Toplu bir cevap yaziyim istedim

Kizlar benim kayinvaldem ogluna asik oglum oglum diye olen bi insan.. 1, 5yilda bana yaptigi oyunlarin haddi hesabi yok daha 1 aylik gelinken bende kalmaya basladi ben ise gidince esimin yaninda yatagimizda yatmalar neler neler... akla hayale sigmacak oyunlar yaslida degil cok genc 45 yasinda... esim icin hep susuyordum ben uzerime duseni yaptim en son kimyasal gebelik yasadigimda annanesini getirip 15 gun bana birakti. Artik esimide biktirdi. Benim giydigim kiyafetler gecelikler ic camasirlari ne alirsam bir hafta sonra aynisini aliyor benle yaris icinde surekli esime olmayan seyleri soyleyip aramizi bozmaya calisiyor. Ama cok sukurki esimle aramizdaki bag cok guclu. Birgun bile dediklerine inanmadi hep benim tarafimda oldu. Kiskanclik gozlerini kor etmis durumda bu yuzdende cocuk istemiyor. Hala ayirma cabasinda sen zayifsin cocugun olmaz sen soylesin sen boylesin. Artik rabbime havale ettim. Ben sabirla beni kabul edecegi gunu bekliyorum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin o yuzden kafam karmakarisik bisey yapar diye cok korkuyorum