2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Meltemcim sen bu hava da yürüyüş yapabiliyor musun ben spor salonuna gidip üşütmekten bile korkar oldum
Tabii yapiyorum :) günde iki kere :)
Su anda yürüyor olmam lazimdi ama foruma takıldım, 5 dk ya kalkip giyinicem cıkıcam :)
Cok kalin gymiyorum, ztn yürürken sıcak oluyo.

Oyyy maşallah yusufcuğa :))
Tamamen doğal sanci mi suni verdiler mi tatlm?
Bzlere de normal doğum kısmet olsun inş :)

Kizlar gunaydin dunden beri tansiyonum ya sinirda yada dusuk ufagi 4 ile 5 arasnda gelip gidiyor doktorumun gelmesne cok var sizlernde hic bole dustumu doktrunuz ne dedi

Kizlar gunaydin dunden beri tansiyonum ya sinirda yada dusuk ufagi 4 ile 5 arasnda gelip gidiyor doktorumun gelmesne cok var sizlernde hic bole dustumu doktrunuz ne dedi
Canım benim en baştan beri hep düşük çıkıyor geçen cuma 9 a 4 çıktı biraz halsizlik yapiyor ama dr bişey demedi yüksek tansiyon riskli dedi bana

ne mutlu sana. pozitif bir normal doğum olmuştur umarım :) allah analı babalı büyütsün Yusuf'u.
maşallah. tebrik ederim. analı babalı büyüsün Alperen kilosu boyu harika
Tabii yapiyorum :) günde iki kere :)
Su anda yürüyor olmam lazimdi ama foruma takıldım, 5 dk ya kalkip giyinicem cıkıcam :)
Cok kalin gymiyorum, ztn yürürken sıcak oluyo.
canım ben de 3 gündür yürüyorum 4.5 km hızla 30 dk. ve squat yapıyorum. yani yere çömelip kalkma hareketi. çatılar genişlesin diye. sıcak duş alıp perine masajı yapıyorum. tavsiye ederim. bugün de medine hurması alacağım
benim hamileliğimin başından beri 9-5 9-4 arası gidip geliyor. doğuma yakın ya daha da düşer ya da yükselir. tuzlu ayran içmeni ve ayaklarını havaya dkerek dinlenmeni öneriyorum geçmiş olsun

folik ciğim, iyi olmana sevindim. sen de normal bekliyorsun değil mi?

Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Hazır figürleri nerden alabilirim ki, ben de kendim yapmaya çalışsam istiyorum da

Gözùn aydin saglikla buyutmek nasip olsun ins.. normal doguran gorunce seviniyorum :) darisi bize

Aynı benim durumdasın cnm ödemelerimiz çok fazla bu ay nerdeyse nakit kalmadı dün annesi arayıp para istedi gönderirim dedi, bugün tutmuş bana bu ay az harcıycaz kartını alacam falan dedi iyice sinir oldum. Sanki sürekli gereksiz şeyler alıyorum hep Bebeğin zorunlu ihtiyaçlarını alıyorum, kendime bi Göğüs Kalkan'ı bile alamadm bana dediğine bak. Ben de zaten hiç bişey almıyorum benden Kartı alacağına annenden al önce dedim. Kaldı ki çalışıyorum ve maaşım ödemelere gidiyor. Bu dediklerime Kırıldı küstü. Ben de hiç özür fln dilemedim sabah da konsola kartını bıraktım Kızımın odasına geçip ağlamaya başladım olaya bak ben çalışıp didineyim kartım elimden alınsın, ama annesine harçlık verilsin ek kart çıkarılsın...

Sebamet pisik kremi aldim bende
Sudokremde kulkaniyorum
Ama bana her acmada neden suruyorsun surulmez pisik olursa surulur dediler
Bende ultra prima aldum simdi 2,5 saate aciyorum altini

Kızlar bebek bakım çantası için nasıl sizce?
Bence süper. Sırt çantası daha kullanışlı olur. Ben de evdeki sırt çantalarından birini kullanacağım.

Evet canim yarin kismetse,sezeryan olucam,normal yapamayacagima karar verdim,hayirlisi artik
Ayyy hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bizi haberdar et canım.

Hastanede mecbur unibaby ama ewe gelir gelmez pamuk kullancam ben de

Ben hata ettim pamuga gecmekte biraz gec kaldim ben.ettim size tmeyin
Ben de hastanede unibaby, eve çıkınca da pamuk su kullanacağım. Zaten hastanede 1 gece kalınıyor.

Canım çok üzüldüm gerçekten. Okurken gözlerim doldu. Ah bu hormonlar ahhhh. Bize neler yaptırıyor!!! Neyse ki eşin senin psikolojinin farkında, olay büyümemiş ve kapanmış. Sen de kendini daha fazla üzme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…