2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözündeki çapağa göğsünden süt damlat iyi geliyor

Hazır figürleri nerden alabilirim ki, ben de kendim yapmaya çalışsam istiyorum da
Hangi şehirdesin , İstanbul'da hazır figürler dolu. Harfler, çiçekler, böcekler, Kalpler... Ama kendi. Kesmek istersen De çokk basit. Internetten isteğin görseli bul, biz ipad'in üzerine koyup keçeyi çizdik ama rahat olması için çıktı alıp figürü keçeye çizer , kesersin.

Hayırdır inşallah, şahsen ben prim vermem böyle şeylere ama sen içinden geldiği gibi yap, göbek adı koyabilirsin içine sinmiycekse..
Gunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor
Valla ister istemez kullanıyorum en üst 5. katta ve asansörsüz bir binada yaşıyorum. Dün gece yürüyüşü yaptık eşimle yarım saat, dönüşte bayağı zorlandım çıkarken ama doğuma kadar devam edicem ben de inş. Umarım faydasını görürüm.
Nişandan bir gün sonra doğurmuş oldun yani, hadi bakalım gözünüz aydın cnm Allah sağlık sıhhat versin size.
Maşallah cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Okurken sinirlendim, nasıl bu hale geliyor ilişkiler, hem sen neden ağlıyorsun cnm gaz vermek gibi olmasın ama böyle bi haksızlık yaşasam gözüm dönerdi heralde!
Kızlar ankaraya ilk kar yagiyorrrr, bugün kar bile geldi benim kızım gelmiyor :)
Kıskandımmm, inşallah İstanbula da yağar hayırlı olsun
Smdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte
cnm nırmal istiyorsun anladığım kadarıyla, e cuma gün de kontrolün olacak madem ultrason nst falan, o halde pzt'yi beklerdim senin yerinde olsam. haftasonu kendi de gelebilir hem tabi sen de çok uyanık olmalı, dinlemelisin bebeği haftasonu.

Bizim doktorlar benziyor :) ben de sordum, sadece bol bol Yürü kısmını onayladı. Perine masajı vs gibi şeylere Yapma bosuna dedi.

Ben ilk zamanlar sürüyordum birde her emzirmeden sonra bekliyordum biraz öyle değişiyordum bezi
bende her alt acmada surdum
Ama alt acmayi cok beklemisim sanirim
Simdi her emzirmede aciyorum
Duzeldicsukur

Sen ewde de mi ıslak mendil kullandin canm?
evet
Simdi 4 gundur pamukvkullaniyirum
Sukur pisigi ve tahris olmustu. Geciyor yavas yavas

sudokrem bulundur evde
Bide aebamet pisik kremi
Gerekirse kullan
Birde zeytinyagi birebir ilac ilk pisik oldu
2 gun surduk cok iyi geldi
Niveanin yaginida tum vucuduna banyodan sonra suruyorum cildine iyi heldi

Ay ne kadar şanslısın benimde ikinci ayımda eşim yapmak istedi sigorta şirketi hamileyim diye yapmadı mecbur 3000 milyarı ödeyeceğiz birde sünnet
Sunneti hemen yaptiracakmisin ?
Bende istiyorum sarilgimiz gecti ?
Hangis ehirdesin
Nerede yaptirmayi dusunuyorsun
Cerrahi mudale en iyisiymis lazeri onermiyorlar
Sen ne duaunuyorsun ?

Sunneti hemen yaptiracakmisin ?
Bende istiyorum sarilgimiz gecti ?
Hangis ehirdesin
Nerede yaptirmayi dusunuyorsun
Cerrahi mudale en iyisiymis lazeri onermiyorlar
Sen ne duaunuyorsun ?
Sünneti hemen yaptırıcam canım doğum yaptığım hastanede üroloji uzmanına yaptırmaya karar verdik istanbuldayım gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum dr doğumdan sonra bebeğinde sorun yoksa taburcu olmadan yaptırabilirsin dedi inşallah çıkmadan yaptırıcam dr tavsiyesiyle oda oğlunu yaptırmış göbeği düşmeden iyileşmiş lazeleme nasıl yapılıyor bilmiyorum tek bildiğim dr söylediği bir gün sonra yapılırsa anestezi almasına gerek yokmuş anne sütü ilaç gibi tedavi ediyormuş

Benim de hamileliğimi öğrenmeden Başıma geldi. Rüyamda Bebeğin olacak, yakında adını koyacaklar, Kemal olacak adı diye gördüm. Benim hiç beklenmedik bir zamanda oldu hamileliğim. Rüyadan sonra hamile olduğumu öğrendim. Ilk zamanlar göbek adı olarak mı koysak diye düşündüm :) sonra çok Da sevdiğim bir isim olduğu için kullanmaya karar verdim. Sen de İbrahim i seviyorsan kullan ( ben çok severim o ismi de ) yoksa Göbek adı yap gitsin, aklında kalmasın :)

Ben de doğumun ertesi günü yaptıracağım :) şapkası bile hazır

Gözün aydın, geçmiş olsun canım.... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Öyle yapıcam aklımda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…