2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Zaman zaman kasık ağrısı oluyor akıntı bendede var canım bazen sarı bazende kahveye yakın koyu renkli oluyor hatta bazen yoğunlaşıyor soluğu lavaboda alıyorum kanamam mı var acaba diye şükür öyle bi sıkıntı yaşamadım
doktora danıştın mı hiç ne cevap verdi? ben ilk gittiğimde soyledim 3 aya kadar tedavi edemeyız dedi

Kizlar bende öyleyim bende de belirtilerin hepsi kayboldu iki gündür düşünmekten kafayı yicem. Hemen doktora gitsem kalp atışını duysam :KK43: heba oldum mide bulantım kasik ağrım gitti.. :KK43:((
güzel düşünmeye çalışalm cnm, kalp atışını duymuş muydun hiç. bnde sadece kese görünmüştü 12 gün önce.

merhaba,
bende de şu an göğüs ağrısı dışında hiçbir belirti yok,hafta sonu kalp atışlarını duyduk sende duyarsın cnm tedırgın olma bu konuda ama senı cok ıyı anlıyorum herşey normal olunca da bir sorun mu var acaba sorularıyla boğuşuyoruz :oops:
inş cnm, inşallah duyarım.. her şey normal gibi görünüyor ama bilemedim.. ilk fırsatta doktora gideceğim cnm

Canım ben cuma günü gittim alttan baktı kalp atışını duymadım ama ekranda gördüm 8 haftadan sonra dinletiyorlar Ozellikle kalp atışı için gideceksen ben bekle derim ama kendin bilirsin
senle aynıyız bn de çarş gitcem. inş duyarm cnm.en azından görsem o da yeter. var mı yokmu düşünüp duruyorum...

güzel düşünmeye çalışalm cnm, kalp atışını duymuş muydun hiç. bnde sadece kese görünmüştü 12 gün önce.
Yok kalp atışını duymadım doktor iki hafta sonra dedi kese göründü sadece 9,5 mm. Göründü ama belirtiler kaybolunca içim hiç rahat etmiyor suan canım acaba bi sorun mu var diyorum.. suan is yerindeyim doktora gidebilirim. :(

Yok kalp atışını duymadım doktor iki hafta sonra dedi kese göründü sadece 9,5 mm. Göründü ama belirtiler kaybolunca içim hiç rahat etmiyor suan canım acaba bi sorun mu var diyorum.. suan is yerindeyim doktora gidebilirim. :KK43:
cnm belki blantılaımız olmuycak kasık ağrımız olmuycak. belki şanslı gruptanızdır. öyle düşünmeye çalşyorum. bn de durumum sen gibi. kese göründü 15 gün sonra gel dedi.beklemedeyimm.. :( doktora gidersen haber ver cnm

cnm belki blantılaımız olmuycak kasık ağrımız olmuycak. belki şanslı gruptanızdır. öyle düşünmeye çalşyorum. bn de durumum sen gibi. kese göründü 15 gün sonra gel dedi.beklemedeyimm.. :KK43: doktora gidersen haber ver cnm

ben de 4+6 da 10 nisanda yani gitmiştim. keseyi gördük. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama devlete gitmiştim. hata son oluyor zaten ayın 25 i. 23 ünde de misafirim geliyor yatılı. o sebeple biz de çarşambaya randevu aldık. umarım duyarız pıt pıt ları;)))

allah allah belki de 8. haftaya geç olsun tam olsun diye mi bekliyor acaba. kafandaki tüm soru işaretleri silinir cnm 8 haftada.
evt canm saol erken gitmeyelim duymayinca moralin bozulcak dio bizimki tüp bebekte dört yıldır bekliyoruz kese ikitane göründü 5+6ydim dr iki hafta sonra gel dedi birazda ben pimpirikleniyom sanırım

ben de 4+6 da 10 nisanda yani gitmiştim. keseyi gördük. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama devlete gitmiştim. hata son oluyor zaten ayın 25 i. 23 ünde de misafirim geliyor yatılı. o sebeple biz de çarşambaya randevu aldık. umarım duyarız pıt pıt ları:KK66:))
birbirlerimize güzel haber veririz inş ya :=) bn de aynı gun haber veririm inş cnm sana

Kizlar keseyi gördükten on gun sonraya kalp atisi icin randevu vermisti doktor o sure icinde inanin tum belirtiler kaybolmustu bende telaslandim ijternetten bide abuk sabuknseylernokudum insanin siniri bozuouyor ama cok sukur saglikliydi bebegim kisiden kisiye degisiyor belirtiler eger asiri kasik agriniz yoksa belirtiler bi geliyo bi gidiyo mesela simdi bulantilarim yok gibi azaldi allah dagina gore kar veriyoniste yatak doseknyatiyorum 1 haftadir acidi heralde bari bulantısı azalsin dedi bogaz agrisi kukak agrisi onlarla cebellesiyorum dualarinizi eksik etmeyin

Back
X