2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok şükür eşim anlayışlı sabah konuştuk yine normal zamanda yapmazsın biliyorum dedi bir kaç gündür gergin olduğumun farkında durup dururken ağlamalarım atlattım şimdilik bakalım

D
Saol cnm bnmde hep dusuk fkt 5 ve 4 hic olmamsti 8 e 6 , 9 a 6 ckiyrdu ama bole olmamstm dinlen dedi doktrda yukselrse kotuyms

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Canım sağlıkla büyüt bebeğini.

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Biz de seni doğurdun sandık. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sezaryan olan kizlar,ilk sutunuz gelmedigi zaman hastaneden mama veriyorlar ya onu biberonla mi kasikla mi veriyoruz bide ilk hemsiremi veriyor siz mi veriyorsunuz
Normal ya da sezeryan farketmez benim hastanemden süt gelmezse diye kaşık istediler. Sanırım ilk etapta hemşireler verir diye düşünüyorum.

Ah ah bizdede benzer sorunlar var eşimin işyeri benim üstüme benim hesabıma yatıyor ödemeler bende ordan kulanıyorum dün kv bizde eşim bak bakalım hesaba para yatmışmı dedi baktım naptın sen hesapta para kalmamış hep sen harcıyosun diye söylendi bende iki aydır harcamaları tek tek yazdım faturaydı mutfaktı bak bakalım kim harcıyormuş dedim bugün pazar var ve hiç birşey almıcam bu ara kv de geliyor son zamanlar diye akşama yemekte yapmıcam gelince sorucak ee hep ben harcıyorumya yemeyin yemek evde bişey yok benimde kendi param yok sen alda biz yiyelim dicem

Sebamet pisik kremi aldim bende
Sudokremde kulkaniyorum
Ama bana her acmada neden suruyorsun surulmez pisik olursa surulur dediler
Bende ultra prima aldum simdi 2,5 saate aciyorum altini
Ben ilk zamanlar sürüyordum birde her emzirmeden sonra bekliyordum biraz öyle değişiyordum bezi

Benimki anormal bir sezeryan hikayesi oldu gece 3.14 de sezeryanla dogum yaptim :) sezeryan dedigin soyle gun icinde planli programli olur dimi ama :)
Aaa niye böyle bir saatte sezeryan oldun? Sanırım aniden zorunlu sezeryan oldu. Ben de hep sezeryanın en iyi tarafı günü ve saati belli derdim.

Hayırlısı olsun canım. Kendini çok da şartlandırma. Her şey olabilir. Tabii ki adı üzerinde normal doğum güzeli ama illa normal de dememek lazım. Ben de normal istiyorum. Son 8 günüm. Hiç doğum belirtisi yok. Bakalım ne olacak?

meltemcivil canım Nasıl bi hızda yürüyorsun ben yürüme bandında 3.5 da anca yürüyom o yüzden yüzüyorum genelde yürüsem mi daha iyi napsam

Ibrahim Kuzey koyarsınız.

Ya da göbek adı Ibrahim olur.

Kizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari

Cuma sezeryan dedi bnde pazartesi yapalim dedim cuma nst istyrm o zaman daha beklemeyelim dedi pazartesi 40+4 olcam daha beklemelimiyim napcam bilmiyorum ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…