Gözündeki çapağa göğsünden süt damlat iyi geliyorBenimkinden aynı canım kuvezde erzik vermişler zaten benimkine erzik veriyorum 2 emiyor süt gelmediğini anlıyor sipa ürkütüyor birde alışkanlık oldu altını açtığımda hep ya işliyor ya sıçıyor birde gözde capaklanmamiz var ilaç verdi 5 gün kullandık geçmedi
Dikkatli yürü yolda canımAynı duygular içindeyimbu havada yürüyüşe cikicam birazdan, bir umut belki sancı falan gelir...
Benimde 40. Haftam yarın doluyor, suni sancı verecek ama açılma yoksa zorlamiycam artık..Smdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte
Hangi şehirdesin , İstanbul'da hazır figürler dolu. Harfler, çiçekler, böcekler, Kalpler... Ama kendi. Kesmek istersen De çokk basit. Internetten isteğin görseli bul, biz ipad'in üzerine koyup keçeyi çizdik ama rahat olması için çıktı alıp figürü keçeye çizer , kesersin.Hazır figürleri nerden alabilirim ki, ben de kendim yapmaya çalışsam istiyorum da
Hayırdır inşallah, şahsen ben prim vermem böyle şeylere ama sen içinden geldiği gibi yap, göbek adı koyabilirsin içine sinmiycekse..Günaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
Valla ister istemez kullanıyorum en üst 5. katta ve asansörsüz bir binada yaşıyorum. Dün gece yürüyüşü yaptık eşimle yarım saat, dönüşte bayağı zorlandım çıkarken ama doğuma kadar devam edicem ben de inş. Umarım faydasını görürüm.Gunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor
Nişandan bir gün sonra doğurmuş oldun yani, hadi bakalım gözünüz aydın cnm Allah sağlık sıhhat versin size.Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Maşallah cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
Okurken sinirlendim, nasıl bu hale geliyor ilişkiler, hem sen neden ağlıyorsun cnmAynı benim durumdasın cnmödemelerimiz çok fazla bu ay nerdeyse nakit kalmadı dün annesi arayıp para istedi gönderirim dedi, bugün tutmuş bana bu ay az harcıycaz kartını alacam falan dedi iyice sinir oldum. Sanki sürekli gereksiz şeyler alıyorum hep Bebeğin zorunlu ihtiyaçlarını alıyorum, kendime bi Göğüs Kalkan'ı bile alamadm bana dediğine bak. Ben de zaten hiç bişey almıyorum benden Kartı alacağına annenden al önce dedim. Kaldı ki çalışıyorum ve maaşım ödemelere gidiyor. Bu dediklerime Kırıldı küstü. Ben de hiç özür fln dilemedim sabah da konsola kartını bıraktım Kızımın odasına geçip ağlamaya başladım olaya bak ben çalışıp didineyim kartım elimden alınsın, ama annesine harçlık verilsin ek kart çıkarılsın...
Kıskandımmm, inşallah İstanbula da yağarKızlar ankaraya ilk kar yagiyorrrr, bugün kar bile geldi benim kızım gelmiyor :)
cnm nırmal istiyorsun anladığım kadarıyla, e cuma gün de kontrolün olacak madem ultrason nst falan, o halde pzt'yi beklerdim senin yerinde olsam. haftasonu kendi de gelebilir hemSmdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte
Aman dikkatli ol, düşmegünaydın kızlarrr:) ayyyy feci bir tipi var göz gözü görmüyor ankaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım allah yardımcın olsun saglıkla al bebişini kucagına sanırım izmirdesin hangi hastenede dogum yapıcan acaba bende izmirdeyim ama hala kararsısızSimdi goruyorum canim ama cikarticam girerken,o zaman cok flu goruyorum
Seffaf olsa oyle yapardim da renkli bide anlarlar yaniAcaba çıkarttım desen çıkartmasan lensin bir zararı olcanı zannetmiyorum nette bir araştır istersen
Iyi dileklerin icin tsk ederim.Gaziemir sifa hastanesinde yapicam canimCanım allah yardımcın olsun saglıkla al bebişini kucagına sanırım izmirdesin hangi hastenede dogum yapıcan acaba bende izmirdeyim ama hala kararsısız
Sagol cevabın için cnm darısı basıma artık ben çok yoruldum artık ama saglıklı olsunda bugunlerde gececekIyi dileklerin icin tsk ederim.Gaziemir sifa hastanesinde yapicam canim
Ay ne kadar şanslısın benimde ikinci ayımda eşim yapmak istedi sigorta şirketi hamileyim diye yapmadı mecbur 3000 milyarı ödeyeceğiz birde sünnetclarita ben özel sigortam olduğu için hastaneye herhangi bir ödeme yapmadım canım
Bizim doktorlar benziyor :) ben de sordum, sadece bol bol Yürü kısmını onayladı. Perine masajı vs gibi şeylere Yapma bosuna dedi.Ben de bunlari doktoruma sordum cnm.
Hurma için, bilimsel bi çalişma yok, bosuna yiyip de sekerini yukseltme dedi, perine masajını yapma dedi, squatı benm doktorum da onerdi, yapiyorum ama pek işe yarayacak gibi gelmiyo, cünkü vajına bolgesinde hic gerginlik agri galan hssetmiyrm hareketı yaparken.
