2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Aslında lactamil yerine hamilelikte kullanılan vitaminleri devam edebilirsin. Lactamil zaten vitamin açısından yetersiz diye biliyorum.

çok sağol betil canım sen nasılsın son durum nedir dinlenmeye başladınmı

yalnız yorgunluktan yazım hatalarım çok fena olmaya başladı Betül yazacağıma betil yazmışım kusura bakma ya of çok özür dilerim
Aşkolsun cnm, olur mu öyle şey Ben iyiyim ama bugün bebek çook çok az hareket ediyor, ara ara ve zorla gibi sanki. Endişe etmeli miyim bilemiyorum, ilk kez böyle hissediyorum. Ben de dünden beri epey stresliydim ve hala öyleyim. Acaba ondan mı? Acile gitsek mi karar veremedik eşimle.

@zonox normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da nolucak benim bu halim,bebek inse bir dert inmese bir dert :) inş hepimiz için kolay bir doğum olur
Bende ayniyim canim ama artik yapacak bisey yok bi sekilde cikacaklar artik.benimki pek hareketli degildi 3 gundur kurtlandi resmen yawrucak,vaktinin geldigini kendisi de biliyor

gülaycım çok sağol evet ya atlattık sarılığı düşüşe geçti şükür bende çok iyi olmaya başladım tabi kızım iyi ya daha ne isterim
sen nasılsın gülaycım son durumun nedir
canim iyi olmaniza cok sevindim hep böyle iyi olun insallah.
Canim bizde durumlar ayni diyemicem
Benim bebişinde 37 yi doldurmasini bekliyoruz eşinde yaşlanma ilerlediği için alacak doktor.
Birde çok agrilarim var iyice ağirlaştim üstüne yine grip oldum anlayacağın iyi değilim ama yinede bebeğim sağlikla doğsunda herseyi cekerim ben
İste ben boyleyim 1 dokun bin ah işit

Moral veriyorsun gercekten canım çok saol,annem bile sen doğuramazsın diyor moralim bozuluyor,hangisi hayırlıysa oyle doğar inş

Canlarım hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden cumartesi günü babamın yedisini vereceğiz bakalım benim bebiş o zamana kadar gelmezse gelecek hafta doğum için yatacağım eksiklerimi almaya fırsatım olmadı yürümekte zorlanıyorum karnım duştu bacaklarıma vuruyor alt ağrım taziye için gelenim çok Allah eksik etmesin sorunum doğumdan sonra yanımda şuan için kimse yok annem gelecekti oda imkansız kızımın okulu var bende gidemiyorum bugün okula zar zor goturdum bakalım çarşamba günü kontrole gideceğim doktorum ne diyecek

Canım ben gecen gün yordum kendimi temizlik filan,normalde hiç durmaz ama tüm gün çok az hareket etti bende çok taktım doğum mu oluyor yoksa bsy mi oldu diye sonra normale döndü ertesi gün
Stres cok etkiler kendini rahatlatacak güzel seyler düşün

canim stresten olabilir veya yorgunluktan yinede takip et hareketlerini tatlı biseyler ye soluna yat hic olmadi rahat değilsen acile git baksinlar
İyidir de yinede için rahat eder enazindan

Bu saatten sonra bade hanm istede de ben doğurmuyorum Hadi bakalim hodri meydan :))

canim stresten olabilir veya yorgunluktan yinede takip et hareketlerini tatlı biseyler ye soluna yat hic olmadi rahat değilsen acile git baksinlar
İyidir de yinede için rahat eder enazindan
Teşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugün yani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline.

Cnmm ilk fırsatta çekip atıcam hemen bebiş uyuyo diye bakamadım daha

10 dk olarak verince sadece ilk sütü vermiş oluyorsun ama son süt daha kıvamlı besleyici biliyorum, ben hala dönüşümlü veriyorum gayet doyuyor. Bir de 10 dk az değil mi meme rahatlamaz ki o zmn en az 20 dk demişti bana bebek hemşireleri kalan sütü sağıyo muydun?

Neler aldın Canım memnun musun bi de :)
Şu an sadece yan yatış işimi görüyor iyi ki almışız, delikli olan boğulma önleyici aldım ama kullanmıyorum henüz ilerde kullanırım.

Bu arada @nilbebekveannesi hiç kafası düz yatırıyo musun? Bi sağ bi sola doğru yatırıyoz ama bilemedim düz yatsa ya kusarsa diye korkuyom

Nasil oluyo ya
Sarktı mı
Cnm bildiğin o değişmedi dediğimiz memeler 1-2 beden büyüyo hele emdikten sonra kocaman uçları oluo

Kuzum cevaplarken karistirdim ozaman birisi yazmisti ilk sutle doyuyor uyuyor diye
Ben fazla online olamiyorum burda malum oglusum daha cok zamanimi aliyor
Kusura bakma emi
Est. Cnm ya olur öyle ben de sabah zombi gibydim gece uyumadı bebiş oyun istedi hep . İlk sütle bence de doymaz

Ayy 2 gün müü aynı şoku yaşamışız, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kolaylıkla al oğlunu kucağına,bol sütün olsun inşş

Dogum yapan kizlar mama olarak ilk gunlerde ne kullandiniz ve kullaniyorsunuz
Mama kullanmıyoruz ama dr doymazsa diye reçeteye evolvia yazmış daha almadım

Cnm sezeryanlaa sütün ilgisi yok bence :/ benden süt hemen geldi. Zorunlu sezeryandı benim üstelik daha önce ne süt gelmişti ne şişmişti memelerim korkuyodum gelmez diye

niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim D Dekalpy
Cnm babası söz vrdrdi henüz koyamıyom foto ama en yakkn zamanda koycam

Oyy Allah nazarlardan saklasınnnn güzeller güzeliii bir prensessss bu maşallah 41 kere maşalahhh nil kızımıza

D Dekalpy den,z nerelerdesin canım özşedim seni durunasıl sen nasılsın
Uykusuzuz cnm ya duru çok enerjik 2 gündür
Bugün sağlık ocağına gittik tekraar topuk kanı aldılar bilgi verdilrr fln sen gittm mi cnm?

sermin79 başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor, yavrun için güçlü olmaya çalış

Ya alip gidicekmis gidemezde iste soylesin aldirmiyorum

Su an kimseye bisi demicem kv gittikten snra gelmek isterlerse smdlik gelmemelerini soyleyecegm annemi cagircgm yanima
Bence de annemi direk al yanına Biri gelmek isterse de "annem yanmda zaten gerek yok, zaten tahat da edemezsiniz bı arada" de cık ısın içinden

He he :) şimdiden beğenilmeyen huylar "babası kılıklı" denilerek babaya yamanmaya baslanmiş :)

folik cnm haberdar et mutlaka bende merak ettm şimdi, yorgunluktan da olabilir dünleniyodur belki ama iyice bak içine sinmezse acile git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…