Cigerlerine kaçmış canım ya.geçmiş olsun cnm.. suyu yutmaları normal değil miymiş.. o suyu yutup drar olarak atıp sonra yeniden yutuyolar diye biliyodum ben. balık misali.. tekrar hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun..
Bizde anlamadık canım benim. Hareketkeri azalır gibi oldu. Dün gece acıle gitmiştim. Suyu biraz azalmis dediler. Sabah bi sıcaklık hissettim suyu bitmiş bebeğimin. Acil aldılar oglusumuenemmm 3 cm açılmayla gittin 4 mü oldu sadece, büyüsün kızın biraz daha besle onu içerde cnm, gelmek istemedi demek daha..
kuzum noldu sananasıl doğdunuz?
Sağol canım o kadar çok diyet yapmak için kendimi kastim ki bu hafta hiç kilo alamayınca bu sefer kendimi sucladim. Şimdi yesem mi yemesem mi ne yapacağını bilemiyorum. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir inşallah canim
anladım cnm . inş en kısa zamanda atlatır..Cigerlerine kaçmış canım ya.
Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Gecti canim gayet iyiyim bakalim gece yine olacak miCanım nasıl oldun? Geçti mi sancıların?
Benimde gündüz olan sancım su an yok.acaba doktora mı gıtmelıyızGecti canim gayet iyiyim bakalim gece yine olacak mi
Gecti canim gayet iyiyim bakalim gece yine olacak mi
ay merhaba deme vakti gelmiş, hepimizinki farklı bir şekilde geliyor dünyaya ne ilginç ya, nasıl mucizeler bunlarBizde anlamadık canım benim. Hareketkeri azalır gibi oldu. Dün gece acıle gitmiştim. Suyu biraz azalmis dediler. Sabah bi sıcaklık hissettim suyu bitmiş bebeğimin. Acil aldılar oglusumu
Muayenede de demisti ama erkene cektiler bide hazirlikli fel deyince panik yaptimAa nerden cıkmıs kı birden, muayene sırasında neden dememiş?
Gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda yanına gelir kavuşursunuzTeyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Allah biran once kucagina alnayi nasip etsin canimTeyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Duzenli degilki sancilar yalanci sanci sanirim ama dikkat etmemiz gerekli artikBenimde gündüz olan sancım su an yok.acaba doktora mı gıtmelıyız
Yavastan basladi belim bacaklarim sizlamaya.offff nerden cikti simdi bu yaaa.sen ne zaman ayrilacaksin izneİnşallah olmaz canım ama bu gecelerde ne var anlayamadım ben. Gündüz birşey yok belli bir saatten sonra bende de kemik ağrısı başlıyor.
Sağol canım teşekkür ederimAbartmadan, yemen gereken şeyleri ye bence canım.
Canım gözün aydın en kısa zamanda alırsın oğluşunu kucağına inşallahBizde anlamadık canım benim. Hareketkeri azalır gibi oldu. Dün gece acıle gitmiştim. Suyu biraz azalmis dediler. Sabah bi sıcaklık hissettim suyu bitmiş bebeğimin. Acil aldılar oglusumu
ayşe cim sağlıkla al kucağına bizim bebekler sabırsız çıktı bütün dualarım seninle ve bebeğinle kendine iyi bak bebek yanına geldiğinde sana çok ihtiyacı olacakTeyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
aynen canım gelmedı sıpa bıde hastanede duran sancı evde yıne başladı bu sefer ınat ettım kanama felan kendılıgınden başlamazsa gıtmıcemenemmm 3 cm açılmayla gittin 4 mü oldu sadece, büyüsün kızın biraz daha besle onu içerde cnm, gelmek istemedi demek daha..
kuzum noldu sananasıl doğdunuz?
aa dogurdunmu kız geçmiş olsun canım rabbım tez zamanda yanına getırsın evladınıCigerlerine kaçmış canım ya.
pınarcım sen sancılandınmı iyimisinGecti canim gayet iyiyim bakalim gece yine olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?