2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayy dogdumu gozun aydin tatlm hayrlisylada yogun bkmdn cikar nasil anladnz suyunu yuttugunu cnm doktrda muayenedemi yoksa dogum basladida olemi dogduktn sonrami oldu
Sagol canım. Allah yüzümüze baktı. Hareketleri azaldı diye doktora gideyim dedim. Yolda bi sıcaklık hissettim. Doktorum baktı bebegin suyu kalmamış. Bide kordonu koluna çok sıkı dolanmis. Doktorum dogum sırasında cozmekte cok zorlandim dedi. O yüzden alta vurup duruyomuş kuzum. Sanirsam o yüzden de donememis. Baya stres yaşamış icerde

Canım maşallah size biz mama falan vermek istemiyoruz sen neler yapıyorsun ilave bişeyler alıyormusun kendi sütün içinde ne yaptın
canım ya sende mi doğum yaptın ben kaçırmışım kusura bakma tebrik ederim seni
süt için ben lavctamil ve bol su içiyorum dengeli besleniyorum falan ama suyu çokkkk içiyorum bebek içinde erken doğum olduğundan çene kasları güçsüz dahaemerken uyukuya yenik düşüyor dr prematüre mamasaı verdi preaptamil kullanıyoruz siz ne yaptınız süt ve mama olayını

Farkettiysen nazar değmesin diye dudaklara hiç deyinmedim bile
Sezeryanla aldılar canım. Çok şükür bugün emzirdim bebeğimi. Çok şükür iyiye gidiyor. Ama önlem olarak bi haftayı doldurduktan sonra kuvezden çıkarcaklar.

iyi yapmışsın cnm, sağlıkla al kucağına da gerisi önemli değil
napıyoduk dunurum :)
Ayy unutmuştum 2 gün geçince ama hatırladım şimdi, ilginç bir rüyaydı: Biz aralık anneleri olarak full pencereli konforlu bi gemiyle mavi tur gibi bişeye bilet almışız ya da rez. gibi bişey yapmışız. Ama o gün o saate muhteşem yüzyıl mı ne bi dizi olduğunu öğrenince erteletmişiz biletlerimizi cümleten. Firma da diziden dolayı rağbet düşünce o konforlu gemi yerine daha küçük, penceresiz başka sıradan bi gemicik gibi bakımsız bişey koymuş o saate isteyen olursa diye. Senin de ne diziden haberin varmış ne de bizim vazgeçtiğimizden! Almışsın o saate bi bilet, o pasaklı penceresiz bomboş gemiciği görünce isyan ediyosun, "Madem herkes vazgeçti, iptal etti, bnm niye haberim yok, ben yalnız mı gidicem bu gemiyle, aralık annesi yok muuuuuuu" diye söyleniyodun hayırdır inşallah
niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim @Dekalpy
cnm maşşşşalllaaahhh 41 kere maşallah bu ne tatlılık böyle?! Allah nazardan saklasın, çok güzel kızın

Burdan kaplan nurten ve sedefte de aynı sey oldu gözüm korktu walla Bi iyi ornek leyla sadece

Kıyamam ya çok geçmiş olsun.. Gerçekten bilinçli olman sayesinde erken davranmışsın..

niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
Maşallah Nil bebeğe.

İşte ben de orada muallakta kaldım:) Heralde dayamış ve ben onu yanlış anladım ne bileyim? Yarın kontrolüm var, öğreneceğim bu defa :)
Bana da öyle geldi canım. Kanala girdikten sonra doğum çok yakın olmalı.

ayy çokk sağol canım hepimizin bebeklrini allah nazarlardan korusun
ayşecim emzirmene çok sevindimmmmm anlatamam bunu yaşaman çok mutlu etti beni bir hafta nedirki hopp diye geçer b,z seni avutmaya çalışırız zaman çabuk geçsin diye efe bebek annesine hemen kavuşsun

çok sağol betil canım sen nasılsın son durum nedir dinlenmeye başladınmı

Maşallah Nil bebeğe
Allahım esirgesin cok tatli yerim onun kiraz dudaklarini
Cok sukur sariliğida atlattiniz sayilir bundan sonra güzel güzel büyüyecek insallah niloş.
Sen nasıl oldun peki leylacım daha iyi misin?

remya canim sanada yazdim ama gormedin sanirim
Ama güzel haberlerini aldim masallah sizede insallah dahada güzel olacak hic ayrilmayacaksiniz bebişinle

yalnız yorgunluktan yazım hatalarım çok fena olmaya başladı Betül yazacağıma betil yazmışım kusura bakma ya of çok özür dilerim

Allah yardımcin olsun tatlim, bi avazda kurtul inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…