Valla bilmiyorum canım dokuz gün sonunda sar saçlı yeşil gözlü bir oğlum olursa koyarım olmadı göbek adını koyarız hayır birde hiç telfuz ettiğimiz bir isimdeğil çevremdede hiç yok nerden çıktıAyy ne ibrahimi aylacim alt tarafi bir ruya
Hurma için sağlık ocağındaki hemşire de bana aynı şeyi söylediBen de bunlari doktoruma sordum cnm.
Hurma için, bilimsel bi çalişma yok, bosuna yiyip de sekerini yukseltme dedi, perine masajını yapma dedi, squatı benm doktorum da onerdi, yapiyorum ama pek işe yarayacak gibi gelmiyo, cünkü vajına bolgesinde hic gerginlik agri galan hssetmiyrm hareketı yaparken.
Bakalim bi de merdiven cıkmayı deneyeyim doktora sorayım da.
nımcım cuma zaten nst giricen dr ona göre alalım derse hiç erteleme hazırlıklı ol o güne sorun yok derse dilediğin gibi pzt olur dr güvenSmdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte
Sağol canım bilgilendirdiğin için geçmiş olsunKizlar günaydın 26.11.2015 normal doğum diye gittim açılma var dedi doktor suni sanci verdiler sabah 9 da girdim aksamuzeri 4 bucuga kadar sancı çektim açılma 4cm geçmedi doktor olmuyacak sezaryen olcak dedi ve öyle oldu ertesi gün eve geldik hemen çıkardı sütun inmedi mama verdik çocuk yemedi çok millet mama verme gogune tut süt yok çocuk agliyo çocuk morardi hemen gitti şekeri düşmüş Yatcak dedi çok korktuk seker düşmesi çok şeye neden olurmuş sukur dün akşama çıktık düzeldi yememiz sagiyorum olduğu kadar ememiyo daha Sonrada mama veriyorum yavrum çok korktuk siz siz olun sezaryen olunca süt inmiyosa zorlamayın verin manayı hemen süt bazen 1 hafta bile inmeyebilirmis insan başına gelmeyince bilmiyomus
Ya inan canım var ya bi kere geliyor gibi heycanlandık ya geri eski halime dönemedim günümde doluyor onun paniği de başladı kısmet artkRahat ol canim eninde sonunda dogacak dinlen tadini cikar .
sabah kalkinca kizima tesekkur ettim bu gece iyi uyuttun beni diye sonra hesaoladim 3.5 saat uyumusum. :)
İnan telefonu açmaktan usandım sanki geç kalmışım gibi acayip sorular geliyor çok enterasan insanlarAy en sinir bozucu olan kısım bana daha şimdiden soruyorlar sanki dogurdumda gizliyorum sende ver cevaplarını için soğusun
Bencede en mantıklısı o ben sadece annemle kardeşimi aradım gelin diye ama onların geldiğini duyan arıyorAllah allah cidden cok garip, senn bebiş de elifinli gibi bı dunyayı yoklamiş, begenmemiş geri içeri kacmiş :) Evet bi de basinda birilerinn sürekli bisiler sormasi var, en iyisi doğumhaneye girene kadar aramamak, ben oyle yapicam
Ben de doğurmak üzereyim sandım hatta doktorum da öyle sandı :)) ama daha beklicem galiba dur bakalımBiz de seni doğurdun sandık. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım hayırlısı olsun şimdiden hiçmi göremiyorsun gözlüğünde lensinde eşinde hazır dursun hemen takıp bakarsın yavruna kolay hayırlı doğumlar dualarım seninleKizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis
Bence sen de merdjven olayini dene canim. Benim yarin dr randevum. Bugun cikip ineyim dixorum en az iki kere 5 katB Basakfehmi kalp atisi normal iyi yani bekliycem pazattesiyi
huzurluvemutlu pazartesi 40+4 oluyorum.daha fazla riske alamam dedi alacak bn istesemde istemesemde acilma olmazsa suni sanci veremem diyor
clarita doktorum zaten daha fazla beklemeyecegni soyledi maksimum pazatttesi
Napalim hakimizda hayirlisi
Ay bende durmadan arıyolar doğurmadımmı daha çok var vakti saati belli değilki bi kere rahatsızlandık diye hemencik doğmuyorki sıpalar bıktım kızın okul arkadaşları bile kızda bıkmış hergün bende ayla teyze doğurdunmu bi doğursam canlı yayın yapıcam diyorumYa inan canım var ya bi kere geliyor gibi heycanlandık ya geri eski halime dönemedim günümde doluyor onun paniği de başladı kısmet artk
