2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım ben de Çınarlıdan Reşat Bozoklardan aldım randevuyu. Eski dr Konak Doğumdaydı Metin Bildirici özel muayehanesine gidiyordum. Çınarlıdan memnun kalmazsam yine ona giderim büyük ihtimal. Şifa hakkında da iyi şeyler duydum.
Canım çınarlıda yenidoğan ünitesi varmı onuda arastır bende reşat beyi dıymuştum gerci doğumumuza daha çok var o zamana kadar araştıralım bari

ay geçmiş olsn cnm bende de adet sancısı gibi ağrı girdi bide akıntım oldu kendmi zor wc ye attım şükür birsey yoktu sarı gibi acaba enfeksiyon mu dedim
birde adet günüm yaklaşıyor ondan mı acaba bazı kadınların öyle olurmuş adet zamanı ağrısı olurmuş
kızlar dun benimde kasıgımda bir kere şiddetli bir sancı oldu.bıçak saplaması gibi.ama sonra olmadı.benimde sarı akıntım yumurtlama gunumden beri devam ediyor.

Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
cok üzüldüm canim. Ne desek bos. Ama daha yasin çok genc allah yine nasip eder. Demek ki saglikli embriyo degilmis. Hemen olumsuzluga kapilma. Diger ay ya da sonrakj ay senin hayirli haberlerini alacagima eminim.

merhaba benimde son adet tarihim 21 mart idi iki kez idrarda gebelik testi yaptım kendim pozitif cıktı dr bugun ultrasonla baktı duvar kalınlasmıs ama cok yeni gorunmesi icin dedi kanda da çıkacaktır dedi.
15 ocakta tiroidlerimi aldırmıstım burda tiroidleri olmayıp da hamile kalan var mı diye sormak istiyorum.

Doktor haftaya gel değerin sıfırlanıyomu dış gebelik mi sonlanmış normal gebelik mi bakucaz dedi

Geçmiş olsun bende benzer bir durum yaşadım değerim çok az yükseldi iki hafta ama değer düşmüyordu kanamam da yoktu. Doktor Kimyasal diyemedi.İki günde bir beta hgc değeri kontrol ettirdi. Önce dış gebelikten süphelendi doktorum dooplere yönlendirdi. Dooplerde kese rahimde görüldü. Sonda değer düşünce ilaç ile sonlandı. İki gündür ağrım ve kanamam var.

Sana diyeceğim öyle kendi haline bırakma hele ki dış gebelik riskini ekarte etmen için ultrasaona ve kan değerlerine bakılaması gerekir.

Ya kizlar ben de kanama devam ediyor ama ara sira geliyor.bi de cok yogun degil. Düşük yapsaydim kesinlikle anlar miydim ki. Düsuk icin bekliyorum sonucta. Adet sancisi kadar bile sanci yok. Acaba cok kucuk oldugu icin mi. 8Mmdi ve icinde bir sey de yoktu sonucta. O yuzden mi acaba hissetmeden dusuruyorum.

adet ağrısı gibi ağrım var oysa adetime daha 10 gün var bu normal mii sizce

Canım çınarlıda yenidoğan ünitesi varmı onuda arastır bende reşat beyi dıymuştum gerci doğumumuza daha çok var o zamana kadar araştıralım bari
Var diye biliyorum canım, ama haftaya gittiğimde sorarım hepsini. Evet araştıralım sonra bir yerde devam edelim. Sen nerede oturuyordun ? Ben Karşıyaka'dayım.

canım benım adete gore 7 haftalıktı ayın 16 sında ultrasona gırdım doktor 5 haftalık gelişmemiş alınması lazım kalp atısı yok düşcek dedı ertesı gun lekelenmem olunca dedım tamam dusuyo ımzayı kaldırdım bı gun sonra yıne acıle gıttım bu sefer baska doktor vardı 6+4 gunluk dedı kalp atısını dınlettı yarın kendı doktorumla randevum var bı gıdımde bakalım o ne kadarlık dıycek ona gore takvım eklıycem kafam allak bullak oldu haftası konusunda :KK70:
saglikli oldugunu ogrenelimde haftasinin onemi yok :)

ay geçmiş olsn cnm bende de adet sancısı gibi ağrı girdi bide akıntım oldu kendmi zor wc ye attım şükür birsey yoktu sarı gibi acaba enfeksiyon mu dedim
birde adet günüm yaklaşıyor ondan mı acaba bazı kadınların öyle olurmuş adet zamanı ağrısı olurmuş
ayni adet sancisi gibi evet :(

cnm belki blantılaımız olmuycak kasık ağrımız olmuycak. belki şanslı gruptanızdır. öyle düşünmeye çalşyorum. bn de durumum sen gibi. kese göründü 15 gün sonra gel dedi.beklemedeyimm.. :KK43: doktora gidersen haber ver cnm

Canım doktordan çıktım şimdi geliyorum.. kalp atışı hala gozukmedi önumuzdeki hafta gozukucekmis yanlız ultrason da kesenin bi tarafında kanama yeri açılmış dikkat et dedi progestan verdi ona başlıcam iyi ki gelmissin şimdi dedi kanama olursa belki js işten geçmiş olabilir di dedi. Rabbim inş yavrumu bana bağışlar. :(

Canım doktordan çıktım şimdi geliyorum.. kalp atışı hala gozukmedi önumuzdeki hafta gozukucekmis yanlız ultrason da kesenin bi tarafında kanama yeri açılmış dikkat et dedi progestan verdi ona başlıcam iyi ki gelmissin şimdi dedi kanama olursa belki js işten geçmiş olabilir di dedi. Rabbim inş yavrumu bana bağışlar. :KK43:
Aman canım dikkat et kendine ve bebişine

Canım doktor çok rahatmış kimyasalmı düşükmü dış gebelikmi belli olması teşhis koyması lazım neyi bekliyoki bu adam en azından hergün hcg ne bakıp bir fikir sahibi olsun ultrasonda kanama varsa yada dış gebelikse belli oluyo zaten bence bsşka bir doktora git bir hafta bekliyecegine
Özelede gittim devletede gittim kimse net bişey söylemiyor erken sonlanma oldugu için dış mı normal mi belli olmaz dedi devletteki doktor. bi kaçgün sonra tekrar giderim haftayı beklem.kaç gündür hastanede yi bunaldım artık hastanelerden.acil bişey olmadıkça şimdi gitmek istemiyorum düşmüş artık yapılacak bişey yok

Back
X