• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hissiyatlı kadınlar çok bakalım asıl cinsiyetler belli olsun hepsinin yüzüne yüzüne vurcam hani erkekti hani kızdı diye:KK70:
buyuk konusmus olcam ama ben pek hıslerımde yanılmam :D oncelıkle saglıklı olsun ıns ama ınşallah yanılırım bu seferde oyumu deısırım

goguslerın kendısını süte hazırlıyo emzırmeye canım mınıgının maması hazırlanıo ordaa:nazar: 8 ay sonra hepımız seyyar lokanta gıbı gezcez :KK70:
benim büyüktü zaten şimdi sütyene sığmıyor bedeni büyütecem artık çoook büyüyorlar ve ağrıyor

buyuk konusmus olcam ama ben pek hıslerımde yanılmam :KK70: oncelıkle saglıklı olsun ıns ama ınşallah yanılırım bu seferde oyumu deısırım
işte tam o esnada anket ayarlarını değiştirip oy değiştiremez hale getiririm kötü egunal:KK70:

kizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ? byunu yazdiydim amaa ((((
ayrı keselerde olursa ıkız olup olmadıgı bellı olur canım ama tek kesede olan ıkızlerdense o zaman gorunmeye bılır cunku daha bebek ultrasonda tam gorunmez azcık dayan 6 haftayı gecerken gıt derım ben hem kalp atısınıda gormus olursun

Back
X