• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok iyi anlıyorum canım seni bende aynı duygular içindeyim sabret herşey eşlerimiz için doğum üzeri arada kalıp canı sıkılmasın :KK14:

Eşimi aşırı seviyorum, sanki bi bebeğim de o, üzülsün bunalsın istemiyorum, ama bazen de herşeyi kendim halletmeye calişirken cok doluyorum ben de.

Geri kalan anneler hep 40 hafta uzeri ve dogum gerceklesmemis. tum umidim kirildi. Benide fazla bekletmez sezeryana alir doktorum o zaman. offf

Kızlar daha 9 aralıktayız ama tecrübeli annemiz çok, benim sütüm yetmediğinden çoğalana kadar aptamil mamayla destekleyin dediler ama ben elimden geleni yapmama rağmen ufaklığın sarılık olmasından ya da bunu anlayamamaktan korkuyorum, yaşayanlar nasıl anladınız, mama verdiğimden beri çok uyuyor?

Elif laf aramızda ben de bugun cok kızdm bebeğe, sonra kendimi cok suclu hissettm, aksam esimle konustum, o da "annesi kızma ona, bak o karanlıkta ve yalniz, ne yapacagini nereye gelecegini de bilmiyo" deyince iyice suclu hıssettim bebeğe kızdıgım için :KK43:
suan bu dusuncelerın cok normal kuzum bıan once dogsun ıstıyosun gun azaldıkca gelmıcekmıs gıbı hıssedıyosun kafanda bınlerce soru var suan bılıyorum acaba normal olcakmı saglıkla gelcekmı durumu ıyımı emzırebılcekmıyım annelıgı basabılcekmıyım o dusunceler senı strese sokuyo ama emin ol bebegını kucagına aldıgın anda sankı 40 yıllık anneymıssın gıbı olcak butun dusuncelerden kurtulcaksın onu uyurken ızledıgınde gulumsedıgınde ıcın gıtcek 2 saat fazla uyusa kendın uyandırcaksın nefes alıyomu dıye kontrol etceksın korkma hıc bıseyden

Haklısın cnm da yapımda yok insanları uyarmak, anca alınıp kırılıp içime kapanıyorum. İnşallah öyle olmaz. Evde takılmak bize gerçekten iyi gelmedi, yan gelip yatıcaz sanıyorduk hepimiz ama hem hazırlıklara koşturuyoruz hem gün sayıyoruz hem vücudumuzu dinliyoruz... ahanda geldi dayandı 40. haftalar kapıya, derdimiz doğurmadan bitmicek.

O dertler doğurunca da btmeyecek gibi malesef tatlm :( bu kez de anne kv bebeğe ve bize karişip duracak :(

Kızlar daha 9 aralıktayız ama tecrübeli annemiz çok, benim sütüm yetmediğinden çoğalana kadar aptamil mamayla destekleyin dediler ama ben elimden geleni yapmama rağmen ufaklığın sarılık olmasından ya da bunu anlayamamaktan korkuyorum, yaşayanlar nasıl anladınız, mama verdiğimden beri çok uyuyor?
mamayı cok verme canım aşırı uyumasın normalde vermen gerekenden az ver sarılık oldugunu gozlerınden anlarsın gozlerının beyazı sararır bıde burnunun etrafı dırek anlarsın zaten bariz sararıyo

ben yerımden kalkamıyorum canım 1 hafta oldu ama gaz sıkıntısı cektım amelıyattan sonra o şişlik dikişlerımı mahfettı bıde öksuruk krızlerı yaşadım hepten perısan oldum
Cok mu kötüsün canm ya :(
Bi de hastanede kım kaldi yannda, ablam gelmez de bi arkadasim kalacak yanmda demiştin???

