2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor

İki isim koyarsın Canım dediğin gibi cıkarsa

Bence bunda da bir hikmet vardır. İkinci isim olarak koyardım ben olsaydım

Haklısın canim günün dolmuş ins normal olur hurma yedin mi açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar bi de çömelme egzersizleri işe yariyormus gönlüne göre olur umarım

Ağri normal de, asabiyet neden canm, en güEl günlerimiz, bebişlwri koklamaya sayili günler kaldi, sıkma canınk, beneğine odaklan sen cnm.
Esin nasil oldu? Yürüyebiliyo mu
Eşimin ayak alçı da öyle dün gece geldi bi asabiyet basagrısı falan nedenini bilmiyorum yok canım alçı da ayak topuga basıyo azcık

Haklısın canim günün dolmuş ins normal olur hurma yedin mi açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar bi de çömelme egzersizleri işe yariyormus gönlüne göre olur umarım
Ya hurmayla aram hic iyi degil acikcasi yemedim evim.dublex merdiven inip cikmaya valisyrm yuruyus hakgetire evde temizlikten baska hareketim yok birazda suclu benim yani ; (

Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda

Çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere

Alah yardmcin olsun tatlim. Tabi doğal sanci cok iyi ama bebeği de riske atma tatlm

Allah allah cidden cok garip, senn bebiş de elifinli gibi bı dunyayı yoklamiş, begenmemiş geri içeri kacmiş :)

Gunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor
Hadi ya, ben de cıkayım ozaman, ama dr a sormak lazm tabi yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…