2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Şimdiden sana hayırlı doğumlar dilerim. Erken doğum riski olduğunda bebek için ciğer geliştirici iğne yapılıyor. Bebek erken doğduğunda nefes alması kolay olsun diye. Fakat anladığım kadarıyla senin 38.haftada sezeryanın olacak ki erken değil. Normali böyle zaten. Acaba doktorun garantiye mi almak istedi? Ya da bebeğinin gelişimi biraz geri miydi? Neyse doktorun öyle dediyse bir bildiği vardır.

Hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Oooo senin kız ne güzel şimdiden sözünü dinliyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Biz bugün 1 haftalık olduk teyzeleri darısı sizin bebişlere 41 "e kadar yolları var son 2 hafta nasi olsa çıkacaklar aceleye gerek yok bol bol uyuyun diyecem ama ağrı sızılardan uyuyamazsınız da

cnm valla zaten son raddedeyim stresim bana yetiyor doguramadim diye bide onun dediklerini kafaya takamayacagim rabbimin izni ile bebegi kucagima alayim gerisini yola koyariz sanirim ))
En doğrusunu yapıyorsun, en kısa zamanda da sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Ben de 38.haftayı bitirdiğimden beri günde 2 hurma yiyorum. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum. "Tıpta biz yiyeceklerin doğuma yardımcı olduğuna inanmayız" dedi. Söz nce diyorsunuz bu konuda?

İlk defa duydum. Doktoruna sor elbette. Ama bir bildiği vardır bence.

Ya canım çok sıkılmaya başladı canım benim anlayamadığım bişi var şimdi benim 12 gibi az az sancım başladı çok şiddetli değilmiş saat 5 te doktora gittim 50 lerde filan çıktı eve gidip şiddetlenmesini beklicek sin dediler 5 ten beri 8 dk 3 dk 5 dk arası değişen sancılarım başladı ve baya hissetmeye başladım ama saat 10 oldu hala ayni tekrar gitsem mi acaba 5 dk dan aşağı düşmüyor zaten baştan beri o civarlarda sadece şiddetlendi biraz daha

Cnm sen sezeryan olmayacakmiydin yanlismi hatirliyorum

Bu arada bende doguramadim beklemedeyim biz sona kaldık ; )))
Sen de kesin 40.haftayı dolduracaksın. Benim de öyle olacak gibi.

Senin bebeğin kanala girmiş mi yoksa kafasını kanalın girişine mi dayamış? İkisi farklı şeyler.

Tamam canm sağol :)
Niloşum nasil oldu, sarilik durumu nasil?
niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim D Dekalpy

Eklentiler

• IMG-20151119-WA0047.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 133
Sırtımda bir agrı karnım da gerim gerim gerildi.. Ama sancım yok. Arada elektrik verir gibi oluyor ama hepsi bu.. Doğum sancısı sanırım daha farklı

niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim D Dekalpy
Maşallah maşallah ballı lokum .. Gözlerim doldu ya.. Nerden nereye geldik. Kız mı erkek mi olacak ay şeker çıktı ay tansiyon derken mutlu son. Günler asllında çabuk geçiyormuş.. Darısı bizim başımıza ..

Canım ya birşey soracağım gööbeğin gitti mi ?? Bir de tartılmaya fırsatın oldu mu..
8 kg vermişi canım göbik az bişey kaldı gibi ama daha var sadece eşim şok oldu bir şey kalmadı falan dedi ama yani daha çok kg vermem lazım emzirme de işe yarıyor zeynepcim daha hızlı kalori yaklıyor keinlikle

Sen de kesin 40.haftayı dolduracaksın. Benim de öyle olacak gibi.

Senin bebeğin kanala girmiş mi yoksa kafasını kanalın girişine mi dayamış? İkisi farklı şeyler.
İşte ben de orada muallakta kaldım:) Heralde dayamış ve ben onu yanlış anladım ne bileyim? Yarın kontrolüm var, öğreneceğim bu defa :)

teşekkür ederim zeynepcim ya u doğduğu gün hastane resmi şimdi daha zayıf ama hala çok pembiş yanaklı ve kiraz dudaklı kzım canım ciğerim bitanecik kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…