- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Sanırım dün nişanı gelen sendin değil mi? Suni sancı verdiler mi? Epidural oldun mu?Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
ne mutlu sana. pozitif bir normal doğum olmuştur umarım :) allah analı babalı büyütsün Yusuf'u.
maşallah. tebrik ederim. analı babalı büyüsün Alperenkilosu boyu harika
canım ben de 3 gündür yürüyorum 4.5 km hızla 30 dk. ve squat yapıyorum. yani yere çömelip kalkma hareketi. çatılar genişlesin diye. sıcak duş alıp perine masajı yapıyorum. tavsiye ederim. bugün de medine hurması alacağım
benim hamileliğimin başından beri 9-5 9-4 arası gidip geliyor. doğuma yakın ya daha da düşer ya da yükselir. tuzlu ayran içmeni ve ayaklarını havaya dkerek dinlenmeni öneriyorumgeçmiş olsun
folik ciğim, iyi olmana sevindim. sen de normal bekliyorsun değil mi?
Onun da ümidi yok demek ki :))Su an yoldayim hic umidim yok esim donersin eve bosver toplama diyoo ; ))))
Sen ewde de mi ıslak mendil kullandin canm?En guzeliii
hastanede olmasada sonra evde muhakka
Kendine brz zaman ver canm, zamanla düzelirsin.Çok şükür eşim anlayışlı sabah konuştuk yine normal zamanda yapmazsın biliyorum dedi bir kaç gündür gergin olduğumun farkında durup dururken ağlamalarım atlattım şimdilik bakalım
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
Ben bantta yürümediğim için hızımı bilemiyorum canm, ama tosbağa gibi de değil, tempolu yürüyorum.meltemcivil canım Nasıl bi hızda yürüyorsun ben yürüme bandında 3.5 da anca yürüyom o yüzden yüzüyorum genelde yürüsem mi daha iyi napsam
Aaa niye böyle bir saatte sezeryan oldun? Sanırım aniden zorunlu sezeryan oldu. Ben de hep sezeryanın en iyi tarafı günü ve saati belli derdim.
Bebegin hareketleri cok yavasladi canim. Doktor suni sanci verip bebegi hareketlendirmek icin hastaneye cagirdi . suni sancida nabzi yavaslayinca da hemen doguma aldi. Cantam bile yoktu .annemler arkamdan yetistirdiler saolsunlar
Kizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari
Cuma sezeryan dedi bnde pazartesi yapalim dedim cuma nst istyrm o zaman daha beklemeyelim dedi pazartesi 40+4 olcam daha beklemelimiyim napcam bilmiyorum ; (
Ayy ne ibrahimi aylacim alt tarafi bir ruyaGünaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
Gozun aydin tatlim,Allah anali babali buyutsunKızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Smdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekteEsracim doktoruna güven tatlim, madem acılman yok, sunı sanci da verilse açilma olmayacak demek ki, kendine eziyet etme. Şahsen ben oyle bi durumda olsam, doktor "acılman hiç yok, suni sanci versem de normal doğurman cok cok kücük bi ihtimal" derse, sezeryani kabul ederim.
Hayirli ugurlu olsun bebegin,saglikla hyzurla buyusunGünaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
Geçmiş olsun canım. Benim genelde 6,7 oluyor. Geçenlerde 5 e düşmüştü, baya kötü oldum. Başım döndü. Hemen yatırdılar beni. Doktorum çok önemsemedi. Yüksek tansiyon riskli, düşük tansiyon da halsizlik yapıyor.Kizlar gunaydin dunden beri tansiyonum ya sinirda yada dusuk ufagi 4 ile 5 arasnda gelip gidiyor doktorumun gelmesne cok var sizlernde hic bole dustumu doktrunuz ne dedi
Herkesin düşüncesi farklı tabii. Canın nasıl isterse öyle yap. Kimseye kulak asma. Ben pişik olmadan kullanmayı düşünmüyorum. Hatta o kadar araştırdım ne alayım diye. E sonunda hiç birşey almadım.Sebamet pisik kremi aldim bende
Sudokremde kulkaniyorum
Ama bana her acmada neden suruyorsun surulmez pisik olursa surulur dediler
Bende ultra prima aldum simdi 2,5 saate aciyorum altini
folik meltemcivil çantalarınız nasıl içi filan, bu tek fermuarlı sanırım,fotosu varsa atarmısınız rica etsem
Bebeğin kalp atışında sorun yoksa bekle bence canimKizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari
Cuma sezeryan dedi bnde pazartesi yapalim dedim cuma nst istyrm o zaman daha beklemeyelim dedi pazartesi 40+4 olcam daha beklemelimiyim napcam bilmiyorum ; (
Gözün aydın canım. Suyun da iyi, bebeğin de iyi. Benim doktorum 41.haftanın sonuna kadar bekleyelim dedi. Önce 40 demiştiKizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari
Daha fazla bekleme canım kızkardeşim oğlunu 40+4te doğurdu son ana kadar hiç birşeyleri yoktu normal diye gidip acil sezeryana aldılar bebeği kakasını yapmış doğunca solunum zorluğu yaşadı ve iki aylıkken sünnet ettirdi geç doğumdan böbreğine idrar sızıyordu baya uraştılar sakın bunları anlattım diyede kendine stres yapma daha fazla bekleme benceKizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?