• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok bacim yok gelsin artik ben daha fazla dayanamiyorum gece agridan aglamak biyana sinirimden catliycam yeter artik gelsin diye bi ara bu agrilara dayanamayip sezeryan olmayi bile dusundum dusun artik yani okadar agri sizi icindeydim
Cnm ya az kaldı geçicek hepsi, bnm de bulantılar çok fenaydı biliyosun son gece bile ağladım dayanamıyorum diye ama doğduğu gün ne ağrı ne yanma ne bulantı kaldı :KK76:bebişler son ay böyle oyunlar yapıyo annesi az daha dayan geçmiş olsun

Günaydınnnnn 1 aralık nihayettt:anneadayı:
Her ne kadar arada aralık görünümlü kasım ayı annesi dense de bize zorunda kaldığımız için olduğunu hatırlatır hala burda kalıp ısrarla kasım annelerine gitmediğimizi belirtirim :KK19:
leylam355 leylam355 di mi ama cnm :KK15:
Oldu bide gitseydiniz,9 ay butun kahrinizi biz cektik herkes otursun oturdugu yerde:KK48:

Aşkolsun cnm, olur mu öyle şey :KK15: Ben iyiyim ama bugün bebek çook çok az hareket ediyor, ara ara ve zorla gibi sanki. Endişe etmeli miyim bilemiyorum, ilk kez böyle hissediyorum. Ben de dünden beri epey stresliydim ve hala öyleyim. Acaba ondan mı? Acile gitsek mi karar veremedik eşimle. o_O
canım biraz geç oldu ama bence en ufak bir farklılık hissedersen dr git artık son zamanlarımız stres l, bebeklerde sakın ihmal etme

canim iyi olmaniza cok sevindim hep böyle iyi olun insallah.
Canim bizde durumlar ayni diyemicem
Benim bebişinde 37 yi doldurmasini bekliyoruz eşinde yaşlanma ilerlediği için alacak doktor.
Birde çok agrilarim var iyice ağirlaştim üstüne yine grip oldum anlayacağın iyi değilim ama yinede bebeğim sağlikla doğsunda herseyi cekerim ben
İste ben boyleyim 1 dokun bin ah işit :KK48:
canım bi ah işitmek ne demek sevgiyle sonsuz sabırla ve ilgiyle dinlerim seni bende durumu bildiğimden sordum bence üzülme bebek alınsın yaa belki eş yaşlandığı için büyümesi yavaşlayacak ve sana sadece ağırlık yapacak halbuki doğduğunda daha iyi bakılır bence

Cnmm ilk fırsatta çekip atıcam hemen bebiş uyuyo diye bakamadım daha

10 dk olarak verince sadece ilk sütü vermiş oluyorsun ama son süt daha kıvamlı besleyici biliyorum, ben hala dönüşümlü veriyorum gayet doyuyor. Bir de 10 dk az değil mi meme rahatlamaz ki o zmn en az 20 dk demişti bana bebek hemşireleri kalan sütü sağıyo muydun?

Şu an sadece yan yatış işimi görüyor iyi ki almışız, delikli olan boğulma önleyici aldım ama kullanmıyorum henüz ilerde kullanırım.

Bu arada leylam355 leylam355 hiç kafası düz yatırıyo musun? Bi sağ bi sola doğru yatırıyoz ama bilemedim düz yatsa ya kusarsa diye korkuyomo_O

Cnm bildiğin o değişmedi dediğimiz memeler 1-2 beden büyüyo hele emdikten sonra kocaman uçları oluo :KK70:

Est. Cnm ya olur öyle ben de sabah zombi gibydim gece uyumadı bebiş oyun istedi hep . İlk sütle bence de doymaz

Ayy 2 gün müü aynı şoku yaşamışız, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kolaylıkla al oğlunu kucağına,bol sütün olsun inşş :KK19:

Mama kullanmıyoruz ama dr doymazsa diye reçeteye evolvia yazmış daha almadım

Cnm sezeryanlaa sütün ilgisi yok bence :/ benden süt hemen geldi. Zorunlu sezeryandı benim üstelik daha önce ne süt gelmişti ne şişmişti memelerim korkuyodum gelmez diye

Cnm babası söz vrdrdi henüz koyamıyom foto ama en yakkn zamanda koycam :KK43:

Oyy Allah nazarlardan saklasınnnn güzeller güzeliii bir prensessss bu maşallah 41 kere maşalahhh nil kızımıza:nazar::nazar::nazar:

Uykusuzuz cnm ya duru çok enerjik 2 gündür :KK46:
Bugün sağlık ocağına gittik tekraar topuk kanı aldılar bilgi verdilrr fln sen gittm mi cnm?

@sermin79 başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor, yavrun için güçlü olmaya çalış :KK43:
canım bende b,r meme boşalmdan öteki memey geçmiyorum yağlı süte geçincebebek daha çok doygunluk yaşar ve memede süt yapımı daha çok ve rahat oluyor
evet arada düz yatırıyorum ama yanımda uzandırdığım zamanlarda onun dışında hep yan yatış yastığında

Ayyy çok zordu ilk emzirmek. Çok telaş yaptım minnacık bişey zaten bişi olur diye tutarken bile ilk çok korktum:KK23:
canı ya banada aynısı oldum ama onşlar ne yapmaları gerektiğini öyle iyi biliyorlsrki cok cok yalana yalana geliyorlar yanına zamanala daha rahat olursıun merak etme

Gul_ay01 Gul_ay01 sağol dünürüm ferahladim ya:)) doğurun da artık katılın aramıza :KK48: isim kesinleştirdiniz mi cnm en son muallaktı?
Gecen bizde isim konusu gecti yine kücük capta tartişma oldu aama niye oldu bilmiyorum:KK48:
Her kafadan bir ses cikiyor hala, insanlari anlayamiyorum sinir etmeye devam ediyorlar ama hala isim Duru yani.sonu ne olur bilmiyorum:KK51:

canım bi ah işitmek ne demek sevgiyle sonsuz sabırla ve ilgiyle dinlerim seni bende durumu bildiğimden sordum bence üzülme bebek alınsın yaa belki eş yaşlandığı için büyümesi yavaşlayacak ve sana sadece ağırlık yapacak halbuki doğduğunda daha iyi bakılır bence
Çok sağol canım dinleyeceğini biliyorum :KK19:
Bebeğin kilosu iyi canim 3 kg ondan yana kaygım yok baska sorunlar cikmasin yeter.
Yarın tekrar gidicem bakalim ne diyecek hangi güne doğacak bebeğim cok sabirsizim:rolleyes:

Cnm ya az kaldı geçicek hepsi, bnm de bulantılar çok fenaydı biliyosun son gece bile ağladım dayanamıyorum diye ama doğduğu gün ne ağrı ne yanma ne bulantı kaldı :KK76:bebişler son ay böyle oyunlar yapıyo annesi az daha dayan geçmiş olsun

Sagol cnmin ici ama okadar zorki yeter dogsun artik dayanamiyorum diye diye agladim sirtim cok agriyordu ya perisan oldum

Back
X