2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
desene benim memelerden kalite fışkırıyor sadece geçen gün azıcık sertleşti ve bebeğim sürekli emiyor çok şükür gerçekten emziren annelere süper bende takip ediyorum sürekli yalnız dışarı çıkınca soğukta memeler neden sızlıypr onu anlamadım sadece sende de oluyormu nesrin

Sktim cok sukur bisi cikmadi ama sadece 2 kere hapsurdu aspiratorlede cektim bisi cikmadi ama genzimi tikalidir aceo zorla hir hir nefes aliyor bazen
o hır hır bizde var evin havası kuru olmasın nurcan ben günde 4 defa sıkıyorum belki sende de işe yarar ama hastayız normalde dr 6 demişi ama ben çok diye dört defa sıkıyprum tam iyileşeli günde 2 yada 3 defa sıkarım ama sevind,m burnunuın temi,z olmasına

Ahh o nefes alışları yok muuu

Valla canm gaz damlasi zinco veriyorum elma yagida kullaniyorum kendimde rezene iciyorum guzel pirt pirt cikartiyo ama cikartirken cigligi basiyor korkuyor neden anlamadim bir turlu alisamadi kabizda deil kivamli yapiyor çözemedim.
canim bizim dr de zinco verdi kullaniyorduk facede biri paylasmis icinde alkol var. ben biraktim kullanmayi

Sktim cok sukur bisi cikmadi ama sadece 2 kere hapsurdu aspiratorlede cektim bisi cikmadi ama genzimi tikalidir aceo zorla hir hir nefes aliyor bazen
Canim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim

Canim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim
geçmiş olsun yaa bizde de arada var ama grip sonrası normal diye düşünmüştüm şimdi takip edeyim bende kızın hırlamasını

Evet cnm gogsunu dinle surekli hirlama olunca rahat nefesde alamiyolar oyuzden uyuyamiyodu benimki ins seninkide gecer canim
hıı şimdi dinledim göğsünde bir şey yok ama arada nefes alırken burnunda bir şey var gibi domuzcuk sesi çıkarıyor umarım normaldir

Gözün aydın cnm sanırım kadroyu tamamladık sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…