2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bunu bılmıyodum ama hamılelıgınde ayva yenmiş ıkı arkadasım vardı kız kollarını bıle agdayla alıyodu :S sırtı kolları erkek gıbı sımsıyahtı

Hayırlı kandiller kızlar bugün tatil is yerim ama ben gene boş durmuyorum temizliğe verdim kendimi sabah sabah ne olacak bu halim

Kızlar hamileliğinde ayva yiyenin bebişi gamzeli olur diye duymuştum :)
Bugün kandil rabbim tüm duaları kabul ediyormuş bugün, bol bol dua edelin bebişlerimiz için...

cok kotu ya bazen bogularak uyanıyorum tıkanıp bıde astım hastasıyım korkuyorum bebege oksıjen yollaymıcam dıye
Astım varsa senin mevsinsel atakların olabilir canım. Druna söyledin mi bu durumu ? Belki rahatlatacak kullanabileceğin birşeyler verir.

yat dınlen kız hamılelıgının tadını cıkar ılk 3 ay ozelıkkle sakın agır ıs yapma

Icim hiç rahat etmiyor napayım canım :)) yaz temizliğine giriscektim bi hafta sonra falan ama yok ertelemem lazım cunki üç ay önemli dediğin gibi.

Astım varsa senin mevsinsel atakların olabilir canım. Druna söyledin mi bu durumu ? Belki rahatlatacak kullanabileceğin birşeyler verir.
aslında alerjı ılacım felan var ama sımdı bebek oldugu ıcın kullanmam doktor kullan dese bıle ayrıca motorum var acıl bıseyde ventolın kullanıyorum ama dıger fısfıslarımı sormam gerek bu tıkanmayı onleyen bı fısfısım var onu daha soramadım bebegı sormaktan kendıme fırsatım kalmıyokı

Kızlar hamileliğinde ayva yiyenin bebişi gamzeli olur diye duymuştum :)
Bugün kandil rabbim tüm duaları kabul ediyormuş bugün, bol bol dua edelin bebişlerimiz için...
aynen canım hepımız bırbırımıze edelım bırbırını tanımayan ınsanların bırbırlerıne ettıklerı dualar daha cabuk kabul olurmus

Bende esime devredicem :)) kalp atışını duysam çarşamba günü gelse de gün sayıyorum
duyarsın canım hayırlısıyla ben ıkı gun once ıkıncı kez duydum ama hergun olsa saatlerce dınlerım cok huzur verıcı bı ses bı bedende 2 kalp harıka

duyarsın canım hayırlısıyla ben ıkı gun once ıkıncı kez duydum ama hergun olsa saatlerce dınlerım cok huzur verıcı bı ses bı bedende 2 kalp harıka
Ne kadar güzel bişey Rabbim nasıl yaratıyor bi canın için de bi can.. bi mucize

Aranızda izmir de olan var mı kızlar ?doktor ve hastane tercihinizi nasıl yaptınız? Ben daha sabit biyere gidemedim.. karar veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…