hatta şu an içiyorum yine sadesini amaEvet bende de oluyo aynen canim o yuzden icmek istiyorum esim de evhamlaniyo zararliysa falan die de ondan merak ettim
Ya cnm Ben Şubat'ta düşük yaptım, kendi kendime yasak verdim :)) 2 Mayıs ta doktor randevusuna kadar bişi yokkızlar cinsel yasaklı olan var mı :) bizim bir ay kadar yasak yine :)
6+4 günlük canim SağolHayirli olsunnn kac haftalik tam olarak biz de bugun keseyi girdj kalp atisi icin haftaya persembeye cagirdida duyulur mu o zamana acaba
sanırım sodadan bahsedıyosun canım ondan korkma mıneral yonunden zengın o gunde 1 tane ıcersen sorun olmaz ben hep ıcıyorum sade sevmedıgım ıcın meyvelıEvet bende de oluyo aynen canim o yuzden icmek istiyorum esim de evhamlaniyo zararliysa falan die de ondan merak ettim
Teşekkürlermerhaba hoşgeldin
Çok sağol canımBizımlesın
Hoşgeldin canım
Sağlıkla inş. canım, güzel haberlerle gel
Canım bende dün doktora gııttım 7+1mişim bnmde 10 mm..:)aynı masallahcnm demştim ya bnm de hiç belirtim yok diye. 15 gün önce kese görmesem hamile dielim derdim. umutsuzdm ama bgn güzel haberlerle geldim. minigim 7+1 miş. 10mm kalp atışı da varmış şükür :)
yok cnm ben de öyle bi sorun yok,İdrarda protein atımına dikkat devamlı ölçülüp degere bakılması lazım canım hatta ileride idrar toplamı yani üçgünlük idrar örnegini alıp incelemeleri lazım önemli bendede olmuştu çünkü doktorun ne dedi peki
yaaa aynıyız, ne güzel :) şikayetn zorlandgn bişiy var mı cnm. bnde hafif kask ağrısı varCanım bende dün doktora gııttım 7+1mişim bnmde 10 mm..:)aynı masallah
Canim bana 1000 lik agumentin ve parol vermisti sonra gidip kadin dogumcuya sordum bide parolu atesin cok olmazsa kullanma dedi agumentini kullandim sadece ama bittiginin 2. Guhu yine tekrarladi feci bi bogaz ve kulak agrisi oldu ama ilki gibi ates olmadi oyle olunca bi haftada bitkisel ilaclarla gecistirdim simdi iyiyim dunden beri ama odum kopuyo bide soguk raporum bitiyo cuma ise gidince tekrarlamaz inskartopi
Merhaba canım ben biraz önce geldim doktorun yanından kulak burun boğaza gittim sonuçlarım
lökosit 12,8 çıktı ve neu 9,63 çıktı diğer sonuçlarım iyi bu durumda bana KLAMOKS 1000 mg ilaç verdi ama burda ilaçın açıkmalasında gebelerde kullanım B katagoridedir diyor sen hangi ilaçı kullanmıştın ve nasıl hemen geçtimi ?
evet canim bende sade icemiyorum meyveli yi seviyorum sorun olmadigina sevindim ya ben cok seviyorumda soda yisanırım sodadan bahsedıyosun canım ondan korkma mıneral yonunden zengın o gunde 1 tane ıcersen sorun olmaz ben hep ıcıyorum sade sevmedıgım ıcın meyvelı
bi şeker baktırsan?:))) Bu gidisle damacanalar daynmicak bana icim yanio sanki :)) Sen hangi sehirdensn canm ?
Normalde suyu aramam bile hamilelikte habire icesim geliyor sanirim fazla biseyler yiyemedigimden.Yinede sorarim doktora canm.bi şeker baktırsan?
eşimde aynı şeyleri düşünüyor. olumsuz etkilendiğimi vs.. birde çok evhamlı anne var gruptaTatlım ben de senin gibi düşünüyorum. Eşim de yüzüm düşüyor diye çok bakmama kızıyor artık. hadi ii haber benden gelsin. bu sabah kontrole gittik eşimle. Devlete gittik. normalde eşimi almıyorlardı, bu başka dr, aldı sağolsun:) ve kalp atışını gördük Rabbbime şükürler olsun. 6+4 olmam lazım ama 6+1 görünüyor dedi dr. önemli değil 1 hafta fark olmadıkça dedi. ben de kafamı takmıyorum:) Rabbimin izniyle farkı kapatacağız:) bir de biz ikiz diye düşünüyorduk. çünkü 4+6 da beta hcg değerim 8713 çıkmıştı ama tekmiş. olsun... sağlıklı ve hayırlı olsun da tek çift önemli değil:) ardı gelir nasılsa( inş) :))) vve ilk gittiğimde hiç ilgilenmemişti. bu sefer her şeyi öğrenmek istiyorum dedim. 6 tüp kan ve idrar tahlili istedi , verdim. dua et onlar da ii çıksın:))) biz ii düşünürsek ii olur inşallah... Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi. ama onlar hakkında kötü düşünüp onları olumsuz etkilemeeye hakkımız yok diye düşünüyorummm....
canım 2. doğumun rahat oldu mu? benimde normal doğum oğlum. 20 dk da doğurdum. 4 saat sancı bekledim. ama öyle çok şiddetli değildi iyiydi. 2.lerde öyle mi?2 cocugum var canım normal dogum ogullarım aralıkta sonlandırılan gebelıgımde normal dogum dıgerlerı dusuk zaten
gayet normal oğlumda adetten 3 gün sonra 876 idi.kizlar kan sonucumu daha yeni aldim adet gununden iki gun sonra 66o civari bisey yani yumurtlamanin 15. gunu. normalden fazla mi sizce?
aynen. kusmuyorum yani kusma oluyorda çok nadir. ama genel anlamda yesemde mide boş gibi ve bulantılı. sabah öğle akşam tost salata zeytin yiyorumkızlar benim de acayip midem bulanıyor yaa hem de süreklikusmadım hiç ama hep midem boş gibi ve bi garip
hamielikte şeker olabiliyor. yine de önlem olsun. bu kadar içmen normal değil hele ki bulantın varsa su daha da bulandırır. su içmek çok faydalı ama fazlası vücuttaki mineralleri atar canım dikkat et.Normalde suyu aramam bile hamilelikte habire icesim geliyor sanirim fazla biseyler yiyemedigimden.Yinede sorarim doktora canm.
canım hayırlı olsun öncelikle ama aynı durum bende de var normalde günde bir bardak bile aklıma gelirse içerdim şimdi bayağı içiyorum yani ama bu normalmiş hatta günde 5 6 bardak içmek gebeliği olumlu etkiliyormuş bu arada sat kaçtı seninNormalde suyu aramam bile hamilelikte habire icesim geliyor sanirim fazla biseyler yiyemedigimden.Yinede sorarim doktora canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?