Cnmm ilk fırsatta çekip atıcam hemen bebiş uyuyo diye bakamadım daha
10 dk olarak verince sadece ilk sütü vermiş oluyorsun ama son süt daha kıvamlı besleyici biliyorum, ben hala dönüşümlü veriyorum gayet doyuyor. Bir de 10 dk az değil mi meme rahatlamaz ki o zmn en az 20 dk demişti bana bebek hemşireleri kalan sütü sağıyo muydun?
Şu an sadece yan yatış işimi görüyor iyi ki almışız, delikli olan boğulma önleyici aldım ama kullanmıyorum henüz ilerde kullanırım.
Bu arada
leylam355
hiç kafası düz yatırıyo musun? Bi sağ bi sola doğru yatırıyoz ama bilemedim düz yatsa ya kusarsa diye korkuyom
Cnm bildiğin o değişmedi dediğimiz memeler 1-2 beden büyüyo hele emdikten sonra kocaman uçları oluo
Est. Cnm ya olur öyle ben de sabah zombi gibydim gece uyumadı bebiş oyun istedi hep . İlk sütle bence de doymaz
Ayy 2 gün müü aynı şoku yaşamışız, hadi hayırlısı bakalım sağlıkla kolaylıkla al oğlunu kucağına,bol sütün olsun inşş
Mama kullanmıyoruz ama dr doymazsa diye reçeteye evolvia yazmış daha almadım
Cnm sezeryanlaa sütün ilgisi yok bence :/ benden süt hemen geldi. Zorunlu sezeryandı benim üstelik daha önce ne süt gelmişti ne şişmişti memelerim korkuyodum gelmez diye
Cnm babası söz vrdrdi henüz koyamıyom foto ama en yakkn zamanda koycam
Oyy Allah nazarlardan saklasınnnn güzeller güzeliii bir prensessss bu maşallah 41 kere maşalahhh nil kızımıza

Uykusuzuz cnm ya duru çok enerjik 2 gündür

Bugün sağlık ocağına gittik tekraar topuk kanı aldılar bilgi verdilrr fln sen gittm mi cnm?
@sermin79 başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor, yavrun için güçlü olmaya çalış