- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kız allah canıni almasın senn, ameliyatta makyaji napcan :))Kizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis
Ya inan canım var ya bi kere geliyor gibi heycanlandık ya geri eski halime dönemedim günümde doluyor onun paniği de başladı kısmet artk
İnan telefonu açmaktan usandım sanki geç kalmışım gibi acayip sorular geliyor çok enterasan insanlar
Bencede en mantıklısı o ben sadece annemle kardeşimi aradım gelin diye ama onların geldiğini duyan arıyor
Ben de doğurmak üzereyim sandım hatta doktorum da öyle sandı :)) ama daha beklicem galiba dur bakalım
Hayrli haberlerle don tatlmBanyomu oldum ay çok heyecanlıyım bugün az kaldı kontrol saaitime bebişimi özledim dr ne diyecek kafamda bir sürü soru işareti uçuşuyor
41 beklemiycekmisnz cnmBenimde 40. Haftam yarın doluyor, suni sancı verecek ama açılma yoksa zorlamiycam artık..
Dünürcüm merdiven cikma olayını doktoruna sordun muHayırdır inşallah, şahsen ben prim vermem böyle şeylere ama sen içinden geldiği gibi yap, göbek adı koyabilirsin içine sinmiycekse..
Valla ister istemez kullanıyorum en üst 5. katta ve asansörsüz bir binada yaşıyorum. Dün gece yürüyüşü yaptık eşimle yarım saat, dönüşte bayağı zorlandım çıkarken ama doğuma kadar devam edicem ben de inş. Umarım faydasını görürüm.
Nişandan bir gün sonra doğurmuş oldun yani, hadi bakalım gözünüz aydın cnm Allah sağlık sıhhat versin size.
Maşallah cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Okurken sinirlendim, nasıl bu hale geliyor ilişkiler, hem sen neden ağlıyorsun cnmgaz vermek gibi olmasın ama böyle bi haksızlık yaşasam gözüm dönerdi heralde!
Kıskandımmm, inşallah İstanbula da yağarhayırlı olsun
cnm nırmal istiyorsun anladığım kadarıyla, e cuma gün de kontrolün olacak madem ultrason nst falan, o halde pzt'yi beklerdim senin yerinde olsam. haftasonu kendi de gelebilir hemtabi sen de çok uyanık olmalı, dinlemelisin bebeği haftasonu.
:) merdiven cıkma işini sordun mı ğekiBizim doktorlar benziyor :) ben de sordum, sadece bol bol Yürü kısmını onayladı. Perine masajı vs gibi şeylere Yapma bosuna dedi.
Anladim cnm, gecmiş olsun bebişebende her alt acmada surdum
Ama alt acmayi cok beklemisim sanirim
Simdi her emzirmede aciyorum
Duzeldicsukur
evet
Simdi 4 gundur pamukvkullaniyirum
Sukur pisigi ve tahris olmustu. Geciyor yavas yavas
sudokrem bulundur evde
Bide aebamet pisik kremi
Gerekirse kullan
Birde zeytinyagi birebir ilac ilk pisik oldu
2 gun surduk cok iyi geldi
Niveanin yaginida tum vucuduna banyodan sonra suruyorum cildine iyi heldi
Canım hastaneye sor bence benim hastane biberon getir her ihtimale karşı dedi dependlerden 5 tane aldım yanıma normal doğumda 1 gece kalınıyor diye bebek bakım ürünü koymadım sadece ıslak mendilKızlar 3-5 sorum var  biberon lazım mı hastane veriyormu iç çamaşır kullan at 5 tane yeterli mi e bebekten almıştım. Pişik kremi falan götürmeye gerek varmı.
Doktorun hiç bekleme taraftarı değil mi? Benimki 41in dolmasını bekleyecek. Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Perine masajını doktorlar onaylamıyor mu? Ben doktoruma sormadım.
Sudokrem ve desitin en çok önerilen kremler. Zeytinyağını da çok tavsiye eden oldu.
Ayy yasemin bi alemsin kız :)Onu denedim biraz göğüsümü sıkayım dedim ama fışkırdı bütün yüzü süt oldu ağlamaya başladı
zeyno sennki saat kactaHayırlı olsun canım darısı benim başıma son 1günüm
Biberonu cogu hast veriyomus ben kendiminkini alicam, çamaşiri bence paketle al, cok kanaman olursa bidaha bulmaya ugrasmaKızlar 3-5 sorum var  biberon lazım mı hastane veriyormu iç çamaşır kullan at 5 tane yeterli mi e bebekten almıştım. Pişik kremi falan götürmeye gerek varmı.
Yok onu sormadım ama benim çok hareketli olduğumu, hala günün çoğunu dışarıda geçirdiğimi biliyor :) daha iyi diyor :) ev de zaten 5. Kat asansör yok, ofis dublex benim merdivenden kaçışım yok :):) merdiven cıkma işini sordun mı ğeki
O zaman bi zarari olmaz snrm, ben de baslayayımYok onu sormadım ama benim çok hareketli olduğumu, hala günün çoğunu dışarıda geçirdiğimi biliyor :) daha iyi diyor :) ev de zaten 5. Kat asansör yok, ofis dublex benim merdivenden kaçışım yok :)
Sabah 9 da orada olacağım öğleni bulmaz sanırımzeyno sennki saat kacta
Sormadım çiçeğim, ama çevremden de duyuyorum. Faydası olur, zararı olmaz deniyor. Zaten bnmki mecburiyetten, doktor kullanma derse paraşüte geçmem lazımDünürcüm merdiven cikma olayını doktoruna sordun mu
Hayirlisi cnm ya bnde cuma olayim diyorum yzatmaya gerek yok dusun dusun kafam iyice bunaldiBenimde 40. Haftam yarın doluyor, suni sancı verecek ama açılma yoksa zorlamiycam artık..
Folikcim pazartesiyi beklemiycm sanirim cuma yine bisey cikmazsa ok dicem sezeryana beklemek istemyrm ; (Hayırdır inşallah, şahsen ben prim vermem böyle şeylere ama sen içinden geldiği gibi yap, göbek adı koyabilirsin içine sinmiycekse..
Valla ister istemez kullanıyorum en üst 5. katta ve asansörsüz bir binada yaşıyorum. Dün gece yürüyüşü yaptık eşimle yarım saat, dönüşte bayağı zorlandım çıkarken ama doğuma kadar devam edicem ben de inş. Umarım faydasını görürüm.
Nişandan bir gün sonra doğurmuş oldun yani, hadi bakalım gözünüz aydın cnm Allah sağlık sıhhat versin size.
Maşallah cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Okurken sinirlendim, nasıl bu hale geliyor ilişkiler, hem sen neden ağlıyorsun cnmgaz vermek gibi olmasın ama böyle bi haksızlık yaşasam gözüm dönerdi heralde!
Kıskandımmm, inşallah İstanbula da yağarhayırlı olsun
cnm nırmal istiyorsun anladığım kadarıyla, e cuma gün de kontrolün olacak madem ultrason nst falan, o halde pzt'yi beklerdim senin yerinde olsam. haftasonu kendi de gelebilir hemtabi sen de çok uyanık olmalı, dinlemelisin bebeği haftasonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?