2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canımm ya ben her şeyi yemeye başladım derkenbebeğime gaz yapmaya başladı çoğu şeyti kestim yinee ama çikolata yemeye başladım
erken doğum oldu ama normal doğum yaptım aslı çok rahat oldu bebek küçük çatım da müsait miş umarım sen ve diğerleri içinde en hayırlısı ne ise olsun yeterki bebekler sağlıkla gelsin anne kucağına

Kiz leyla bizede tukurde gecsin azcik bizede ikinma olayini iyi yaptin demek ben kendimden supeliyim o konuda napcm yaa cok zor bisi
hahaha yok canım zor değilmiş bende doğum sırasında öğrendim herkes de o sırada öğrenir meraklanma öyle bir gazla yapıyorsunki çatır çatır ıkınmıp doğum yapıyorsun sonrasında

allah iyiligini versin guldurdun beni:))))

Sağol canım o kadar çok diyet yapmak için kendimi kastim ki bu hafta hiç kilo alamayınca bu sefer kendimi sucladim.Şimdi yesem mi yemesem mi ne yapacağını bilemiyorum.İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah canim

elifeva dan haber var mi kızlar gelmiş mi bebişi
yok canım benım zıllı gelmedı 4 cm açıklıga ulasınca sancım geçtı sunı sancı vermeyı teklıf ettıler kabul etmedım ımza attım cıktım en ufak kanama lekelenme su gelmesı yada sancıda acile gıtcekmısım bebegın hareketlerını takıp etcekmısım

hadi çatı muayenesi şart değil doğumdan hemen önce de yapılır da nst şart canım ya söyle yapsın işi ne
söyledim yapmadı istiyosan yapalım ama gerek yok dedi, kasılma çıkması çok normal ama baktık gördük işte içerde her şey yolunda dedi
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
her şey yolunda şükürler olsun haftaya cuma tekrar bekliyor.
Nasıl geçti canım randevu?
iyi sağol, 3 kilo olmuş tosun.
iyiyim canim sağol sen nasilsin kontrol nasil gecti
sağol kuzum her şey yolundaymış beklemeye devam!

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
geçmiş olsun cnm.. suyu yutmaları normal değil miymiş.. o suyu yutup drar olarak atıp sonra yeniden yutuyolar diye biliyodum ben. balık misali.. tekrar hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun..

enemmm 3 cm açılmayla gittin 4 mü oldu sadece, büyüsün kızın biraz daha besle onu içerde cnm, gelmek istemedi demek daha..
Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
kuzum noldu sana nasıl doğdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…