- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Iyiyim ben canim,bu seferde sezaryan korkusu sardi icimi,esimde cok heyecanli,son kontrollerimi yaptim cantalari kontrol ettim,bir kac arkadasima haber verdim,cikolatalarimi siparis ettim,son hazirliklarimi tamamliyorum:) cok rahatladım pınarcım sağol :)
Sen nasılsın, nasıl oldun?
canım ya sende mi doğum yaptın ben kaçırmışım kusura bakma tebrik ederim seni
süt için ben lavctamil ve bol su içiyorum dengeli besleniyorum falan ama suyu çokkkk içiyorum bebek içinde erken doğum olduğundan çene kasları güçsüz dahaemerken uyukuya yenik düşüyor dr prematüre mamasaı verdi preaptamil kullanıyoruz siz ne yaptınız süt ve mama olayını
çok sağol betil canım sen nasılsın son durum nedir dinlenmeye başladınmı
Aşkolsun cnm, olur mu öyle şeyyalnız yorgunluktan yazım hatalarım çok fena olmaya başladı Betül yazacağıma betil yazmışım kusura bakma ya of çok özür dilerim
Bende ayniyim canim ama artik yapacak bisey yok bi sekilde cikacaklar artik.benimki pek hareketli degildi 3 gundur kurtlandi resmen yawrucak,vaktinin geldigini kendisi de biliyor@zonox normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da nolucak benim bu halim,bebek inse bir dert inmese bir dert :) inş hepimiz için kolay bir doğum olur
canim iyi olmaniza cok sevindim hep böyle iyi olun insallah.gülaycım çok sağol evet ya atlattık sarılığı düşüşe geçti şükür bende çok iyi olmaya başladım tabi kızım iyi ya daha ne isterim
sen nasılsın gülaycım son durumun nedir
Moral veriyorsun gercekten canım çok saol,annem bile sen doğuramazsın diyor moralim bozuluyor,hangisi hayırlıysa oyle doğar inşcanım yaşamadığın birşey için korkmana inan gerek yok. normal doğumu öcü gibi anlatan kadınları dinleme. korkarsan zaten vajinan kasılır ve istemediğin şeyler olabilir. ilk doğumumda bunları yaşadım ama yine de 6 saat sürdü ve 20 dk da doğurdum çok şükür. iyi ki n.doğum yapmışım diyorum ama sezeryanda olsam iyiki derdim :) çünkü sonunda bebeğime kavuşmak hevesi var. allah yardımcın olsun
Sancim falan yok ama cok kipirdaniyor yeri iyice daraldi,vaktinin geldigini kendisi de biliyor sıpa,bende son hazirliklarimi yapiyorumHyr gitmicem.Pers.günü gitcem cnm sen nasilsin var mi hareket sanci falan
Canım ben gecen gün yordum kendimi temizlik filan,normalde hiç durmaz ama tüm gün çok az hareket etti bende çok taktım doğum mu oluyor yoksa bsy mi oldu diye sonra normale döndü ertesi günAşkolsun cnm, olur mu öyle şeyBen iyiyim ama bugün bebek çook çok az hareket ediyor, ara ara ve zorla gibi sanki. Endişe etmeli miyim bilemiyorum, ilk kez böyle hissediyorum. Ben de dünden beri epey stresliydim ve hala öyleyim. Acaba ondan mı? Acile gitsek mi karar veremedik eşimle.
canim stresten olabilir veya yorgunluktan yinede takip et hareketlerini tatlı biseyler ye soluna yat hic olmadi rahat değilsen acile git baksinlarAşkolsun cnm, olur mu öyle şeyBen iyiyim ama bugün bebek çook çok az hareket ediyor, ara ara ve zorla gibi sanki. Endişe etmeli miyim bilemiyorum, ilk kez böyle hissediyorum. Ben de dünden beri epey stresliydim ve hala öyleyim. Acaba ondan mı? Acile gitsek mi karar veremedik eşimle.
Yok arkadasm ya, agri sızı yok :) nst de sancı 1-2 arasıMeltemcim 39 gözüküyorsun daha "tık" yok mu?
