2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anladim tatlim, boswer cok da zorlamana gerek yok kendini bebegi, sağliklisi nasilsa oyle olsun.

Kimler doğurmuştur şimdi kesin sürpriz vardır diye düşünüyordum... Ama şimdilik ses yok kimseden galiba:)

Ya alip gidicekmis gidemezde iste soylesin aldirmiyorum

Su an kimseye bisi demicem kv gittikten snra gelmek isterlerse smdlik gelmemelerini soyleyecegm annemi cagircgm yanima

Ben persembe çatı muayenesi isteyecem darsa cok beklemeye gerek yok ya yoruldum 10 sonra doğsun lütfen 19 fazla

zonox normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da nolucak benim bu halim,bebek inse bir dert inmese bir dert :) inş hepimiz için kolay bir doğum olur

Cnm sen sezeryan olmayacakmiydin yanlismi hatirliyorum

Bu arada bende doguramadim beklemedeyim biz sona kaldık ; )))

Yahu bu kanala girme olayı da kısa sürede doğracaksın anlamına gelmiyor sanırım. Benimkinin kafa 3 haftadır kanalda, bir hafta önce iyice yerleşmiş dedi ama tık yok! Kafayı koydu kanala oh takılıyor... 27. haftada döndü şapşirik :) Babası kılıklı gideeği yere erken hazırlanıyor, bana benzese son dakika hop döndüm, ay kanala girdim yetiştim diye gelirdi

zonox normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da nolucak benim bu halim,bebek inse bir dert inmese bir dert :) inş hepimiz için kolay bir doğum olur

canım yaşamadığın birşey için korkmana inan gerek yok. normal doğumu öcü gibi anlatan kadınları dinleme. korkarsan zaten vajinan kasılır ve istemediğin şeyler olabilir. ilk doğumumda bunları yaşadım ama yine de 6 saat sürdü ve 20 dk da doğurdum çok şükür. iyi ki n.doğum yapmışım diyorum ama sezeryanda olsam iyiki derdim :) çünkü sonunda bebeğime kavuşmak hevesi var. allah yardımcın olsun

Allah yardımcin olsun canım
Saglikla alırsın inş bebisini kucagina
İnş canım sağol

Evde şiddetlenmesini bekliyorum canım daha nereye kadar bekleyeceksem

Çok saol canım denicem sancı girince devam edemicem gibi geliyor sonra toparlıyorum inş başarabilirim ne zaman hastahaneye gidicem onu bile anlamadım sancı sıklığım arttı ama dayanabiliyorum diye evde çekiyorum oyh oyh

Epidural alsan canim 4cm acilinca
Açılmam kaç bilmiyorum ki biraz daha bekleyip dayanamadığım yerde gidicem birazdan

Gittin.mi dr a derin su. Yada agrilarin.ne durumda
Sancılarıma dayanamaz hale gelince tekrar gidicem canım evde bekliyorum

Tamam canım annem yolda geliyor hurmalar onda gelir gelmez yicem Ayh inş yetişir onlarda alemiz ya :))

Canım benim Rabbim yardımcın olsun.
Sağol canm dayanamadğım yerde geçicem hastahaneye uzamaz inş

Ayy hadi bakalım. Grubumuzun bebekleri artıyor. @siyah__papatya ve seninkiyle birlikte yiğenlerimiz çoğalıyor.
İnş valla hem gelsin die çok istiyorum hem az zorlanıyorum sağsalim gelseydi

Bekliyoruz ya gelmezler canm bizim bebisler, en son biz doğuracaz gibi :) benmkindede tik yok

Dur daha canım var günümüz ocak anaları aceleci davranmış bizde daha dogurmayan çok
Aralık yarın başlayacak. Gerçekten aralık anneleri bakalım kimler olacak? Aralık görünümlü kasım annelerimiz oldu.

Doktorum öyle birşey demedi. Ama bence de mantıklı. Bebeklerimiz büyüdükleri için yerleri daraldı. İyice kıvrılmış vaziyette duruyorlar. Ölçüm yapmak daha zor.

canım saate bakarak takip edeceksiniz. en son sancın bir sonraki sancından 5 dakika önce olmalı.yani 5 dakikada 1 kasılma sancı ağrı giriyorsa hastaneye git. ve suni kabul etme :) bırak kendi sancın yön versin bebeğine. rahat ol korkma. bağırmak için kendini zorlama. nefes alırken hafif inleme sesleri çok güzel diyafram çalıştırır ve acı azaltır.

Bizim hastane süsleri bitti sayılır. Kurabiyeleri de yaptık. Bir de bir ara gidip çikolata alacağım, tamamdır :)
İşte bizim cicilerimiz :) MAgnetlerimiz, takı yastığımız, kapı süsümüz

Eklentiler

• IMG_1495.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_1515.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_1866.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_7251.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…