• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım ben alternatif şeylerin daha çok ise yaradığını düşünüyorum hamile kalma sürecinde benim çok işime yaramıştı
Galiba ben benim doktor yüzünden biraz böyle düşünüyorum böyle önerileri pek yok vakti gelince gelicektir bazı şeyler tetikler ama direk çare olmaz die düşünüyor hamileliğim boyunca hiç bi konuda yasak koymadı uyarmadı veya bunu yap geçer demedi ama ben öyle olmasını sevdim beni hiç zorlamadı :))

selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
Oyy masallah Allah ayirmasin saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin

y
Sen sezeryan mı oldun canm?
Suni sanci falan vereceklerdi, işe yaramadi mi?
verdiler canim ilk gün az sanci geldi ikinci gün de ayniydi ama gece uyuyamadim sancidan bir dk bile ebe bakti acilma yoktu odaya geldim geri sabah nts ye gittim 7 de ebe önce bakti alttan 8 cm acilmam olmus damla vericeklerdi tam sanci gelsin dogumu yapalim dediler . nts ye bagliyken her sancida bebegimin kalp atislari düsüyordu hemen büyük doktoru cagirdilar acil sezeryana aldilar öyle oldu canim. ilk gün kimildayamadim bile ama bugün biraz daha iyiyim Allah a sükür

buda bebisim kizlar 2990 48 cm dogduk

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 123
kızlarrrr hayırlı akşamlar:)
bugün kontrol ve nst vardı yine:) bebeğimiz çok şükür herşeyi yolunda 36+1 deyiz ve bebeğim 3306 gr. ve 50 cm de:) bize dil çıkardı gözlerini açtı doktorumuzunda hoşuna gitti videosunu bile verdi:)
nst de herşey yolunda olunca bakalım ne zaman gelicek bebeğimiz:) paylaşıyım dedim öyle işte:)

y
verdiler canim ilk gün az sanci geldi ikinci gün de ayniydi ama gece uyuyamadim sancidan bir dk bile ebe bakti acilma yoktu odaya geldim geri sabah nts ye gittim 7 de ebe önce bakti alttan 8 cm acilmam olmus damla vericeklerdi tam sanci gelsin dogumu yapalim dediler . nts ye bagliyken her sancida bebegimin kalp atislari düsüyordu hemen büyük doktoru cagirdilar acil sezeryana aldilar öyle oldu canim. ilk gün kimildayamadim bile ama bugün biraz daha iyiyim Allah a sükür

Biraz acı cekmişsin ama sonu cooookkk tatlı olmuş Asagıdaki fotografa bak ya, ne tatli bişey bu :) allahım acisini derdini gostermesin annesi.

Bri pınarla bu konuyu baya detaylı konustu ama kimdi hatrlayamadim denizim :) sen değilmişsin demek ki.
Neyse minik kuzu napıyo, nasıl?
Bende hatırladım o muhabbeti ama kimdi hatırlayamadım baya konuşmuşlardı evet :))
Duru şu an omzumda elleri dayamış çenesinin altına keyif yapıyo :KK46:
Bende kokluyom arada teyzesi Allah nasip etsin sizlere de çok güzell bu kuzular yaaa:nazar:

kızlarrrr hayırlı akşamlar:)
bugün kontrol ve nst vardı yine:) bebeğimiz çok şükür herşeyi yolunda 36+1 deyiz ve bebeğim 3306 gr. ve 50 cm de:) bize dil çıkardı gözlerini açtı doktorumuzunda hoşuna gitti videosunu bile verdi:)
nst de herşey yolunda olunca bakalım ne zaman gelicek bebeğimiz:) paylaşıyım dedim öyle işte:)
Maşallahh cnm :nazar:

Back
X