• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar size tavsiye ediyorum sutunuzun gelmesi icin ilk 2 3 gun cok onemli sut gelmiyor demeden 15 20 dk da bir emzirin hem bebegin seker seviyesi normale gelir hemde sut bezleriniz yerini alir akis saglanir bol bol sagin ilk baslarda agrir sizlar evet ama emin olun 3 4 gunde geciyor sadece sizilariniz oluyor bol bol emzirin max 4 gune sut geliyor valla nekadar emmek okadar sut demek oluyor ben birini bi emziriyom uyuyor sonra yarim saat snra digerini emziryorum 10 dk da bir birini so ra digerini olayi yaparsam almiyor sklyor bu yuzden once biri sonra digeri yapiyorum

Benim sanırım 41. Haftayı bekleyemeyeceğiz, 40+3 de falan verecek suniyi. Benim bebek ultrasonda en başından beri erken gidiyor, erken döllenme olduğunu düşünüyorlar... Ultrasonsuna göre Çarşamba 41+6 olacağım...
Bende onde gidiyo ama oyle bir sey demedi bebis kac kilo cikiyo sizde

Benimde fena silikon ucla emzirdim biraz duzeldi
Cnm ben heo krem kullaniyorum benmkinide isirdi bicirik yaralanmis ama kremledim snrada yine emzirmeye devam aciyor ama katlaniyorum hiberon verinde memeyi emmek istemyormus ; ( gogus ucu kullansan silikon bi sure rahatlarsin sanki

Günaydın herkese gelelim hikayemize sabah yedide hastaneye giriş yaptık tam bir fiyasko boş oda yok dokuza kadar aç susuz bekletiliyorum başka kayları kabul etmiyorum neyse dr geldi beni ikna etti en azından yeni doğana en yakın odada yatarım dedim doğum yapana kadar pda boşalıcak sozu verdi neyse işlemlere başlandı serum nst onbir bıçuk gibi yeni oda transferi yapıldı tabi ben sabahtan beri salya sümük onikide geldiler ben ameliyathaneye aldılar bire on kala 3110 gr 50 cm oğluşum spinal sezeryanla geldi ve iyik spinal olmuşum çok memnununum geneldeki gibi ayılma sorunum yok olmadı neyse doğumumun doğum anı güzeldi odaya çıktık bebeğim guçlu çekiyor memeyi cnm yanıyor ama zor uyandırıyoruz ve gece kuşu çıktı benimki annem yanımda o bana bakıcana kendi kendime bakıyorum bir çocuğun altını aldı heryerini çiş yaptı zorla. Anne uyanmdır emzireyim mememi tuttuutramıyor gece yavrum mıkıtdanıyor annem uyuyor ağlasın ciğerleri gelişir diyor benim emzirmem lazım sarıllıık olmasın laftan anlayan yok şu an kumanda elinde kan as kl kanal geziyor yani bu halimle zoo et zar eemzirmrye çalışıyorum bebrğmi biraz uzattım kızlar tek tavsiyem spinali gerçekten tavsiye ederim
Ay canım Hayırlı olsun bebisin hastanede hemşireler gece gelmedimi beni 2 saatte bir uyandirdilsr emsin diye

herseyin yolunda olmasina sevindim canim insallah dogumunda aniden hersey yolundayken gelisir ve kavuşursun oğluşuna.

Benim oğlumda öyle canim soguk davraniyor bana üzerine kuma getirilmiş hatun edasinda:))

Ay bu kız neler görecek senin elinden daha:))
Çok tatli olmuş bu arada kokoş kızın
Gülaycımm nasıl oldun? Taburcu oldun mu? Ağrıların nasıl inşallah iyisinizdir merak ettm seni

Back
X