2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kalan iznini doğumun ilk günü itibariyle baslatıyolar snrm zeyno, senn sgk ya gtmene gerek yok artk, hastane doğum raporunu sisteme girecek, bana şişli sgk da oyle dediler

Canim Allah ım agrisiz sizisiz doğum nasip etsin inşaallah. Sağlıcakla al kuzunu kucagina inşaallah

Benimki pek parlak değil tatlım. Kesik kesik arada bahsettim ama doğum yapacaklarin morali bozulmasın diye şimdilik anlatmiyorum. Gerçi dogumda bi sıkıntım olmadı benim derdim bebegimdi
Aa insallah gecmistir sıkıntın remyacim.valla son haftalarda stres tavan yapiyormus bebek iyimi yok kakasini yapti mi yok kordon dolandimi ay hareket etmedi derken bomba gibiyim

noldu kuzucum, dök içini rahatla

Sabah bir arkadaş geldi gidicem diye baya oturdu, sonra oda arkadaşım (erkek) susmadı, öğlen rapor için gittim, doktor (nasıl doktor olduysa artık - yanında ultrasonu var) diğer şubedeki ultrasondan rapor olmadan rapor yazmam diye tutturdu. Neyse raporu aldım geldim. Proje firmaları bizim projeler ne olacak diye geldi. Bir tanesinin resmi süreci bitmediği için o oda arkadaşıma kaldı. Diğeri söylediğim en önemli düzeltmeyi yapmadan getirmiş. İmzalamadan çıktım geldim. Yarın sabah gidip güzel bir haşlama seansı yapmayı düşünüyorum.

Normal doğum olacaksa nasil kesin 15 aralik oluyor canm? Planli normal nasil oluyo, ansızın gelmez mi sanci?

Hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım. :)

Aa insallah gecmistir sıkıntın remyacim.valla son haftalarda stres tavan yapiyormus bebek iyimi yok kakasini yapti mi yok kordon dolandimi ay hareket etmedi derken bomba gibiyim
Öle tatlım aman dikkat edin hareketlerine. Ufak süpe duysaniz bile on kerede olsa gidin mutlaka doktora

Nurcom, muhasebecinin raporu her ay parca parca girmesi ne demek tatlm?

Lady 23 canim nerelerdeydin cok merak ettik nasilsin doğurdun mu.anlat tekrar gelicem şarj yok:))
Canimmmmm yok daha dogurmadim başı kanalda rahim agzi cok kısalmıs ve rahim incelmis dr bugun yarin diyor ama tık yok daha bu aralar gelse cok iyi olur kilosu yuksek olursa sıkıntı olur diye cok korkuyorum

Ben yüZmedim ama hep yürüdüm inş benm de işime yaramiştir, görecegiz bakalim.

Kıııız emel seni cok merak ettik, yeni şifre alsaydın ya eskisiyle ugrasacagina :)
Eeee nasilsin, nasil gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…