- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
- 158
Canım o biliyor da kendi gelmezse sabrıma yazık olcak valla :)hayırlısı ne ise o olsun Derinsu sıkma tatlı canını bebekler gelecekleri zamanı bilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o biliyor da kendi gelmezse sabrıma yazık olcak valla :)hayırlısı ne ise o olsun Derinsu sıkma tatlı canını bebekler gelecekleri zamanı bilirler
Galiba ben benim doktor yüzünden biraz böyle düşünüyorum böyle önerileri pek yok vakti gelince gelicektir bazı şeyler tetikler ama direk çare olmaz die düşünüyor hamileliğim boyunca hiç bi konuda yasak koymadı uyarmadı veya bunu yap geçer demedi ama ben öyle olmasını sevdim beni hiç zorlamadı :))Canım ben alternatif şeylerin daha çok ise yaradığını düşünüyorum hamile kalma sürecinde benim çok işime yaramıştı
Daha 6 günün var yani Hadi bakalim inş kendiliğinden pırt diye gelir bebiş :)40+1 dim bugün
Kız bizi de heyecanlandırıyosun valla :)Sancılar 10 dk bir geliyor.. beklemedeyizdualarinizi eksik etmeyin kızlar..
Aynen oyle cnm ya babasida konusms kiziyla 15gn snra gelick diyr hee birde ablam var oda diyrki ins 15gn isyeri izne ayriliyr ona denk gelir ins diyor herkes farkli telden bklm kizim kimin istedigi gun gelickHe he :) herkes kendi programina uydurmaya calişiyo desene :)
Oyy masallah Allah ayirmasin saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsinselam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
Anamm oyhh geliyrmu bebisin hadi bklim guzel haberlerni bkliyrz cnm ayy icimi heyecan kapladi tekbir avazda kurtulursn ins cnmSancılar 10 dk bir geliyor.. beklemedeyizdualarinizi eksik etmeyin kızlar..
verdiler canim ilk gün az sanci geldi ikinci gün de ayniydi ama gece uyuyamadim sancidan bir dk bile ebe bakti acilma yoktu odaya geldim geri sabah nts ye gittim 7 de ebe önce bakti alttan 8 cm acilmam olmus damla vericeklerdi tam sanci gelsin dogumu yapalim dediler . nts ye bagliyken her sancida bebegimin kalp atislari düsüyordu hemen büyük doktoru cagirdilar acil sezeryana aldilar öyle oldu canim. ilk gün kimildayamadim bile ama bugün biraz daha iyiyim Allah a sükürSen sezeryan mı oldun canm?
Suni sanci falan vereceklerdi, işe yaramadi mi?
Valla 5 i 6 sı yok canım her dakka artık gelmeliymiş gibi oluyorDaha 6 günün var yani Hadi bakalim inş kendiliğinden pırt diye gelir bebiş :)
Dualarım seninle canım sen de bizlere dua et daha bekletmesin bizim ufaklıklar da biziSancılar 10 dk bir geliyor.. beklemedeyizdualarinizi eksik etmeyin kızlar..
Ama sen cok cirkinsin massallah sanabuda bebisim kizlar 2990 48 cm dogduk
Maşaallah harika bir Bebekbuda bebisim kizlar 2990 48 cm dogduk
maşallah Allah bağışlasın canım :)Teyzisleri biz dogduk ve cok iyiyiz. Darisi tum.annislere....
y
verdiler canim ilk gün az sanci geldi ikinci gün de ayniydi ama gece uyuyamadim sancidan bir dk bile ebe bakti acilma yoktu odaya geldim geri sabah nts ye gittim 7 de ebe önce bakti alttan 8 cm acilmam olmus damla vericeklerdi tam sanci gelsin dogumu yapalim dediler . nts ye bagliyken her sancida bebegimin kalp atislari düsüyordu hemen büyük doktoru cagirdilar acil sezeryana aldilar öyle oldu canim. ilk gün kimildayamadim bile ama bugün biraz daha iyiyim Allah a sükür
Sen de her dakika daha zaman varmıs gibi hayal et, bi de bebeğinle kavustuğunuz ilk anı, eminm bebeğini düşünmek seni rahatlatacaktır.Valla 5 i 6 sı yok canım her dakka artık gelmeliymiş gibi oluyor![]()
Bende hatırladım o muhabbeti ama kimdi hatırlayamadım baya konuşmuşlardı evet :))Bri pınarla bu konuyu baya detaylı konustu ama kimdi hatrlayamadim denizim :) sen değilmişsin demek ki.
Neyse minik kuzu napıyo, nasıl?
Maşallahh cnmkızlarrrr hayırlı akşamlar:)
bugün kontrol ve nst vardı yine:) bebeğimiz çok şükür herşeyi yolunda 36+1 deyiz ve bebeğim 3306 gr. ve 50 cm de:) bize dil çıkardı gözlerini açtı doktorumuzunda hoşuna gitti videosunu bile verdi:)
nst de herşey yolunda olunca bakalım ne zaman gelicek bebeğimiz:) paylaşıyım dedim öyle işte:)