2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sezeryandada bir gecemi kalınıyor ben kızda hiç sorun yoktu üç gece kalmıştım hastanede
Bnm hastane de normal 1 gece sezeryan 2 geceydi aslında iyi oluyor bence 2 gece olması 3. Gün öğlen çıktık

Kizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis
Bnm de makyajı sildiler zorla lensim şeffaftı uzak için takıyorum onu da çıkarttırdılar bende evden getirttim tekrar odaya geçince taktım makyajımı yaptım :)))
Hadi hayırlısıyla al oğlunu kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis
Hadi hayirlisi saatler kaldi desene bebisini kucaguna almaya darisi bizim basimiza

Benimde 40. Haftam yarın doluyor, suni sancı verecek ama açılma yoksa zorlamiycam artık..
Doktorun hiç bekleme taraftarı değil mi? Benimki 41in dolmasını bekleyecek. Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bizim doktorlar benziyor :) ben de sordum, sadece bol bol Yürü kısmını onayladı. Perine masajı vs gibi şeylere Yapma bosuna dedi.
Perine masajını doktorlar onaylamıyor mu? Ben doktoruma sormadım.

sudokrem bulundur evde
Bide aebamet pisik kremi
Gerekirse kullan
Birde zeytinyagi birebir ilac ilk pisik oldu
2 gun surduk cok iyi geldi
Niveanin yaginida tum vucuduna banyodan sonra suruyorum cildine iyi heldi
Sudokrem ve desitin en çok önerilen kremler. Zeytinyağını da çok tavsiye eden oldu.

Saol cnm evet onemsemiyr doktorlr dusuk onemli degil yuksek onemli diyorlr

Kızlar 3-5 sorum var  biberon lazım mı hastane veriyormu iç çamaşır kullan at 5 tane yeterli mi e bebekten almıştım. Pişik kremi falan götürmeye gerek varmı.

Smdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte
Tatlim bekleyecek bişi yok bence, hazrlıkların tamamsa, cuma ol ameliyatini bi an once de ıyıles

Gecmiş olsun tatlim, iyi oldu soylediğin

Hurmayı ben de asiri severim, 1 kılo ber 10 dk ya bi tane kalmaz :)) ama işte su seker.....
Merdiveni deniycem ben de

esraecem Canım bence bekleme 40 dan sonra dışkı yutma olayını cok duyuyorum hatta 40 da bile riskke atma derim ben tabi ki Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…