Biz doguramuycaz cnmmeltemcivil le son biz dogurcaz ) bende bugn gttm ne kanala girmis ne avilma ne sanci cikti hic biseyok dr dedi bekliycez mecbur yapacak bisi yok ahh ahh belim kopuyor gelsin artik yaa fenalastim iyice agirlik coktu ama bizimkinin keyfi yerinde cikmak istemyor
Canım ben gecen gün yordum kendimi temizlik filan,normalde hiç durmaz ama tüm gün çok az hareket etti bende çok taktım doğum mu oluyor yoksa bsy mi oldu diye sonra normale döndü ertesi gün
Stres cok etkiler kendini rahatlatacak güzel seyler düşün
Teşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugüncanim stresten olabilir veya yorgunluktan yinede takip et hareketlerini tatlı biseyler ye soluna yat hic olmadi rahat değilsen acile git baksinlar
İyidir de yinede için rahat eder enazindan
Cnmm ilk fırsatta çekip atıcam hemen bebiş uyuyo diye bakamadım dahadenizcim süpermiş bana vermediler o listeden resmini atarmısın listenin eğer elinde varsa zahmet olmazsa tabi ne yiyeceğimi şaşırdım yaa zaten kaşık kadar bebeğim var birde sancıdan kıvranmasın canım bebeğim
10 dk olarak verince sadece ilk sütü vermiş oluyorsun ama son süt daha kıvamlı besleyici biliyorum, ben hala dönüşümlü veriyorum gayet doyuyor. Bir de 10 dk az değil mi meme rahatlamaz ki o zmn en az 20 dk demişti bana bebek hemşireleri kalan sütü sağıyo muydun?Benim kızım emdiği zaman 20 dk emerdi 10 dk biri 10 dk diğerini verirdim dr ozamanlar birdaha meme vericeğin zaman en son hangisini verdiysen ondan başla dedi ama süreklide misal solu verme bu sefer öbür memede süt çok beklediği için çcuk emince kusar demişti 2870 gr domuştu bir haftada 700 gr almıştı ek gıdayada sütüm yaradığı için sekizinci ayda geçirmişlerdi
Şu an sadece yan yatış işimi görüyor iyi ki almışız, delikli olan boğulma önleyici aldım ama kullanmıyorum henüz ilerde kullanırım.Neler aldın Canım memnun musun bi de :)
Cnm bildiğin o değişmedi dediğimiz memeler 1-2 beden büyüyo hele emdikten sonra kocaman uçları oluoNasil oluyo ya
Sarktı mı
Est. Cnm ya olur öyle ben de sabah zombi gibydim gece uyumadı bebiş oyun istedi hep . İlk sütle bence de doymazKuzum cevaplarken karistirdim ozaman birisi yazmisti ilk sutle doyuyor uyuyor diye
Ben fazla online olamiyorum burda malum oglusum daha cok zamanimi aliyor
Kusura bakma emi
Ayy 2 gün müü aynı şoku yaşamışız, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kolaylıkla al oğlunu kucağına,bol sütün olsun inşşSelam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Mama kullanmıyoruz ama dr doymazsa diye reçeteye evolvia yazmış daha almadımDogum yapan kizlar mama olarak ilk gunlerde ne kullandiniz ve kullaniyorsunuz
Cnm sezeryanlaa sütün ilgisi yok bence :/ benden süt hemen geldi. Zorunlu sezeryandı benim üstelik daha önce ne süt gelmişti ne şişmişti memelerim korkuyodum gelmez diyeselamlar kızlar ..bir haftadır giremiyorum sayfaları okuyamadım şimdi bile kaçamak gireyim dedim çok yoğunum .. doğum yapanların bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inş rabbim ..24 kasımda sezeryanla doğum yaptım bebişimi aldım kucağıma çok şükür çok güzel bir duygu tamamen senin gözünün içine bakan muhtaç bir melek ..buraya giremiyorum çok yoğunum çok da yorgun ve uykusuzum..ama her şeye değer anne olmak..şu anki sıkıntım sezeryanla olduğu için sütüm makineyle geliyor emmeyle gelmiyor çok üzülüyorum bebişimi mama ile besliyorum ..ne zaman gelir acaba burda sezeryanla doğum yapanların sütü hemen geldi mi ..
Cnm babası söz vrdrdi henüz koyamıyom foto ama en yakkn zamanda koycam
Uykusuzuz cnm ya duru çok enerjik 2 gündür
Teşekkür ederim kız, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugünyani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline. Canim senin bebek dönmüşmüydü belki dönmüştür veya pozisyon değişmiştir sadece .yada bugün uyku tatli geldi uyanmak istemiyordur paşazade:)
Dediğim gibi için rahat değilse git bi baksinlar canim
Bence de annemi direk al yanına Biri gelmek isterse de "annem yanmda zaten gerek yok, zaten tahat da edemezsiniz bı arada" de cık ısın içindenYa alip gidicekmis gidemezde iste soylesin aldirmiyorum
Su an kimseye bisi demicem kv gittikten snra gelmek isterlerse smdlik gelmemelerini soyleyecegm annemi cagircgm yanima
Yahu bu kanala girme olayı da kısa sürede doğracaksın anlamına gelmiyor sanırım. Benimkinin kafa 3 haftadır kanalda, bir hafta önce iyice yerleşmiş dedi ama tık yok! Kafayı koydu kanala oh takılıyor... 27. haftada döndü şapşirik :) Babası kılıklı gideeği yere erken hazırlanıyor, bana benzese son dakika hop döndüm, ay kanala girdim yetiştim diye gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?