- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde de olsa fotoğrafınız olsun canım hatıra olurBi kardesi olsun istiyoruz ama belli olmaz dediğin gibi, belki de son cocuk olacak. Fotoğraf cekilmedik ama sinemaya gidiyoruz tabii.
Walla emelcim, hiç kiloya takılma, istediği kadar zayıf olsun bebek ama asagi inmediği sürece normal doğum olmuyo işte. Kocaman bebekler de normal doğuyolar. Hayırlısı diyelim.
evet tatlım geçen hafta hareket etmiyor diye gitmiştim ya doktora muayene sonrasında haftaya suni ile başlatabiliriz doğumu istersen dedi yoksa sezeryana kalıcak 4 üzeri riskinden dolayı
Gozun aydn cnm cok sevindm@nilbebekveannesi
bugün sağlık ocağına gittik kanı aldılar topuktan sonuçlar sonra çıkarmış olan sonuç kaç diye sordum bize söylemiyorlar dedi. bende gittim özel hastanede bir daha ölçtürdüm gayyeet iyi çıktı değerlerimiz. doktor zaten dedi küvezde sarılık geçirdimi dedi fototerapi aldımı dedi evet dedim o zaman değerler zaten doğru olmaz dedi. iyi bir ohh çektiim
Masallah canim,nede guzel alismissin annelige.bebiş bugün 24 günlük oldu. ilk geldiğinde sarılıktı 2 saate bir emziriyordum hatta emzirmekte çok zorlanıyordum çünkü uyanmıyodu. sarılık uyku yapıyor sürekli işkence yaparak uyandırmak zorunda kalıyordum. sarılığı düşünce kendi kendine uyandı. kilo almasıda gayet iyiydi o yüzden artık bebek istediği uyandığı zaman emziriyorum gündüzleri 2.5 3 saatte bir kalkıyor geceleri 4 saatte kalkıyor gece yatarken sağlam emziriyorum. acıkmadan uyanmıyorlar zaten![]()
Insallah cnm bende sabirsizlikla bekliyorum valla cok heyecanliyimÇok teşekkür ederim. Böyle şeyler duymaya ihtiyacım var.
Oooo demek senin de yarın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Yani yoğun ve yapışkan olan akıntı mı nişan mi ben anlamadım???folik ciğim, o gelen akıntı sümük gibi oluyor. yani akıntı gibi değilde yoğun yapışkan ve rahatsız edici. yoksa benim de inanılmaz akıntım var. açıkcası ilk doğumum gibi pembemsi olmazsa anlayamayacağım gibi görünüyor :)
huzurluvemutlu
bence de iğrenç
Çekelim bakalim bi tane :))evde de olsa fotoğrafınız olsun canım hatıra olur![]()
Senn de cuma mı canm?? Hadi hayrlisi olsun bakalim Doğurmayan kalmayacak ben dısındaBugünü saymazsak son 2 günüm kaldı kavuşmamızaCuma sabahı 6'da hastanede olacağız
![]()
Ayyyy cok fena,gecen hafta bu saatlerde bende seninle ayni duygulari paylasiyordum.yarin bu saatlerde bambaska bir alemde yasamaya baskayacaksin*Insallah cnm bende sabirsizlikla bekliyorum valla cok heyecanliyim
tamam canım bakalım ne diyecek dr merakla bekliyorum bendeAnladim canm, hayırlısı olsun, bizleri habersiz bırakma lütfen.
Benm 40 itibari ile 2 gunde bire düşecek zaten kontroller, 41 den sonra beklemek istersen imzali kağit alirim dedi, sana oyle bişi dedi mi dr un?kızlar ben 42. haftaya kadar beklicem. 2 günde 1 giderim son haftada. keşke demek istemiyorum :)
Cekilmediniz mi gercekten hic gobekli fotoÇekelim bakalim bi tane :))
Yooo. Eşim beni cekti de birlikte yok.Cekilmediniz mi gercekten hic gobekli foto![]()
Yok yok bende burdayım Meltem , gelmekten vazgeçti bizim sıpa :) dün doktorumuz ayın 16 sı beklenen tarih ama 25 ine kadar yolu var dedi hahahaaa :)))))))))Senn de cuma mı canm?? Hadi hayrlisi olsun bakalim Doğurmayan kalmayacak ben dısında![]()
yok canım demedi öyle birşey. zaten 42 ye kadar beklemek normal diyor doktorum. benim arkadaşım 42+5 e kadar bekledi ama ne yazık ki çok ters bir pozisyonda olduğu için yapamadı. benim doktorumdu doktoru. neden imza alıyorlar anlamadımBenm 40 itibari ile 2 gunde bire düşecek zaten kontroller, 41 den sonra beklemek istersen imzali kağit alirim dedi, sana oyle bişi dedi mi dr un?
Yani sana da 1 hafta daha müddet vermiş.Yok yok bende burdayım Meltem , gelmekten vazgeçti bizim sıpa :) dün doktorumuz ayın 16 sı beklenen tarih ama 25 ine kadar yolu var dedi hahahaaa :)))))))))