2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok bacim yok gelsin artik ben daha fazla dayanamiyorum gece agridan aglamak biyana sinirimden catliycam yeter artik gelsin diye bi ara bu agrilara dayanamayip sezeryan olmayi bile dusundum dusun artik yani okadar agri sizi icindeydim
Cnm ya az kaldı geçicek hepsi, bnm de bulantılar çok fenaydı biliyosun son gece bile ağladım dayanamıyorum diye ama doğduğu gün ne ağrı ne yanma ne bulantı kaldı bebişler son ay böyle oyunlar yapıyo annesi az daha dayan geçmiş olsun

Oldu bide gitseydiniz,9 ay butun kahrinizi biz cektik herkes otursun oturdugu yerde

canım biraz geç oldu ama bence en ufak bir farklılık hissedersen dr git artık son zamanlarımız stres l, bebeklerde sakın ihmal etme

canım bi ah işitmek ne demek sevgiyle sonsuz sabırla ve ilgiyle dinlerim seni bende durumu bildiğimden sordum bence üzülme bebek alınsın yaa belki eş yaşlandığı için büyümesi yavaşlayacak ve sana sadece ağırlık yapacak halbuki doğduğunda daha iyi bakılır bence

canım bende b,r meme boşalmdan öteki memey geçmiyorum yağlı süte geçincebebek daha çok doygunluk yaşar ve memede süt yapımı daha çok ve rahat oluyor
evet arada düz yatırıyorum ama yanımda uzandırdığım zamanlarda onun dışında hep yan yatış yastığında

Ayyy çok zordu ilk emzirmek. Çok telaş yaptım minnacık bişey zaten bişi olur diye tutarken bile ilk çok korktum
canı ya banada aynısı oldum ama onşlar ne yapmaları gerektiğini öyle iyi biliyorlsrki cok cok yalana yalana geliyorlar yanına zamanala daha rahat olursıun merak etme

Gul_ay01 sağol dünürüm ferahladim ya:)) doğurun da artık katılın aramıza isim kesinleştirdiniz mi cnm en son muallaktı?
Gecen bizde isim konusu gecti yine kücük capta tartişma oldu aama niye oldu bilmiyorum
Her kafadan bir ses cikiyor hala, insanlari anlayamiyorum sinir etmeye devam ediyorlar ama hala isim Duru yani.sonu ne olur bilmiyorum

Çok sağol canım dinleyeceğini biliyorum
Bebeğin kilosu iyi canim 3 kg ondan yana kaygım yok baska sorunlar cikmasin yeter.
Yarın tekrar gidicem bakalim ne diyecek hangi güne doğacak bebeğim cok sabirsizim

Sagol cnmin ici ama okadar zorki yeter dogsun artik dayanamiyorum diye diye agladim sirtim cok agriyordu ya perisan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…