- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
- 158
Gitmiyo valla canım 41 in sonuna kadar beklicez dedi pazartesi kontrol var gelmezse cuma son, gelmezse suni denicezNaptın canm sen, nasl gidiyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmiyo valla canım 41 in sonuna kadar beklicez dedi pazartesi kontrol var gelmezse cuma son, gelmezse suni denicezNaptın canm sen, nasl gidiyo?
İyi en azndan suniyi deneyeceksinz ne güzel direk sezeryan dememişGitmiyo valla canım 41 in sonuna kadar beklicez dedi pazartesi kontrol var gelmezse cuma son, gelmezse suni denicez
Doktoruma o konuda güveniyorum canım ama ben de hiç tık yok ona bozuluyorum çünkü suni için bile rahmin belli bi yumuşama da olması gerekiyormuş ben de daha o da yok o olmazsa suni de pek işe yaramıyorİyi en azndan suniyi deneyeceksinz ne güzel direk sezeryan dememiş
Ne sanci ne agri ne akıntı, hiçbişi yok(
Yarn kontrol var bakalim dr ne diyecek! bu iş sezeryan ile bitmez, yine de hayırlısı ne diyeyim
Valla anlamadım canım pazartesi gece boyu çektim sabaha birden bıçak gibi kesildi doktorum olabilir dedi çatı muayenesi bazen tetikliyormuş ona bağladık bugün günüm doldu bekliyoruz bakalım
41 i bekliycez canım gelmezse suni denicez galiba
cnm seninle aynıydı günümüz, benimde dun doldu günüm doktor 2 gunde bir kontrole gel dedi, ama bizim bebiş biraz kilolu cok beklemeyecek pazartesi son kez gitcem suni sancı vercek, senin bebişin kilosu ne kadar ??Doktoruma o konuda güveniyorum canım ama ben de hiç tık yok ona bozuluyorum çünkü suni için bile rahmin belli bi yumuşama da olması gerekiyormuş ben de daha o da yok o olmazsa suni de pek işe yaramıyor
Doktoruma o konuda güveniyorum canım ama ben de hiç tık yok ona bozuluyorum çünkü suni için bile rahmin belli bi yumuşama da olması gerekiyormuş ben de daha o da yok o olmazsa suni de pek işe yaramıyor
bende bugün gittim meltem çatı muayanesi yaptı normal doğuma engel yokmuş beklicez dedi senin dediğin gibi ne sancı ne ağrı hiçbirşey yok.Bol bol yürüyüş dedi sola yatmamı ve bol bol su içmemi söyledi.41 e kadar yolu var ve şekerede aynı şekilde devam edeceksin dedi.Herşey yolundaymış şükür.İnşallah sezaryanla sonuçlanmaz dediğin gibi kanala dahi inmemiş hemşire bile bu sancıyla 40 kesin geçersin diyor...
Kizlar bu kaynanam beni deli ediyor ya zaten sinirliyim ofkeliyim nedense bilmiyorum hetan patlicak gibiyim ya kadim geliyor gidiyor sen sismisin geliyo gidiyor sismisin yüzün şişmiş diyo sinir ediyo her dediği batiyo bana surda dogurdum dogurcam bizi kalmamis normal.demiyo da beni sinir etmek için geliuo sanki ya ;(
Canim ben aldim kaynattim bisey olmuyor,kaynatabilirsinKızlar bişey sorucam sizlere, aldiğimiz bu kelebek uçlar var ya, cok ince silikon bunlar, sterlize etmek için tencerede kaynatsak erirler mi?
Leyloş sen kullanmadan once kaynattn mileylam355
Canım adaçayı içmeyi denedin mi rahim kasilmalarini arttırıyor diye biliyorumDoktoruma o konuda güveniyorum canım ama ben de hiç tık yok ona bozuluyorum çünkü suni için bile rahmin belli bi yumuşama da olması gerekiyormuş ben de daha o da yok o olmazsa suni de pek işe yaramıyor
Kilosu 3.500 çıkıyo son iki seferdir canım çok iri bi bebek değil boyu var diyor bana da pazartesi gel dedi aslında benimde doğumum suniyle başlayacak bu gidişle ama onun için bile bi yumuşama gerekliymiş onu bekliyoruz en azından o olursa suni nin işe yarama olasılığı yükseliyormuş yoksa suni sezeryana çevirebiliyormuşcnm seninle aynıydı günümüz, benimde dun doldu günüm doktor 2 gunde bir kontrole gel dedi, ama bizim bebiş biraz kilolu cok beklemeyecek pazartesi son kez gitcem suni sancı vercek, senin bebişin kilosu ne kadar ??
Söylüyorum anlamiyoki kadim sanki beni bilhassa sinirlendirmeye geliyo tahrik ediyor vallaDoğurdum doğuracam, şişmem çok normal değil mi? derdim ben direk valla. Sanki kendileri hiç doğurmamış. Hay allahım ya. Sallama canım hiç.![]()
Yok canım olmadı onu da denerim ama bana sanki bu alternatif şeyler pek işe yaramıyormuş gibi geliyor ama bu gidişle çaresiz denicem bu tarz şeyleri :)Canım adaçayı içmeyi denedin mi rahim kasilmalarini arttırıyor diye biliyorum
evet ya lohusalık da bitsin nilaycım ama sizin de az kaldı meraklanma canım ya sağlıkla gelsin bebeklerAz kaldı canım, lohusalığın yarısı gitti yarısı kaldı.Biz doğuramadan lohusalığı da bitireceksin canım sen.
![]()
Söylüyorum anlamiyoki kadim sanki beni bilhassa sinirlendirmeye geliyo tahrik ediyor valla
Bana bol bol hareket et dedi, saatlerce yürüyus yapan hastam var dedi, bende 2 gündür sürekli merdiven inip çıkıyorum, bu akşam nişan gibi bişey geldi benden ama bilemiyorum.. Bu arada bizim kız 3800... inşallah korktugumuz olmaz, Pazartesi ye kadar kendiliğinden gelirler...Kilosu 3.500 çıkıyo son iki seferdir canım çok iri bi bebek değil boyu var diyor bana da pazartesi gel dedi aslında benimde doğumum suniyle başlayacak bu gidişle ama onun için bile bi yumuşama gerekliymiş onu bekliyoruz en azından o olursa suni nin işe yarama olasılığı yükseliyormuş yoksa suni sezeryana çevirebiliyormuş
evet ya lohusalık da bitsin nilaycım ama sizin de az kaldı meraklanma canım ya sağlıkla gelsin bebekler