Sagol canım. Allah yüzümüze baktı. Hareketleri azaldı diye doktora gideyim dedim. Yolda bi sıcaklık hissettim. Doktorum baktı bebegin suyu kalmamış. Bide kordonu koluna çok sıkı dolanmis. Doktorum dogum sırasında cozmekte cok zorlandim dedi. O yüzden alta vurup duruyomuş kuzum. Sanirsam o yüzden de donememis. Baya stres yaşamış icerdeAyy dogdumu gozun aydin tatlm hayrlisylada yogun bkmdn cikar nasil anladnz suyunu yuttugunu cnm doktrda muayenedemi yoksa dogum basladida olemi dogduktn sonrami oldu
canım ya sende mi doğum yaptın ben kaçırmışım kusura bakma tebrik ederim seniCanım maşallah size biz mama falan vermek istemiyoruz sen neler yapıyorsun ilave bişeyler alıyormusun kendi sütün içinde ne yaptın
Farkettiysen nazar değmesin diye dudaklara hiç deyinmedim bileya ayşecim sanki makyaj yapmış gibi ama deme ya bizlerin bebekelri hep güzel sağlıklımolsun beaşka ne isteriz kzuum ben stresle sana sormayı unuttum sen normal doğummu yaptın ve efe bebek nasıl oldu güzel haberler ver lütfen
iyi yapmışsın cnm, sağlıkla al kucağına da gerisi önemli değilSelam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Ayy unutmuştum 2 gün geçince ama hatırladım şimdi, ilginç bir rüyaydı: Biz aralık anneleri olarak full pencereli konforlu bi gemiyle mavi tur gibi bişeye bilet almışız ya da rez. gibi bişey yapmışız. Ama o gün o saate muhteşem yüzyıl mı ne bi dizi olduğunu öğrenince erteletmişiz biletlerimizi cümleten. Firma da diziden dolayı rağbet düşünce o konforlu gemi yerine daha küçük, penceresiz başka sıradan bi gemicik gibi bakımsız bişey koymuş o saate isteyen olursa diye. Senin de ne diziden haberin varmış ne de bizim vazgeçtiğimizden!napıyoduk dunurum :)
cnm maşşşşalllaaahhhniloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim @Dekalpy
Bende 3 aralığı bekliyorum bakalım sabırsızlıkla ..Sagol Zeynepcin. Sende durumlar nasil
Saol tatlim sezeryan oldum.
Eeeee doğuran var mııı? Başka baska
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Hem suni sancı çekip arkasından da sezeryan olup sezeryanın sıkıntısını çekmek istemiyorum. İkisinden biri olsun. Kuzenim önce sabahtan akşama kadar suni sancı çekip sonra da sezeryana alınmıştı.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun.. Gerçekten bilinçli olman sayesinde erken davranmışsın..Sagol canım. Allah yüzümüze baktı. Hareketleri azaldı diye doktora gideyim dedim. Yolda bi sıcaklık hissettim. Doktorum baktı bebegin suyu kalmamış. Bide kordonu koluna çok sıkı dolanmis. Doktorum dogum sırasında cozmekte cok zorlandim dedi. O yüzden alta vurup duruyomuş kuzum. Sanirsam o yüzden de donememis. Baya stres yaşamış icerde
Hayır demiycem walla oyle :)meltem'in korkulu rüyası mı desek kabusu mu?
Ya canım çikolatanı yedin mi bak aklıma geldi :))wevet ya su içmelten midem delinecek anlatamam sana sütr olsun diye
Maşallah Nil bebeğe.niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
Bana da öyle geldi canım. Kanala girdikten sonra doğum çok yakın olmalı.İşte ben de orada muallakta kaldım:) Heralde dayamış ve ben onu yanlış anladım ne bileyim? Yarın kontrolüm var, öğreneceğim bu defa :)
ayy çokk sağol canım hepimizin bebeklrini allah nazarlardan korusunFarkettiysen nazar değmesin diye dudaklara hiç deyinmedim bile
Sezeryanla aldılar canım. Çok şükür bugün emzirdim bebeğimi. Çok şükür iyiye gidiyor. Ama önlem olarak bi haftayı doldurduktan sonra kuvezden çıkarcaklar.