İnan telefonu açmaktan usandım sanki geç kalmışım gibi acayip sorular geliyor çok enterasan insanlar
Bencede en mantıklısı o ben sadece annemle kardeşimi aradım gelin diye ama onların geldiğini duyan arıyor
Ben de doğurmak üzereyim sandım hatta doktorum da öyle sandı :)) ama daha beklicem galiba dur bakalım
Geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kizlar günaydın 26.11.2015 normal doğum diye gittim açılma var dedi doktor suni sanci verdiler sabah 9 da girdim aksamuzeri 4 bucuga kadar sancı çektim açılma 4cm geçmedi doktor olmuyacak sezaryen olcak dedi ve öyle oldu ertesi gün eve geldik hemen çıkardı sütun inmedi mama verdik çocuk yemedi çok millet mama verme gogune tut süt yok çocuk agliyo çocuk morardi hemen gitti şekeri düşmüş Yatcak dedi çok korktuk seker düşmesi çok şeye neden olurmuş sukur dün akşama çıktık düzeldi yememiz sagiyorum olduğu kadar ememiyo daha Sonrada mama veriyorum yavrum çok korktuk siz siz olun sezaryen olunca süt inmiyosa zorlamayın verin manayı hemen süt bazen 1 hafta bile inmeyebilirmis insan başına gelmeyince bilmiyomus
Bazı hastanelerde normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyor. Benim gittiğim hastane her ikisinde de 1 gece dedi.Kızlar sezeryandada bir gecemi kalınıyor ben kızda hiç sorun yoktu üç gece kalmıştım hastanede
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Lense ve gözlüğe izin vermezler. Ben de lens kullanıyorum. Doğum sancılarım başlayınca lensi çıkarmayı düşünüyorum.Kizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis
Çoğu doktor önce suni sancıyı tercih eder. Seninki niye istemiyor ki? Gerçi ben de suni sancıyı hiç istemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım. Doktoruna güven, bir bildiği vardır. Bize de haber ver.B Basakfehmi kalp atisi normal iyi yani bekliycem pazattesiyi
huzurluvemutlu pazartesi 40+4 oluyorum.daha fazla riske alamam dedi alacak bn istesemde istemesemde acilma olmazsa suni sanci veremem diyor
clarita doktorum zaten daha fazla beklemeyecegni soyledi maksimum pazatttesi
Napalim hakimizda hayirlisi
Hepimiz senin doğuracağını sandık, hatta doğurduğunu.Ya inan canım var ya bi kere geliyor gibi heycanlandık ya geri eski halime dönemedim günümde doluyor onun paniği de başladı kısmet artk
İnan telefonu açmaktan usandım sanki geç kalmışım gibi acayip sorular geliyor çok enterasan insanlar
Bencede en mantıklısı o ben sadece annemle kardeşimi aradım gelin diye ama onların geldiğini duyan arıyor
Ben de doğurmak üzereyim sandım hatta doktorum da öyle sandı :)) ama daha beklicem galiba dur bakalım
Simdi goruyorum canim ama cikarticam girerken,o zaman cok flu goruyorumCanım hayırlısı olsun şimdiden hiçmi göremiyorsun gözlüğünde lensinde eşinde hazır dursun hemen takıp bakarsın yavruna kolay hayırlı doğumlar dualarım seninle
Acaba çıkarttım desen çıkartmasan lensin bir zararı olcanı zannetmiyorum nette bir araştır istersenSimdi goruyorum canim ama cikarticam girerken,o zaman cok flu goruyorum
Yasmengo41
Kacirmisim bos kaldigimda direk uyuyorum Allahtan bugun biraz uyudu
Dogmadan once planlarim vardi soyle olacak boyle olacak diye ama sipa kendi kurallarini koyuyor ve bize uygulatiyor pasa pasa
Memede uyumak istiyor surekli uyutuyorum yataga birakiyorum aciyor gözünü. Gece boyunca bu dongu devam ediyor.
Emzik vermek istemiyordum ama caresizlikten vercem heralde
Aynı duygular içindeyimKızlar ankaraya ilk kar yagiyorrrr, bugün kar bile geldi benim kızım gelmiyor :)
Evim dublex surekli inip.cikiyrm smdlik bisey olmadi ; (Bence sen de merdjven olayini dene canim. Benim yarin dr randevum. Bugun cikip ineyim dixorum en az iki kere 5 kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?