2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bıgün bana da artık ölçüm olmaz kilosuna göre gösterir artık cihaz dedi. Kafqasını da ölçemiyorum kanala girdiği için demişti

38. Haftadayım canım , sancı 60 larda çıktı , doktorum bebişin başının yerleşmiş olduğunu görünce önümüzdeki haftaya doğum olabilir dedi

Aslında genel olarak çok olumlu ve rahatım. Doğuma dair hiçbir korkum yok. Fakat teyzemin kızının yaşadığı önce saatlerce suni sancı sonra da sezeryan olması beni endişelendiriyor.
Aslında kolay bir doğum yapacağımı düşünüyorum. Kaç aydır hamile pilatesine gidiyorum. Onun sayesinde kolay bir doğumum olacağını, zaten genetik olarak da annemden dolayı hızlı bir doğum olacağını düşünüyorum.

Senin epuduralsiz normal doğum mu?

Hiç korkma canım. İnşaallah güzel haberlerini alacağız.

Kızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Ayy hadi bakalım. Grubumuzun bebekleri artıyor. siyah__papatya ve seninkiyle birlikte yiğenlerimiz çoğalıyor.

Canım gözün aydın...sıkıntını anlıyorum benimde ilk gün hiç gelmedi ama ben hep verdim ikinci gün su gibi geldi 3. gün tamamen geldi memeyi boşta olsa hep verdim arada 1 ya da 2 kez mama verdim pompayı sadece hastanede denemiştim ondada sütüm yoktu şimdilik ihtiyaçta kalmadı çok şükür...canım makineyle geliyorsa emin ol bebeğin de emer sadece alışması kaslarının kuvvetlenmesi ve seninde biraz sabretmen lazim tabi bunun icin de biberonu bırakması lazim

Haberler çok güzel canım. Sağlıkla gelir inşallah kızın tatlım. :)

Cocugu aşicam derken ciddi mi şaka mı yapiyo? Cocugu nasil aliyo anlamadim, kendi mi emzircekmiş, tövbe yarabbi !!!

Ya kayınvalidene ya da esine soyle acık açik, loğusa kadinin yannda erkeğin ne işi var, nasil yardm edecek bana de.

Meltemcim 39 gözüküyorsun daha "tık" yok mu?
Biz doguramuycaz cnm meltemcivil le son biz dogurcaz ) bende bugn gttm ne kanala girmis ne avilma ne sanci cikti hic biseyok dr dedi bekliycez mecbur yapacak bisi yok ahh ahh belim kopuyor gelsin artik yaa fenalastim iyice agirlik coktu ama bizimkinin keyfi yerinde cikmak istemyor

Cocugu aşicam derken ciddi mi şaka mı yapiyo? Cocugu nasil aliyo anlamadim, kendi mi emzircekmiş, tövbe yarabbi !!!

Ya kayınvalidene ya da esine soyle acık açik, loğusa kadinin yannda erkeğin ne işi var, nasil yardm edecek bana de.

Kontrol mu vardi bugun nurco?
He cnm ya aynen hem nst hem cati muayenesi her haftaya artik amaan amaan hic bi icraat yok beyefendi kanalada girmemis bekliyoruz beklerkende belim nasil agriyor anlatamm cok fena agri var ama ne akinti ne kan ne acilma tik yok yaa uyuz oldum gelsin artik

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Forumda sorun vardı. 2 gündür giriş yapılmıyordu. O yüzden doğuran var mı bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…