2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bugün doktora gittim. 2900kilosu 49 cm boyu. 35+4 teyim amaonden gidiyo. ben hic alma isim kilo bu sefer o almış. Nst iyi cikti. tahlillerim iyi. Anesteziden onay aldim. 19 aralik 9:30agun verdi 7 de hastanede olu caz kismetse.

35/36 haftada sizin bebeklerinizkac kiloydu?

Kızlar doktora gittik,bebişin gelmeye niyeti yok doğum kanalına inmemiş yüzünü bile net gördük.doktor bekleriz yasal sezeryan süresine kadar dedi haftaya cuma yine gel dedi,sanki kanala inmiceğini ima etti hiç sezeryanı agzına almazdı cunku,bi de ben normal doğum olursa dayanamazsam epidural olur mu dedim epidural yapıcagıma sezeryan yaparım dedi niye öyle diyo anlamadım

hahaha yok canım zor değilmiş bende doğum sırasında öğrendim herkes de o sırada öğrenir meraklanma öyle bir gazla yapıyorsunki çatır çatır ıkınmıp doğum yapıyorsun sonrasında
Hadi bakalim sabirla bekliyorum ayy cok heyecan yaptim ben yaaa panuk oldum sabahtir belim karnim heryerim agriyor ama akinti n yok b iz meltemle ocagi bekliycez herkesi doguryup biz gidicez ,)

Hayırlısı olsun cnm, kısa sürede gelir hayırlısıyla inişh

Donusumu 15 dk arayla yapmiyorum canim zaten yorulup uyuyor arada
Diger emzirme yani 1 saat sonra diger.memeden debam ediyorum
Ben bana denileni.soyledim ve bebe degistirmedigimde bebebisimin daha uzun uyuduginu fark ettim
Cnm aynı şeyi söyledik ztn ben sana katıldığımı belirtmiştim bi arkdş ikisini de aynı anda emziriyomuş ya neyse srun yok

Kizlar biz dogduk dün sabah normal diye gittik suni sanci verdiler açılma var diye akşama çektim açılma ilerlemedi sezaryena girdik oglusum doğdu çok çektim cok
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Biraz sancı çekmişsin ama sonu güzel bitmiş. Benim de en çekindiğim şey önce suni sancı verilip sonra da sezeryan olması

Walla ben su anda nst deyim sanci 0-1-2 arası geziniyo, sekreter kız, ben boyle bişi gormedim diyo :) doğmaz bu cocuk :))
Meltem, doğmaz doğmaz diye doğurmayacaksın bu çocuğu

Benim de bugün nst vardı. Sancım çıkmadı. 38+1 im. Aramızda 1 hafta var. Ben de 15 kilo aldım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor

Canım
Allah acil şifalar versin canım. Çok zor bir durum.
Hayat böyle işte...
Evet güçlü olman gerekiyor. Kendine iyi bak canım.
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizim bebişlere

Bende yan yatış kullanıyorum saadece çok rahat ediyoruz bi de delikli boğulma önleyici almıştım ben ama onu kullanmadım hiç cnmcımmm .

kızlar ben nefes almakta inanılmaz zorlanmaya başladım artık.az önce duşa girdim, çıkarken baya bi fenalaştım.kalbim deli gibi çarpmaya başladı,eşimden su istedim hemen.sanki kilometrelerce yol koşmuş gibiyim yaa

Leyloşum bana hastane liste verdi gaz yapan besinlr süt yapan besinler fln ben resmen gaz yapan hiçbir şey yemiyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…