2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Sanırım dün nişanı gelen sendin değil mi? Suni sancı verdiler mi? Epidural oldun mu?

Ben de bunlari doktoruma sordum cnm.
Hurma için, bilimsel bi çalişma yok, bosuna yiyip de sekerini yukseltme dedi, perine masajını yapma dedi, squatı benm doktorum da onerdi, yapiyorum ama pek işe yarayacak gibi gelmiyo, cünkü vajına bolgesinde hic gerginlik agri galan hssetmiyrm hareketı yaparken.
Bakalim bi de merdiven cıkmayı deneyeyim doktora sorayım da.

Kızlar depend kilottan hastaneye yanınıza kaç tane aldınız? 3 tane alsam yeter mi? Paketi götürmek istemiyorum.

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Esracim doktoruna güven tatlim, madem acılman yok, sunı sanci da verilse açilma olmayacak demek ki, kendine eziyet etme. Şahsen ben oyle bi durumda olsam, doktor "acılman hiç yok, suni sanci versem de normal doğurman cok cok kücük bi ihtimal" derse, sezeryani kabul ederim.

Ayy ne ibrahimi aylacim alt tarafi bir ruya

Gozun aydin tatlim,Allah anali babali buyutsun

Smdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte

Hayirli ugurlu olsun bebegin,saglikla hyzurla buyusun

Kizlar gunaydin dunden beri tansiyonum ya sinirda yada dusuk ufagi 4 ile 5 arasnda gelip gidiyor doktorumun gelmesne cok var sizlernde hic bole dustumu doktrunuz ne dedi
Geçmiş olsun canım. Benim genelde 6,7 oluyor. Geçenlerde 5 e düşmüştü, baya kötü oldum. Başım döndü. Hemen yatırdılar beni. Doktorum çok önemsemedi. Yüksek tansiyon riskli, düşük tansiyon da halsizlik yapıyor.

Sebamet pisik kremi aldim bende
Sudokremde kulkaniyorum
Ama bana her acmada neden suruyorsun surulmez pisik olursa surulur dediler
Bende ultra prima aldum simdi 2,5 saate aciyorum altini
Herkesin düşüncesi farklı tabii. Canın nasıl isterse öyle yap. Kimseye kulak asma. Ben pişik olmadan kullanmayı düşünmüyorum. Hatta o kadar araştırdım ne alayım diye. E sonunda hiç birşey almadım. Gerekirse alacağım.

Bebeğin kalp atışında sorun yoksa bekle bence canim

Gözün aydın canım. Suyun da iyi, bebeğin de iyi. Benim doktorum 41.haftanın sonuna kadar bekleyelim dedi. Önce 40 demişti
41den sonra müdahale ederiz dedi. Önce suni sonra sezeryan İkisini de istemiyorum. Bebeğim kendi gelsin.

Bence 41in sonuna kadar beklesen daha iyi olur, suyun normal, bebeğin sağlıklı. Doktorun en doğrusunu bilir tabii. Neyi uygun görürse onu yapmak lazım. İnşaallah bebeğin fazla bekletmeden müdaheleye gerek kalmadan kendisi gelir.

Daha fazla bekleme canım kızkardeşim oğlunu 40+4te doğurdu son ana kadar hiç birşeyleri yoktu normal diye gidip acil sezeryana aldılar bebeği kakasını yapmış doğunca solunum zorluğu yaşadı ve iki aylıkken sünnet ettirdi geç doğumdan böbreğine idrar sızıyordu baya uraştılar sakın bunları anlattım diyede kendine stres yapma daha fazla bekleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…