2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım gelmedı sıpa bıde hastanede duran sancı evde yıne başladı bu sefer ınat ettım kanama felan kendılıgınden başlamazsa gıtmıcem
e sen tecrübeli anasın, öyle yap tabi, bugün doktor da erkenden gelip boşuna bekleme buralarda, eve geri yollarım dedi :) evin zaten yakın iyice dinlenip bekleyip ılık duş aşmadan gelme dedi

Canım başın sağolsun demek kaybettin babani cok üzüldüm Allah geride kalanlara can sağliği ve sabir versin,naparsin hayat bu bir varsin bir yoksun işte

Bende de bir ara çok oldu hatta gece uykudan uydırıyordu,korktum kardiyolojiye gitti dedi doktorum hersey normal cıktı,bu dönem olur dedi ayrıca psikolojik de olabilir dedi,cidden o sıra doğum korkusu sarmıstı onu atlatınca o da gecti

gözünüz aydın cnm Allah hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Yenidoğanların sayfasında böyle bir haberle dünyanın dengesini, gerçeğini hatırlattın bize cnm, başınız sağ olsun, Allah sabır versin, nur içinde yatsın babacığın

e sen tecrübeli anasın, öyle yap tabi, bugün doktor da erkenden gelip boşuna bekleme buralarda, eve geri yollarım dedi :) evin zaten yakın iyice dinlenip bekleyip ılık duş aşmadan gelme dedi
dun kotnrolumde ortaya cıkmasaydı acıklık ben yıne yatmazdımda doktor dırek yatıs deyınce bıse dıyemedım yoksa sancıyı evde cekme taraftarıyım ben

bende 36. Haftadayim iki gun once gittim doktora 3 kg di.hadi hayirlisi sezeryan günüde almışsin hayirlisiyla dogsun bebeğin insallah

gözün aydin canim saglikla büyüt bebeğini.

amin ınsallah canım sımdı mukus tıkacım gıttıgı ıcın cok korkuyorum bebegımın enfeksıyon kapmasından pazartesı salıya dogru gelse
Benim kuzenimin eşi doğum yaptı birkaç hafta önce,nasıl olmuş filan anlatmıstı,nişanı geldikten 3gün sonra sancım sıklaşınca gittim hastaneye dedi,bende normal bi durum diye düşündüm yoksa enfeksiyon riski olsa giderdi hemen,bişey olmaz inş bebeğine canım güzel düşün

Rabbim sabir versin

inşallah canım benım nişanım kendı bozulsa belkı korkmazdım ama doktorun muaynesıyle bozuldu aşırı dıkkat etmem gerekıo ay ınsallah benımde 3 gun sonra felan gelır

Ayyy canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Geride kalanlara Allah sabır versin. Her ne kadar hayatın bir gerçeği olsa da kabullenmek gerçekten çok zor. Sana hayırlı doğumlar, çocuklarınla birlikte güzel bir hayat diliyorum.

Ben de birkaç gündür nefes sıkıntısı yaşıyorum.

Basin sagolsun Allah mekanini cennet etsin insaAllah Rabbim sizede sabir versin gercekten cok zor benim babamda yok anne baba gibisi yok gerçekten

Benim kp de hep bebeklerin yanağını sıkarak sevşyor çok sinir oluyorum öpme huyu yokta iştecan sıkıcı

Benim doktorum da normal doğumdan yana. Gerekli olursa epidural yapma taraftarı.
41.hafta dolduğu halde bebek doğmazsa o zaman müdahale ederiz dedi. Suni sancı istemediğimi söyledim. Sunide açılma olacağına kanaat getirirsem suni yaparız yoksa sezeryan dedi.
Yani sezeryan en son tercih.

ben tamamen suni sancıyla doğurdum ve açılmamın 5 cm lik kısmını suni sancı yaptı normalde 10 cm açılmayla doğuma alırlar beni 8 cm aldılar prematüre bebekler de 8 cm yeterli imiş sakın korkma inan dayanma gücü gliyor insana öyle kıvrandırmadı beni ama kişiden kişiye değişebilir ağrı olayları

Çok zor günler bizi bekliyor allahım sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…