Duzelmez kuzum duzelmez bebeleri sirtimiza alip memeleri sagli sollu attirip emzircez okadar sarkicak yani)) artik silikon taktirir toplatiriz napak memeler firarda adli film yapicam tu aralik anneleri basrolde ,)
Kizlar doktorumun sekreteri aradi simdi sali gunku randevumu pazartesiye cekti ve hazirlikli gelin dedi.nasil yani cantamla falan mi dedim evet dedi.ne oluyor ne degisti 1 gunde nerden cikti simdi bu yaaa
ilk bebeğim ama inan ben dahil herkes şok yaşadı çünkü doğumum çokk kolay oldu sağlam ıkınmışım doktorum öyle söyledi canım da çok yanmadı ve şuan da hiç göbek kalmadı ama ben hala karnımda bebek varmış gibi hissediyorumMaşlh zor mu. Oldu kaçıncı bebek :) biz de normal istedik hep küçük hanım. Dönmeye karar verirse deneyeceğiz de inşlh :)
Gidisat o ahh o eski halim ahhh ne cibik gibiydim cagla sikel halt etmis ammaan aman nerdeeee o eski halimden eser yok simdi balinaya dondum yaaa memeler aldi basini biri saga biri sola bakiyor garibanlar toto desen cekirgenin got gibi burnu dik havada gidiyor karnim desen aheeee ahee yerlere inecek yakinda tutup yanimda gezecegim ahh ulen eski gunler bak yine efkarlandim
aman emcüklesin de topatırız kaportayı sonra napalım! ah evlat aşkı
Kiz leyla bizede tukurde gecsin azcik bizedeilk bebeğim ama inan ben dahil herkes şok yaşadı çünkü doğumum çokk kolay oldu sağlam ıkınmışım doktorum öyle söyledi canım da çok yanmadı ve şuan da hiç göbek kalmadı ama ben hala karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
evet aslıcım erken doğum yaptım ama bebek iyi sadece sarılık olduk ama şimdi düşüşe geçti çok şükür bende aslıdan haber alamadık diye düşünmeye başlamıştım umarım iyisindir benim şekerim kademeli olarak hep düşük çıkmaya başladı çok iyiyim yani darısı sizin başınızademek doğum yaptın leyla hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı bizim başımıza bende işten çıkınca eskisi gibi giremiyorum baya uzak kaldım...
sıkma tatlı canını nilaycım hayırlısı ne ise öyle olsun diye düşün inan herşeyde bir neden ve kısmet vardır umarım kendi istediğin gibi olur
inşallah.. dün o kadar sancım vardı belim nasıl ağrıyordu. adet sancısı şiddetliydi. gece bile defalarca uyandım. çok şükür dedim doğuruyorum. ama bugün gel gör ki aniden doğurmam lazım ama ne sancı kaldı ne ağrı..
Canm be alakasi var, bak leyla hıc yürümedi pıt die 3. Ikınmada doğurdu, acıkmanın cok da yürüyüsle alakasi yok bence, ben sewdiğim için yürüyorumSeninki acilmazsa benimki hic acilmaz herhalde ama buyuk ihtimal ben bu hafta gidiciyim
Oyle yapayim en iyisi, yaga da ara vermiştim Tekrar başlayayımCanım son günlerin çatlak oluşmamış ne güzel git kaşınn yeri soğuk suya tut
Püfff bu doğum işi cok zorBende krem surmüyorum canım dediğin gibi yağ ama artık günde bi kaç kez sürüyorum yoksa kasiniyor.açılma olmamasından bende korkuyorum arkadasimda suni sancı aldı ama sonu sezeryan oldu maalesef napsak bilemedim
ben yan yatış yastığı kullanıyorum bebeğim her saiye içinde çok rahat ettim kusmalar başladı yan yatınca boğulma riski azalıyor gül tavsiye ederim hem dönmesini engelliyor ben 6 aylık olana kadar kullanıcam deniz de bu tarz bir şey aldı diye hatırlıyprum canım ama deniz daha iyi bilgi verir D Dekalpy
vallahi ben nefret ederdim büyümesin diye dua ederken aman ne güzel büyüdüler sütle doldular demeye başladım nilaycım sakın üzülme benim de fikrim değişti inan senide bebeğini kucağına alınca benim gibi düşüneceksinAmanın deme canım ya o kadar büyüyor mu? Benimkiler zaten büyük, hamilelikte büyümediler diye seviniyordum. Bir bedeni kabul edebilirim de iki beden fazla olur ya.
Anladım canmBiryere gideceğim yok canım çift vatandaşım süresi dolmuştu bir türlü randevu alamıyordum bir tanıdık aldı çocuk doğmadan olsun istedik otomatikmen oda geçsin diye
Ben de badem kayısı susam ve zeytınyaği karisimi sürüyorumBen kızımda ilk kaldığm günden itibaren dördüncü ayına kadar birde sekizden sonra göbeğim ve kalçalarıma bağdem yağı sürdüm sadece bir göğüslerim çatladı onlara sürmemiştim bundada bikaçkere lierac sürdüm çekmecede duruyor birde ozon yağı oda çekmecede şimdide vazelinin vücut losyoonunu kaşıntı oldukça sürüyorum şimdilik çatlak görünmüyor bakalım sönünce nolcaz
evet aslıcım erken doğum yaptım ama bebek iyi sadece sarılık olduk ama şimdi düşüşe geçti çok şükür bende aslıdan haber alamadık diye düşünmeye başlamıştım umarım iyisindir benim şekerim kademeli olarak hep düşük çıkmaya başladı çok iyiyim yani darısı sizin başınıza
Çok az kalmış canımBen normal diye düşünüyordum ama o tarihte reşat bey yok hemde bebek maşşallah biraz iri çıktı sakıncalı olabilir dedi reşat bey bende riske atmicam cnm o yüzden nasipse 11 aralıkta sezeryan
Ins cnm ya gecer ilaclara devamAllah sif versin canim. Insallah bebisine gecmeden gecer biter bu kum derdi. Uzme kendini bol bol su filan ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?