Yok canım öyle düşünme benimki biraz benden de oldu bakış açısı doğuma beyin olarak düşünce olarak adapte olmak bunlar da çok önemli sen olabildiğince güzel düşün ve onun gelmesini bekle sonunda herşey Güzel olacak çünkü müthiş bi mucize bu

Güzel düşünmeye calişiyorum ama olduğu kadar iste :(

Cok mu kötüsün canm ya :KK43:
Bi de hastanede kım kaldi yannda, ablam gelmez de bi arkadasim kalacak yanmda demiştin???
benı gebelık takıbı olarak yatırmıslardı canım o yuzden yanımda kımsenın kalmasına gerek yok dıye kımseye dememıstım tv ızlerken uyumusum uyandıgımda bı su gelıyodu idrarımı kacırıyorum sandım durdurmaya calıstım durmayınca suyumun geldıgını anladım hemsıreye haber verdım dogumhaneye cıkardılar benı hemen esıme arkadaslarıma haber verdım saolsunlar nöbetlese 3 arkadasım kaldı yanımda hepsı cocuklarını bırbırlerıne bıraktılar sırayla kaldılar

suan bu dusuncelerın cok normal kuzum bıan once dogsun ıstıyosun gun azaldıkca gelmıcekmıs gıbı hıssedıyosun kafanda bınlerce soru var suan bılıyorum acaba normal olcakmı saglıkla gelcekmı durumu ıyımı emzırebılcekmıyım annelıgı basabılcekmıyım o dusunceler senı strese sokuyo ama emin ol bebegını kucagına aldıgın anda sankı 40 yıllık anneymıssın gıbı olcak butun dusuncelerden kurtulcaksın onu uyurken ızledıgınde gulumsedıgınde ıcın gıtcek 2 saat fazla uyusa kendın uyandırcaksın nefes alıyomu dıye kontrol etceksın korkma hıc bıseyden

Evet elifcim ya bi yandan da, onunla bi hayata alişabilecek miyim korkusu var, ya eşimle mutlu oldugumuz iki kişilik hayat bozulur mu soruları. İnş dediğin gibi olur, ona kavusunca su anki tüm kötü düsünceler gider aklimdan.

Maşallah canım.
:nazar:

Kizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm

Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
Ayyy canım ya.
Ne diyeceğimi bilemedim. :(
Allah kolaylık versin. Çok düşünüp üzülmemeye çalış. ;)

benı gebelık takıbı olarak yatırmıslardı canım o yuzden yanımda kımsenın kalmasına gerek yok dıye kımseye dememıstım tv ızlerken uyumusum uyandıgımda bı su gelıyodu idrarımı kacırıyorum sandım durdurmaya calıstım durmayınca suyumun geldıgını anladım hemsıreye haber verdım dogumhaneye cıkardılar benı hemen esıme arkadaslarıma haber verdım saolsunlar nöbetlese 3 arkadasım kaldı yanımda hepsı cocuklarını bırbırlerıne bıraktılar sırayla kaldılar
İyi bari hastanede yalnz kalmamişsin.
Annen yannda olamayacak ilk defa die üzülmüştün, ben de üzülmüştüm.

Dur bakalım," sen kötüyü düşün iyi olursa sevinirsin, beklediğin gibi olmazsa çok üzülmezsin"cisin :)) mesela dönmeyecek diye de çok hazırlamıştın kendini. Ama bu bade kız seni şaşırtmayı seviyor . Hayırlısı olsun inşallah canım
Nasıl ya, bi bnm dr mu antika, bebeğin kafasının çapı 11 küsur, çevresi 33 küsur santim :KK57: ama hiç ses etmiyo. Çatıya da baktığı yok zaten :KK67:

Benimki de senin gibi :) gayet de genç:) normal doğumcu olduğu için ses etmiyor Folikcim :) Zaten kafasının büyüklüğü sorun mu değil mi doğum başlayınca anlaşılırmış... Benimkinin kafası şu an 41 haftalık :)) bana da çarı muayenesi yapmadı, çatı da doğum başlayınca değişirmiş. Bir defa açılma var mı diye bakmıştı o kadar :)

Evet elifcim ya bi yandan da, onunla bi hayata alişabilecek miyim korkusu var, ya eşimle mutlu oldugumuz iki kişilik hayat bozulur mu soruları. İnş dediğin gibi olur, ona kavusunca su anki tüm kötü düsünceler gider aklimdan.
merak etme kuzum o dusuncelerın hepsı gıtcek bebegınızın buyumesını bırlıkte ızlıceksınız her yaptıgı degısık harekete bak dıye bırbırınızı durtceksınız mutlu olan yuvanız dahada şenlencek bebegınızle

Back
X