2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis
Kız allah canıni almasın senn, ameliyatta makyaji napcan :))

Demek ki annenle kardesin birilerine haber uçurmuşlar :)
Hayrlisi olsun canm, kendini sıkma, bebek nasil istiyosa oyle olsun, normal ya da sezeryan

Dünürcüm merdiven cikma olayını doktoruna sordun mu

Anladim cnm, gecmiş olsun bebişe

Canım hastaneye sor bence benim hastane biberon getir her ihtimale karşı dedi dependlerden 5 tane aldım yanıma normal doğumda 1 gece kalınıyor diye bebek bakım ürünü koymadım sadece ıslak mendil

Onaylamıyordan çok bir işe yarayacağını düşünmüyor canım sanırım. Örneğin çatlak kremi için de herhangi bir yağ, yoğun Nemlendirici kullansan yeter çatlakların derinleşmesini önler seni rahatlatır ama çatlayacaksa kesinlikle hiçbir şey engellemez diyor. Onun gibi , yani senin genetik özelliklerin çok önemli bir de gerçekten çok uzun zamandır Yaptığın spor , kegel vs varsa onların etkisi oluyor sanırım. Anneler iyi referans sanırım :))) çatlama, yırtılma konularında:)

kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik

Biberonu cogu hast veriyomus ben kendiminkini alicam, çamaşiri bence paketle al, cok kanaman olursa bidaha bulmaya ugrasma
Pişik kremi de alicam yanıma

:) merdiven cıkma işini sordun mı ğeki
Yok onu sormadım ama benim çok hareketli olduğumu, hala günün çoğunu dışarıda geçirdiğimi biliyor :) daha iyi diyor :) ev de zaten 5. Kat asansör yok, ofis dublex benim merdivenden kaçışım yok :)

Yok onu sormadım ama benim çok hareketli olduğumu, hala günün çoğunu dışarıda geçirdiğimi biliyor :) daha iyi diyor :) ev de zaten 5. Kat asansör yok, ofis dublex benim merdivenden kaçışım yok :)
O zaman bi zarari olmaz snrm, ben de baslayayım

Folikcim pazartesiyi beklemiycm sanirim cuma yine bisey cikmazsa ok dicem sezeryana beklemek istemyrm ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…