Bende Kasım olmasıni hiç istemedim neden bilmiyorum, cok az kaldı artık, Allah yardımcımız olsun inşallahGünaydınnnnn 1 aralık nihayettt
Her ne kadar arada aralık görünümlü kasım ayı annesi dense de bize zorunda kaldığımız için olduğunu hatırlatır hala burda kalıp ısrarla kasım annelerine gitmediğimizi belirtirim
@nilbebekveannesi di mi ama cnm
İnşallah canım benim :)Haberler çok güzel canım. Sağlıkla gelir inşallah kızın tatlım. :)
Bizim hastane süsleri bitti sayılır. Kurabiyeleri de yaptık. Bir de bir ara gidip çikolata alacağım, tamamdır :)
İşte bizim cicilerimiz :) MAgnetlerimiz, takı yastığımız, kapı süsümüz
niloş iyi olmaya başladı sarılık değeri düşmeye başladı cumadan beri kiloda artışda var 100 gr kadar umarım daha iyi olur
buda resmimiz meltem teyzesi deniz teyzesine de söz vermiştim @Dekalpy
Bu saatten sonra bade hanm istede de ben doğurmuyorum Hadi bakalim hodri meydan :))
Ay canım geçmiş olsun annelik hiç kolay değilmiş walla sağlıkla kucagimiza alırız ins benimde beyaz akintim çoğaldı neden acabaKızlar ben artık çok zorlanıyorum isyan etmek istemiyorum bu günleri bi daha yaşayamıcamı zannederdim hep dua ettim sonunda bu günleri gördüm ama bugün öğleden sonradan beri çok kötüyüm resmen burnumdan soluyorum karnım çok gergin oğlum çok hareket ediyor canım yanıyor birde alttan çok vuruyor evin içinde yürüyomiyorum tuvalete gitmeye bıktım sancı değil ama çok ağrım var sırtım belim miğdem bulanıyo bugün çok dayanılmaz yatıyorum nefes alamıyorum uykum var çarşamba gittiğimde sezeryan olabilirmiyim diye sorucam bebeğimin gelişimi tamsa kaburgam heryerim batıyor birde beyaz kıvamlı akıntım çoğaldı
Denizcim bizde ole diyoruz. Hastanede toparlar kuzum sapasağlam gelir inşaallah evimize
Ya o durum bendede var neler denemedim gecnedi korolmaya suca resmen sezeryan olmayi bile dusundum o derece yanii vok fena oldum bakalim bnm dr da ayni ya herseye normal duyor uyuz edyor beniefe keremin annesi sıcak banyo rahatlatır belki sırtını falan denedin mi canım.bel ağrısı bende de var dr normal diyor zaten ne desem normal normal ama ağrı anormal onu napicaz bilmiyorum
Bir anda geliyormus sancilar bakarsin bu aksam dogumun baslar. Merdiven inip cikmak yuruyus yapmak cimelip kalkmak tetikliyormusKızlar 39+5 teyim. Ne sancı var ne ağrı ?? Benimle aynı tarihli olanlar hepsi doğum yaptı galiba, bekleyen varmı hala ??
Bnmkide gelmiyor sorun yok kendimi kasim annesi olarak alistirmistim aralik ayina döndüm amaYok kuzum normaldi bnm donmeseydi eger sezeryan yapabilirdi belki ama dondu normal istyorum ama cocugn gelecgi yok gelmiyor sipam
Aynen oyle cnm hayirlisi ile dogursaydimBence de annemi direk al yanına Biri gelmek isterse de "annem yanmda zaten gerek yok, zaten tahat da edemezsiniz bı arada" de cık ısın içinden
Canim akinti bende de bi cogaldi ozellikle sabahlari kalktigimda ic camasirim islaniyoAy canım geçmiş olsun annelik hiç kolay değilmiş walla sağlıkla kucagimiza alırız ins benimde beyaz akintim çoğaldı neden acaba
İnşallah canım, yürüyüş yapıyorum hergün ama hiç bir belirti yok, ama kızım çok hareketli... Perşembeye kadar olmazsa doktorum suni sancı verelim dedi.. inşallah olur perşembe ye kadar..Bir anda geliyormus sancilar bakarsin bu aksam dogumun baslar. Merdiven inip cikmak yuruyus yapmak cimelip kalkmak tetikliyormus
Ben artik ocak anasi diycem kendime o dereve rhat beyefendi cikmak istemiyor ama bnm sirtim cok agriyoBnmkide gelmiyor sorun yok kendimi kasim annesi olarak alistirmistim aralik ayina döndüm ama)))
canım belkide doğumunu yaptın ama yine de yazayım. düzensiz sancıların var sanıyorum doğum bu akşam gerçekleşmemiş de olabilir. suyun ve nişanın gelmedi sanırım. zaten asıl sancılar geldiğinde anlarsın kendini çok belli eder. tek yapman gereken nefesini kontrol edip sancıyı uzaklaştırmak, yürümek (kendini yormadan) ve açılma için çömelmek. gerisi gelir. ama dediğim gibi doğuma ne zaman gidersin bilemiyorum. sancılar düzensiz ve sancı totalin az gibi geldi bana. allah kurtarsın inşallahYa canım çok sıkılmaya başladı canım benim anlayamadığım bişi var şimdi benim 12 gibi az az sancım başladı çok şiddetli değilmiş saat 5 te doktora gittim 50 lerde filan çıktı eve gidip şiddetlenmesini beklicek sin dediler 5 ten beri 8 dk 3 dk 5 dk arası değişen sancılarım başladı ve baya hissetmeye başladım ama saat 10 oldu hala ayni tekrar gitsem mi acaba 5 dk dan aşağı düşmüyor zaten baştan beri o civarlarda sadece şiddetlendi biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?