Bakalim bi de merdiven cıkmayı deneyeyim doktora sorayım da.
bende her alt acmada surdumBen ilk zamanlar sürüyordum birde her emzirmeden sonra bekliyordum biraz öyle değişiyordum bezi
evetSen ewde de mi ıslak mendil kullandin canm?
sudokrem bulundur evdeHerkesin düşüncesi farklı tabii. Canın nasıl isterse öyle yap. Kimseye kulak asma. Ben pişik olmadan kullanmayı düşünmüyorum. Hatta o kadar araştırdım ne alayım diye. E sonunda hiç birşey almadım.Gerekirse alacağım.
Sunneti hemen yaptiracakmisin ?Ay ne kadar şanslısın benimde ikinci ayımda eşim yapmak istedi sigorta şirketi hamileyim diye yapmadı mecbur 3000 milyarı ödeyeceğiz birde sünnet
Sünneti hemen yaptırıcam canım doğum yaptığım hastanede üroloji uzmanına yaptırmaya karar verdik istanbuldayım gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum dr doğumdan sonra bebeğinde sorun yoksa taburcu olmadan yaptırabilirsin dedi inşallah çıkmadan yaptırıcam dr tavsiyesiyle oda oğlunu yaptırmış göbeği düşmeden iyileşmiş lazeleme nasıl yapılıyor bilmiyorum tek bildiğim dr söylediği bir gün sonra yapılırsa anestezi almasına gerek yokmuş anne sütü ilaç gibi tedavi ediyormuşSunneti hemen yaptiracakmisin ?
Bende istiyorum sarilgimiz gecti ?
Hangis ehirdesin
Nerede yaptirmayi dusunuyorsun
Cerrahi mudale en iyisiymis lazeri onermiyorlar
Sen ne duaunuyorsun ?
Benim de hamileliğimi öğrenmeden Başıma geldi. Rüyamda Bebeğin olacak, yakında adını koyacaklar, Kemal olacak adı diye gördüm. Benim hiç beklenmedik bir zamanda oldu hamileliğim. Rüyadan sonra hamile olduğumu öğrendim. Ilk zamanlar göbek adı olarak mı koysak diye düşündüm :) sonra çok Da sevdiğim bir isim olduğu için kullanmaya karar verdim. Sen de İbrahim i seviyorsan kullan ( ben çok severim o ismi de ) yoksa Göbek adı yap gitsin, aklında kalmasın :)Valla bilmiyorum canım dokuz gün sonunda sar saçlı yeşil gözlü bir oğlum olursa koyarım olmadı göbek adını koyarız hayır birde hiç telfuz ettiğimiz bir isimdeğil çevremdede hiç yok nerden çıktı
Ben de doğumun ertesi günü yaptıracağım :) şapkası bile hazırSünneti hemen yaptırıcam canım doğum yaptığım hastanede üroloji uzmanına yaptırmaya karar verdik istanbuldayım gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum dr doğumdan sonra bebeğinde sorun yoksa taburcu olmadan yaptırabilirsin dedi inşallah çıkmadan yaptırıcam dr tavsiyesiyle oda oğlunu yaptırmış göbeği düşmeden iyileşmiş lazeleme nasıl yapılıyor bilmiyorum tek bildiğim dr söylediği bir gün sonra yapılırsa anestezi almasına gerek yokmuş anne sütü ilaç gibi tedavi ediyormuş
Gözün aydın, geçmiş olsun canım.... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Kizlar günaydın 26.11.2015 normal doğum diye gittim açılma var dedi doktor suni sanci verdiler sabah 9 da girdim aksamuzeri 4 bucuga kadar sancı çektim açılma 4cm geçmedi doktor olmuyacak sezaryen olcak dedi ve öyle oldu ertesi gün eve geldik hemen çıkardı sütun inmedi mama verdik çocuk yemedi çok millet mama verme gogune tut süt yok çocuk agliyo çocuk morardi hemen gitti şekeri düşmüş Yatcak dedi çok korktuk seker düşmesi çok şeye neden olurmuş sukur dün akşama çıktık düzeldi yememiz sagiyorum olduğu kadar ememiyo daha Sonrada mama veriyorum yavrum çok korktuk siz siz olun sezaryen olunca süt inmiyosa zorlamayın verin manayı hemen süt bazen 1 hafta bile inmeyebilirmis insan başına gelmeyince bilmiyomus
Öyle yapıcam aklımda kalmasınBenim de hamileliğimi öğrenmeden Başıma geldi. Rüyamda Bebeğin olacak, yakında adını koyacaklar, Kemal olacak adı diye gördüm. Benim hiç beklenmedik bir zamanda oldu hamileliğim. Rüyadan sonra hamile olduğumu öğrendim. Ilk zamanlar göbek adı olarak mı koysak diye düşündüm :) sonra çok Da sevdiğim bir isim olduğu için kullanmaya karar verdim. Sen de İbrahim i seviyorsan kullan ( ben çok severim o ismi de ) yoksa Göbek adı yap gitsin, aklında kalmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?