çok sağol betil canım sen nasılsın son durum nedir dinlenmeye başladınmıiyi yapmışsın cnm, sağlıkla al kucağına da gerisi önemli değil
Ayy unutmuştum 2 gün geçince ama hatırladım şimdi, ilginç bir rüyaydı: Biz aralık anneleri olarak full pencereli konforlu bi gemiyle mavi tur gibi bişeye bilet almışız ya da rez. gibi bişey yapmışız. Ama o gün o saate muhteşem yüzyıl mı ne bi dizi olduğunu öğrenince erteletmişiz biletlerimizi cümleten. Firma da diziden dolayı rağbet düşünce o konforlu gemi yerine daha küçük, penceresiz başka sıradan bi gemicik gibi bakımsız bişey koymuş o saate isteyen olursa diye. Senin de ne diziden haberin varmış ne de bizim vazgeçtiğimizden!Almışsın o saate bi bilet, o pasaklı penceresiz bomboş gemiciği görünce isyan ediyosun, "Madem herkes vazgeçti, iptal etti, bnm niye haberim yok, ben yalnız mı gidicem bu gemiyle, aralık annesi yok muuuuuuu" diye söyleniyodun hayırdır inşallah
cnm maşşşşalllaaahhh41 kere maşallah bu ne tatlılık böyle?! Allah nazardan saklasın, çok güzel kızın
Maşallah Nil bebeğeniloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
teşekkür ederiz canım çok sağolMaşallah Nil bebeğe.
Bana da öyle geldi canım. Kanala girdikten sonra doğum çok yakın olmalı.
Oy maşallah çok güzelniloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
yalnız yorgunluktan yazım hatalarım çok fena olmaya başladı Betül yazacağıma betil yazmışım kusura bakma ya of çok özür dilerimiyi yapmışsın cnm, sağlıkla al kucağına da gerisi önemli değil
Ayy unutmuştum 2 gün geçince ama hatırladım şimdi, ilginç bir rüyaydı: Biz aralık anneleri olarak full pencereli konforlu bi gemiyle mavi tur gibi bişeye bilet almışız ya da rez. gibi bişey yapmışız. Ama o gün o saate muhteşem yüzyıl mı ne bi dizi olduğunu öğrenince erteletmişiz biletlerimizi cümleten. Firma da diziden dolayı rağbet düşünce o konforlu gemi yerine daha küçük, penceresiz başka sıradan bi gemicik gibi bakımsız bişey koymuş o saate isteyen olursa diye. Senin de ne diziden haberin varmış ne de bizim vazgeçtiğimizden!Almışsın o saate bi bilet, o pasaklı penceresiz bomboş gemiciği görünce isyan ediyosun, "Madem herkes vazgeçti, iptal etti, bnm niye haberim yok, ben yalnız mı gidicem bu gemiyle, aralık annesi yok muuuuuuu" diye söyleniyodun hayırdır inşallah
cnm maşşşşalllaaahhh41 kere maşallah bu ne tatlılık böyle?! Allah nazardan saklasın, çok güzel kızın
Allah yardımcin olsun tatlim, bi avazda kurtul inşkizlarr ben hastanedeyim doktorum hastaneye yolladi nts iyi cikmadi kalp atislari yavas bide hareketsiz diye . doguma diye yolladi. burdada nts bagladilar iyi cikti. burdaki doktor uyuyordur dedi sabah. aksam saat 9 da yine bagliycaklar bugün burda kalicam belki yarin öbür gün dogum yaptirabilirler normal sancim falan da yok ama heralde suni sanci verirler cok korkuyomm
Ayyy hadi gözün aydn canm, allahom tez zamanda kavustursun bebişineKızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?