma gelirse içerdim şimdi bayağı içiyorum yani ama bu normalmiş hatta günde 5 6 bardak içmek gebeliği olumlu etkiliyormuş bu arada sat kaçtı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…