2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
enemmm 3 cm açılmayla gittin 4 mü oldu sadece, büyüsün kızın biraz daha besle onu içerde cnm, gelmek istemedi demek daha..

kuzum noldu sana nasıl doğdunuz?
Bizde anlamadık canım benim. Hareketkeri azalır gibi oldu. Dün gece acıle gitmiştim. Suyu biraz azalmis dediler. Sabah bi sıcaklık hissettim suyu bitmiş bebeğimin. Acil aldılar oglusumu

Abartmadan, yemen gereken şeyleri ye bence canım.

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum tatlım.

Bizde anlamadık canım benim. Hareketkeri azalır gibi oldu. Dün gece acıle gitmiştim. Suyu biraz azalmis dediler. Sabah bi sıcaklık hissettim suyu bitmiş bebeğimin. Acil aldılar oglusumu
ay merhaba deme vakti gelmiş, hepimizinki farklı bir şekilde geliyor dünyaya ne ilginç ya, nasıl mucizeler bunlar sağlıklı olun da kuzum, gerisi önemli değil maşallah diyelim, gözünüz aydın

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda yanına gelir kavuşursunuz Allah analı babalı büyütsünnn

Canım gözün aydın en kısa zamanda alırsın oğluşunu kucağına inşallah

ayşe cim sağlıkla al kucağına bizim bebekler sabırsız çıktı bütün dualarım seninle ve bebeğinle kendine iyi bak bebek yanına geldiğinde sana çok ihtiyacı olacak

enemmm 3 cm açılmayla gittin 4 mü oldu sadece, büyüsün kızın biraz daha besle onu içerde cnm, gelmek istemedi demek daha..

kuzum noldu sana nasıl doğdunuz?
aynen canım gelmedı sıpa bıde hastanede duran sancı evde yıne başladı bu sefer ınat ettım kanama felan kendılıgınden başlamazsa gıtmıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…