Fitil verdi cnm birde antibiyotikTit ten mi anlaşılıyor kum döktüğün ?benimde idrarda okzalat çıkmış ama gidenedim daha sonuc gostermeye doktorun ne ilac veriyor canim ?
Ins cnmda suyla alakali degil onla gecmz dedi ama sen yinede ic dediCanım çok geçmiş olsun bol bol su ic ise yarar belki
Ins gecer cnm saolasin agrilrm ondn sancim fln ckmadi cnkuGeçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin
Sorma cnm ya dahada cikmm heralde esimle gider esimle gelirimGecmiş olsun canm, yormuslar seni
Geçmiş olsun canım. İnşallah ilaçlar ile kısa zamanda düzelir.
hatayda canim beklerim:))))Nerde bu hastane
tabıkı canım o nişan mucus tıkacı denır o bebegı enfeksıyonlara karşı korur o dustukten sonra bebek enfeksıyona acık hale gelıyoNişan gelince enfeksiyon mu kapıyolarmıs
canımm ya ben her şeyi yemeye başladım derkenbebeğime gaz yapmaya başladı çoğu şeyti kestim yinee ama çikolata yemeye başladımbende daha belirti yok doktor 41 e kadar yolu var diyor bakalım artık :) iyi olmasına çok sevindim.Doğumdan sonra gelince yiyemediğim şeylerin listesini yaptım oturup rahat rahat yiyeceğim inşallah...Doktorm şeker çıkanların normal doğum yapması taraftarıyım dedi ama neden dedi sormayı unutmuşum.sen normalmi sezaryanmı yaptın canım..
hahaha yok canım zor değilmiş bende doğum sırasında öğrendim herkes de o sırada öğrenir meraklanma öyle bir gazla yapıyorsunki çatır çatır ıkınmıp doğum yapıyorsun sonrasındaKiz leyla bizede tukurde gecsin azcik bizedeikinma olayini iyi yaptin demek ben kendimden supeliyim o konuda napcm yaa cok zor bisi
allah iyiligini versin guldurdun beni:))))Gidisat o ahh o eski halim ahhh ne cibik gibiydim cagla sikel halt etmis ammaan aman nerdeeee o eski halimden eser yok simdi balinaya dondum yaaa memeler aldi basini biri saga biri sola bakiyor garibanlar toto desen cekirgenin got gibi burnu dik havada gidiyor karnim desen aheeee ahee yerlere inecek yakinda tutup yanimda gezecegim ahh ulen eski gunler bak yine efkarlandimesimde spora gitti zati ben kaldim yanliz nerelere gideyim ben ne yapim ne ediyim
kız cok bunaldım ama yınede normal dogum en guzelı helede bebek dogum pozısyonundayken hayırlısıyla gelseydı bıAma sana bravo canim başkası olsa sezeryana girerdi sen direnmissin
yok canim imza atip eve gelmis suni sanci istememis zaten bebis tam kanala inmemiselifeva dan haber var mi kızlar gelmiş mi bebişi
fazla bişeyı kalmadıKocan bitirdi mi kız temizliği :)
ınsallah canım su doktorun dedıgı 1 2 gunluk kuvezde kalma donemını atlatıpta gelır ınsallah dırek kucagıma alabılırımHadi inşallah sağlıkla en kısa zamanda gelir canım kızın.
Sağol canım o kadar çok diyet yapmak için kendimi kastim ki bu hafta hiç kilo alamayınca bu sefer kendimi sucladim.Şimdi yesem mi yemesem mi ne yapacağını bilemiyorum.İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah canimBebeğin pozisyonu ölçümlerdeki sonuçları etkiliyor diyorlar canım. Sen aç kaldın diye bebeğinin beslenememe gibi bir durumu olacağını hiç sanmıyorum. O ihtiyacı olanı senden alıyordur zaten. Yoksa 9 ay boyunca yediğini kusan hamilelerin bebeklerinin hiç beslenememiş olması lazım ki ultrason ölçümleri o kadar da güvenilir değil. Sen canını hiç sıkma sağlıkla gelir inşallah bebeğin.
yok canım benım zıllı gelmedı 4 cm açıklıga ulasınca sancım geçtı sunı sancı vermeyı teklıf ettıler kabul etmedım ımza attım cıktım en ufak kanama lekelenme su gelmesı yada sancıda acile gıtcekmısım bebegın hareketlerını takıp etcekmısımelifeva dan haber var mi kızlar gelmiş mi bebişi
söyledim yapmadıhadi çatı muayenesi şart değil doğumdan hemen önce de yapılır da nst şart canım ya söyle yapsın işi ne
her şey yolunda şükürler olsunHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
iyi sağol, 3 kilo olmuş tosun.Nasıl geçti canım randevu?
sağol kuzum her şey yolundaymışiyiyim canim sağol sen nasilsin kontrol nasil gecti
geçmiş olsun cnm.. suyu yutmaları normal değil miymiş.. o suyu yutup drar olarak atıp sonra yeniden yutuyolar diye biliyodum ben. balık misali.. tekrar hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun..Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
enemmm 3 cm açılmayla gittin 4 mü oldu sadece, büyüsün kızın biraz daha besle onu içerde cnm, gelmek istemedi demek daha..yok canım benım zıllı gelmedı 4 cm açıklıga ulasınca sancım geçtı sunı sancı vermeyı teklıf ettıler kabul etmedım ımza attım cıktım en ufak kanama lekelenme su gelmesı yada sancıda acile gıtcekmısım bebegın hareketlerını takıp etcekmısım
kuzum noldu sanaTeyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?