2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Dun aksam ufak bi tartismada biz yasadik bu konudan,bende banyoda yanliz takilma karari aldim.takilsin onlar odada.rahat edemem cunku.belki agliycam belki kivranicam niye seyretsinler beni.kimsenin beni o halde gormesini istemiyorum ya mecburmuyum

Ona da mi karişiyolar, illa sizin sancilarinizi analarina seyrettirecekler miymiş? aslla cok kızıyorum anlayişsiz eşlere yahu.

Kizlar aksam yemekte yogurt yedim balik yagi hapini atsam bisey olur mu

Walla ben hep yalnizim, esim 10 gün rusyaya gtti, kv ler yan sitede oturuyolar gtmedim, annemlere bile 1 gün gttim kaldim, o da işim old için Allaha sükür yatalak hasta değiliz, illa birileriyle burun buruna olmak zorunda değilz ki, kimse olmadiğinda atlet don duruyorum ewde, esim bile varken durmam ne demeye annem ablam sürekli dibimde olsunlar.

işte bende bu kafadayım. yabaniyim. ne kimseye bulaşırım nede kimse bana sülük gibi yapışsın isterim. ama bu akrabalıktan anlamayan yabani biri olarak yansıdı hep. aslında eşim anlıyordu beni ama o da artık arada kaldı sanırım. şimdiye kadar kimse karışmadı ama son dk ya kadar istemiyorum.

Gecmiş olsun canm, yormuslar seni

Merhaba kızlar.40.haftama gırdım dün çatı muayenısı oldum.hersey normaldı.3cm açıklığım vardı. ama bebegım iri çatımda dar olduğu için sezaryen olabılır dedi.ama sancımla tekrar bakıcaklarmıs açılmama .uygun olursa normal olucak inşallah.muayeneden sonra kanamam oldu.ertesı gun azıcık daha kanamam geldi sanırım nişan oluyor bu.ama sancım fılan yok.beklemedeyım halaaa.

Kiz snn bgn dr knt vardi anamm bade nasilmis kg aldimi ne durumda minnakim 41 mis snn ki gene bizim oglan bence 42 43 gideri var ,))

50 cm 2985 gr olmus teyzesi, bas hala asagida ama kanala yaklasmamiş bile. Sanci desen 0-1-2 aralıklarindaydi, sıpa doğmak istemiyo
Walla nurcan sona bz kalicaz galiba

50 cm 2985 gr olmus teyzesi, bas hala asagida ama kanala yaklasmamiş bile. Sanci desen 0-1-2 aralıklarindaydi, sıpa doğmak istemiyo
Walla nurcan sona bz kalicaz galiba
Oyy masallah yav kg almis isye annesi ay ben onu yerim ya sorma cnm sorma biz ocak basi dogurcaz bendede tik yok asagoda ama kanalda degil hala yukarda heryerim agriyor ama ne su var ne akinti ne kan ne bisi kiz gelmeyi dusunmuyor bu veletler yerimi iyi geldi diyecem daracik yer neresi iyi gelsin elifeva ninki gibi gorunup gerimi kacicak bunlar yoksa ben sana duyim herkesi dogurtup en son biz kalicaz

Bebeğin pozisyonu ölçümlerdeki sonuçları etkiliyor diyorlar canım. Sen aç kaldın diye bebeğinin beslenememe gibi bir durumu olacağını hiç sanmıyorum. O ihtiyacı olanı senden alıyordur zaten. Yoksa 9 ay boyunca yediğini kusan hamilelerin bebeklerinin hiç beslenememiş olması lazım ki ultrason ölçümleri o kadar da güvenilir değil. Sen canını hiç sıkma sağlıkla gelir inşallah bebeğin.

sıkma tatlı canını nilaycım hayırlısı ne ise öyle olsun diye düşün inan herşeyde bir neden ve kısmet vardır umarım kendi istediğin gibi olur

İnşallah çok bekletmez o zaman minik. :)
inşallah.. dün o kadar sancım vardı belim nasıl ağrıyordu. adet sancısı şiddetliydi. gece bile defalarca uyandım. çok şükür dedim doğuruyorum. ama bugün gel gör ki aniden doğurmam lazım ama ne sancı kaldı ne ağrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…