- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
Ne cayi o kizlar
Emziren anneler için yazıyor eczanede satılıyor canım bitki çayı gibi bir şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cayi o kizlar
Suni verecek canım. Ya her ülkenin farklı oluyor bakışı doğum olaylarına. Biz de bu ilgiyi görebilmek için dünya para dokuyoruz canım. İnan öyle zengin de değiliz. 6 bini geçti şimdiden. Devlet hastaneleri perişan. Özellikle büyük şehirdeysen. Normal doğumu çok istedim ama olmayacak diye çok korkuyorum. Bir de hayalimde hep eşimle sessizce gidip doğumu birlikte yapıp ailelere öyle haber vermek vardı. Ama pazartesi olursa herkes tepemizde olacak. Çok sıkılıyorum. Türk toplumu mahremiyetten filan hiç anlamıyor. Annem de dahil sancı çekerken kimsenin olmasını istemiyordum oysa. Hepsi ayrı gerilim şimdi. Çok üzgünümPeki pazartesi suni sancimi vericekmis.?hayirlisi olsun canim hersey yolunda gidiyorsa bir sorun yok demektir. Ay ne guzel gittin doktorun gordu bizim bu gavurlar turkiyedeki gibi degil yaa.. suan bebek kac kilo bilmiyorum inanirmisin en son ultrasonda 1800 kusurdu. Oda ekimin 13unde gordu en son offf offff
Bence yediklerimizle alakalı peki gaz durumunuz nasıl canımya benimkide yapıyor o yüzden sordum acaba normal mi diye bütün bebeklerde var sanırım bu durum
Ben her hafta oluyorum canım 34 ten beri suyuna falan bakıyor çünküKizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
kız ciger değil dalak leke yapar derler ben 1 ay once ciger yaptim ellerimde bulasti benim bildigim ciger degil dalak icin öyle derler.kafayi yeme bisey olmaz ellerini sabunla istedigin gibi heryerini kaşı:)Ya kızlar ben ciğere dokundum bişey olurmu kızkardeşim kurbanda et vermişti oda farkında olmadan ciğer vermiş buzluktan çıkarttım et diye çözüldü doğruyorum ne acayip etmiş derken bir baktım ciğermiş batıl inanç ama ben ona istemeyerek dokundum sizce böyle şeyler gerçekmi psikolojikmen heryerimde kaşınıyo dokunmamak için kızım şuramı kaşı kafayı yicem
yokki olsa yicemde evde yok :)Bi çıkolata ye kendine gel gülom :)
benimkinde arada yeşil var dı demin tel de dr sordum benim kız erken doğduğu için normalmiş ya birden panik oldum nedense arada yeşil oluyor ama öye siyah ilk kaka rengi kadar koyu değil yani onun tedirginliğini yaşadım denizcimBnmki artk hiç yeşil yapmıyo yeşil olunca noluyo![]()
canım bende seni çok özledim meltemim yaa kuzum arada panik arada yorgun ama mutlu yuvarlanıp gidiyorum bu kızlar bir harika asıl sen nasılsın kuzum sancın falan varmı
dr aynı şeyi söyledi birde bebeğin yediği mamada var tabi oda rengi etkiler dediBence yediklerimizle alakalı peki gaz durumunuz nasıl canım
off ben daha hiç birini yaptırmadım işitme testi kalça usg si birde göz muayenesi mi varmış onuda yeni duydum yaaKızlar bir şey soracağım. doktor 1 ay olmadan göz muaynanesi yaptır dedi benim oğluşa şimdi göz doktorundanmı randevu alacağım çocuk doktorundanmı? birde kalça ultrasonu için hangi bölümden randevu alacağım tecrubeli annelerden cevap bekliyorum kafamda deli sorularr![]()
Ben hem nst hem.muyane oluyorum bakiyo yani her seferindeKizlar sizi her hafta muayene ediyormu doktor ultrasonla ben gecen hafta nst ye basladm sadece her hafta nst dedi muayenede 16 snda edick muayene okadar kasimin 16 snda en son muayene olmustm yani 1 ay snra yine
tam adı nedir o çayın bende alayım hem süt yapıp hemde zayıflatıyorsa mükemmel yaa bence hemen alınırEmziren anneler için yazıyor eczanede satılıyor canım bitki çayı gibi bir şey
Ay inşallah . bugün doktora gittim vajina yumuşatıcı fitil verelim bugece sonrasında da suni sancı verelim dedi ama daha günüm olduğu için gitmek istemedim 2-3 gün daha beklemek istiyorum bu yüzden bakalım hayırlısı insaallahZaten son zamanlarda bile insan sabırsızlanıyor 41 e sarkmaz ins hiç kimse
Cnm çocuk dr una mı soruyon ne güzel kafana göre bulabildin mi birini ben araştrıcam hala inş acil durum oluşmaz şu an için 1 aylık kontrole kadarbenimkinde arada yeşil var dı demin tel de dr sordum benim kız erken doğduğu için normalmiş ya birden panik oldum nedense arada yeşil oluyor ama öye siyah ilk kaka rengi kadar koyu değil yani onun tedirginliğini yaşadım denizcim
Humana aldım bnde cnm halama sordum daha başlamadm içmeyetam adı nedir o çayın bende alayım hem süt yapıp hemde zayıflatıyorsa mükemmel yaa bence hemen alınır
İzi çıkıyormuş diyorlar bebekte batıl inanç işte kafam karıştı çok inanmazdım ama bizim gelin çilek yiyip alnına dokunmuş kızının hala duruyor çilek lekesiN'oluyomus ki ciğere dokununca?
Yeşil yapması içi temizlenşyor seninki artık yeşil yapmıyorsa demekki kilo almaya gelişmeye başlamış canım içini temizlemişBnmki artk hiç yeşil yapmıyo yeşil olunca noluyo![]()
evet canım ya bulduk bir dr ege üniv. de doçent miş ama sadece sarılık olduğunda gittik sende bulursun denizcim meraklanma ama içine sinen biri olması önemliCnm çocuk dr una mı soruyon ne güzel kafana göre bulabildin mi birini ben araştrıcam hala inş acil durum oluşmaz şu an için 1 aylık kontrole kadar![]()
41 beklemem bende Canım çok kötü anılarım var öyle ben cok bekleme taraftarı değilim acıkcasıDaha 37+... lı bi haftadasın, doktorundakş acele nedir? Benmki 41 sonuna kadar bekleyecek